Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי hu של alpine ida-x001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי hu של פיוניר מסוג mvh-8300bt ואני רוצה לעבור לhu של חברת אלפיין (alpine ida-x001), האם זה נכון לעשות את הצעד הזה?, האם הוא איכותי? והאם יש לכם הצעה נוספת אחרת?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מישהו? או שאולי מישהו יכול להציע לי משהו אחר, אני רוצה לעבור לאלפיין פשוט

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

001 או 100? יש לי את ה100 חמש שנים והוא עובד כמו חמור, עבר איתי שני רכבים. צריך לקחת בחשבון שהוא מיועד לעבוד עם אייפוד או אייפון עד דור שלישי ולא נוח לעבוד עימו בusb או הארד דיסק נייד.

עד לא מזמן עבדתי איתו עם אייםוד קלאסיק וזה עבד מדהים, שאפל מלא, שאפל לג׳אנרים, אמנים, קפיצה חיפוש לפי אותיות ועוד מלא פונקציות שהן פועל יוצא של האייפוד. אח״כ אבדתי את האייפוד ולכן רכשתי כבל aux בשביל מכשיר האנדרואיד שלי.

מעבר לזה יש לו פרוססור יעודי שנקרא pxa-h100 שעולה 100$ נדמה לי לעבודה אקטיבית עם קומפוננטים עד רמת 3way או 2way וסאב.

כל מה שרשמתי רלוונטי לida-x100,אין לי מושג בקשר לida-x001. בכל מקרה יש כבר את הida-x305 שתומך בכל המכשור העכשווי של אפל (לא יודע בקשר ל5s(.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למה לא נוח לעבוד עם הUSB ? וכן גם x305 תכננתי , יש לו גם מתאם לבלוטוס , מבחינת איכות הוא סבבה?

פורסם

איכות של מה? אתה מדבר על יחיד. יעודית לקבצי mp3, לא על 9877 או prs80 או משה כזה. כנראה שאם חפשת והתעניינת ביחידה הזו לא שמת בראש מעיינותיך איכות סאונד ברמת לוסלס. מדובר על יחידה שכל מטרתה הוא להעביר בצורה איכותית סאונד מאייפיד/אייפון. בקשר לusb ב100 אין שאפל מלא ולא נוח לעבור בין ספריות וקבצים רק עם usb

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך, אני החלפתי את הhu שלי (pioneer mvh-8200bt) כי אני רוצה לעבור למשהו יותר איכותי, חשבתי על אלפיין כי שמעתי אותו וממש נהנתי, אני לא מבין כל כך באלפיין אז מה שרשמת היה כסינית בשבילי, השאלה היחידה שמעניינת אותי איך האיכות?.. זה יהיה יותר טוב ממה שהיה לי לא ?

• תוכן חדש...