Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מגאן 1.6 (בנזין !) ידנית.

מבקש לדעת איזה שמן מנוע מתאים (צמיגות, מה מספר מפרט/תקן) ?

איזה שמן גיר (רגיל) ?

איזה נוזל קירור (האם VALEO מתאים ?)

תודה למסייעים :)

פורסם

לגבי שמן מנוע 5w40 סינתטי מלא כמובן.

אכן נוזל קירור של Valeo מומלץ.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

שמן מנוע 5-40 בדרגת איכות API SM או ACEA A3, A5.

נוזל קירור: אני ממליץ על מקורי של ELF שנקרא Glaceol RX type D או על נוזל תחליפי תואם של פז שיש במוסכי רנו, עולה פחות מהמקורי אבל עושה את העבודה לא פחות טוב.

פורסם

שלום,

אני ממליץ על 5W40 של ELF תוכל לראות אותו פה.http://www.justmotor.co.il/products/691591/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-ELF-EVOLUTION-SXR-5W40

וגם נוזל קרור של טוטאל שתוכל לראות אותו פה. http://www.justmotor.co.il/products/690180/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A8-TOTAL-GLACELF-AUTO-SUPRA

בהצלחה.

פורסם

יש לי אחת משנת 2004 (תבדוק אם זה אותו המנוע) אבל בהרבה פורומים רציניים בחו"ל ממליצים על 5W30 סינטטי מלא (שגם אני משתמש בו של קאסטרול אדג'). בכל מקרה תבדוק את כמות השמן שהמנוע צריך (אצלי זה 4.9-5 ליטר).

BassHead:vamp:

פורסם

שמן מנוע מומלץ בצמיגות 5W40

שמן גיר אל תגע ואם בכל זאת אתה רוצה להחליף קנה מקורי במוסך של רנו (יש כמה סוגים של שמני גיר מקורים)

נוזל קירור מקורי או את זה של פז

• תוכן חדש...