Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוכש מכשיר מייבוא של עוזי רדיו אצל משווק שלו.ההפרש הוא כ 500 ש"ח.היות ואף אחד לא מחזיק מכשירים כאלו בתצוגה- אני אבצע את הבדיקה עם האפליקצייה אצל עוזי. ולגביי המחירים שציינת-אתה טועה.

ועבורי-אם לא תהייה שליטה מלאה דרך האפליקצייה-למכשיר הזה אין שום ערך עבורי.לכן אני מחכה להתייצבות בנושא

הפרש של כ500 ₪?

אצל עוזי או אצלי יבואן מקביל? ידוע לך שהמחיר יכול להיות בהפרש של למעלה מ1000 ₪.

מה המחיר של זוג הדגמים אצל עוזי?

פורסם

קיבלתי מהם מחיר שהוא פחות ממה שהוזכר פה.

ההפרש בין שני הדגמים אצלם הוא 600 ש"ח,לפני מיקוח.אני מאמין שיירדו עוד 100 ש"ח.

ואני לא ארכוש דרכם אלא דרך משווק שלהם.שם המחיר יהיה זול יותר.

פורסם
קיבלתי מהם מחיר שהוא פחות ממה שהוזכר פה.

ההפרש בין שני הדגמים אצלם הוא 600 ש"ח,לפני מיקוח.אני מאמין שיירדו עוד 100 ש"ח.

ואני לא ארכוש דרכם אלא דרך משווק שלהם.שם המחיר יהיה זול יותר.

נו תגיד תמחיר? אף פעם לא הבנתי למה לא אומרים את המחיר. אפשר אפילו לעשות רכישה קבוצתית ולקבל מחיר זהה ל 8550....

פורסם

באמת לא הבנתי למה אתה לא מציין כאן מחירים.

ובעבר היה כאן ניסיון שלי ושל עד זוג משתמשים לנסות לארגן קניה קבוצתית.

זה לא עבד, מצד היבואן במיוחד חבל על המאמץ שלכם - קיר.

פורסם

לפות"ש, ציין בבקשה מחירים, אני רוצה גם לרכוש את ה 8650 ואני מאמין שאם ההנחות שעשו לך עד עכשיו אפשר להוריד אותם בקצת אם נקנה יותר ממכשיר אחד.

פורסם (נערך)

מחיר אצל משווק של עוזי רדיו הוא 3300 ש"ח.700 ש"ח הבדל-שווה עבורי אחריות רישמית.

אבל אני בכלל בקטע של ה 8650.עניין החוסר סינכון לסמארטפון שלי מעכב לי את הרכישה

עריכה אחרונה על ידי hensh9
פורסם

איזה משווק? והרגע אמרת 4440 (של ה 8650) מול ה 3800 (של ה 8550) ופתאום זה ירד ל 3300? אני מתעניין כי אני גם רוצה לרכוש 8650. מה המחיר הכי עדכני שנתנו לך ל 8650?

פורסם (נערך)

גבר,תעקוב אחרי ההודעות שלי...המחירים שביקשת ממני-הם של עוזי רדיו.אבל רשמתי כבר שלא ארכוש ממנו אלא דרך משווק שלו-שם המחיר של ה 8550 הוא 3300 ש"ח. ה 8650 יעלה בסביבות 4000 ש"ח אולי אפעלו פחות(לא דיברתי איתו על המחיר עד שלא אוודא שהדגם הזה מתאים לי)

עריכה אחרונה על ידי hensh9
פורסם
יש איזו סיבה על זה שאתה רוצה רק מעוזי רדיו? כי ה 8550 עולה 2600 ברוב החנויות.

2600 ₪ וברגע שהדגם החדש יתחיל לזרום יותר ויותר המחיר של הישן ירד.

עד לפני כמה חודשים המחיר היה באזור ה3400 - 3800.

הזמן ודגמים חדשים עושים את שלהם.

• תוכן חדש...