Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת Mobius לא עובדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

המצלמה הפסיקה לצלם באופן פתאומי, יש סאונד וכיתוב של תאריך ושעה בתחתית המסך אך אין תמונה.

החלפתי כרטיס עידכני גירסה ועדיין לא עובדת.

יש משהו שלא עשיתי שניתן עוד לעשות או שהמצלמה מתה?

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא יודע מה לעשות, אבל אם תוכל להגיד כמה זמן המצלמה החזיקה אצלך מעמד, אז אוכל להתכונן גם אני למכה...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

עדכון:

הסתכלתי בסרטים אחורה והמצלמה החלה להבהב ולשנות צבעים כבר לפני חודש , אני כמובן לא שמתי לב לשינוי מכיוון שאני לא רואה את הסרטים.

השאלה עכשיו מה עושים.

את המצלמה רכשתי בערך לפני6-8 חודשים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לפי התאור נראה שהחיישן הלך. אין הרבה מה לעשות - תתחדש באחת אחרת (מוביוס או לא). שלי עובדת כבר שנה בדיוק בלי בעיה..מרוצה מאד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

אוקיי שלחתי מייל למוכר , נראה איך הוא יגיב.

נחזור כמובן לעדכן.

https://www.youtube.com/watch?v=as6MJGBidnY&feature=youtu.be

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

פורסם

נראה כאילו היא לקראת סוף ימיה - מאיפה רכשת?

יפה ששלחת מייל למוכר,אולי ממנו תגיע הישועה :) (או שתקנה חדשה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יכול מאוד להיות שהכבל שמחבר את החיישן ללוח הראשי התנתק.

פתח את המצלמה ובדוק שהכבל יושב היטב.

המודול הכולל את החיישן, הכבל וכל האופטיקה הוא בהחלט בר-החלפה:

http://www.ebay.com/itm/131195640225

אבל שוב - אני נוטה להאמין שהוא לא מת אלא רק החיבור לא יושב טוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדכון:

שלחתי מייל למוכר ההתייחסות הייתה מהירקה מאוד (תוך כמה שעות) להלן התשובה.

Hi friend,

Thanks for your reply. Sorry to learn the problem.

We test items carefully before sending out. You have tried to update the firmware? Not sure of the detailed issue. If no luck, could you kindly send the item back to us for a replacement? We hope to offer buyer great camera. Now the camera has issue, we hope we can have a chance to test it.

Please just send the camera to save postage if all the accessories are

OK. We will send a new camera to you upon receipt of the return.

Our return address as below,

פורסם

תעדכן בהתפתחויות.

אני בזמנו קיבלתי מצלמה תקולה, המוכר אמר לי לשלוח והוא יתן אחת תקינה.

לא נתן תקינה ולא נעלים, נשארתי עם ה*** ביד.

פורסם
מחכה ליום שלא גוגל תרגום יכתבו תשובה:?

יש משפטיים שאתה לא מבין מה הם רוצים:?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

Thanks for your reply. OK! We will ship the parcel to you soon, the tracking number is ********. You can check it on en.4px.com later. Hope you can get the parcel soon.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון נוסף:

הגיעה מצלמה חדשה.

• תוכן חדש...