Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חופש גדול+ אופניים חשמליים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף תפועה חמורה של קטינים הנוסעים על אופניים חשמליים בכביש, ללא שמץ לחומרת המעשים

 

לי אישית כמעט קרו תאונות שבהם הייתי סנטימטרים מלקחת חיים!

פעמיים קרה שהגעתי לצומת בה הרמזור הירוק שלי וקטינים חצו את הצומת ללא מושג\ מודעות לחומרת מעשיהם!!

סיבוב בכיכר יציאה שלישית, 2 קטינים דוהרים נגד כיוון התנועה אליי.

מרכיבים חברים וחוסמים נתיבים.

ההורים לא מבינים שלילד אין את האחריות\מודעות להשלכות בכביש!?

לא מבין גם את ההורים שנותנים לילדים לנסוע על המכוניות הממנועות בקניונים, לא שההורה שולט בשלט אלא שהילד שולט, ראיתי אנשים נחבלים על ימין ועל שמאל מהגימיק הזה.

פורסם

כבר הגבתי בשרשורים אחרים שעסקו בנושא הזה, זו פשוט מכת מדינה וסכנה גדולה מאוד לילדים שבאמת ובתמים לא יודעים לנהוג על כביש.

 

ילד בן 10 שיכול פתאום להגיע למהירויות של 50 קמ"ש עם כלי כזה בלי הסבר מקדים על חוקי הכביש ומה מותר ואסור לו הוא פשוט סכנה.

 

קרה לי מספר פעמים שבלמתי בלימת חירום בתוך כיכר כי הילדים בשכונה בה אני גר פשוט חצו את הכיכר בהתעלמות מוחלטת מרכבים.

 

 

כמו כל דבר במדינה הזאת, עד ש"הבן של..." לא יפגע מזה אף אחד לא יעשה כלום. חושבים בדיעבד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אכן הגימיק הזה בשילוב חופשת הקיץ לא מטיב עם הנהגים, ילדים בני 14 מסתובבים על הכביש וצריכים להקשיב כביכול לחוקי התנועה מה שלא קורה, מסכן אותם מאוד.

אני נגד פרוצדורה של טסט או רישיון לדבר הזה, בעד הגבלת גיל לנסיעה.

Miata ND2

 

פורסם

הגבתי בנושא אחר דומה אבל אני אגיב שוב למען אלה שלא ראו-

 

בן דוד שלי נתפס משתולל עם אופניים חשמליות ע"י שוטר תנועה ( מגיע לו לטמפיט) ושמו לו מגביל מהירות על המנוע נעול במנעול לחצי שנה. עכשיו הוא יכול ליסוע גג על 20 קמ"ש.

פורסם

מה הקטע?

למה לא לקחו לו את האופניים כמו שלוקחים רכב ל30 יום.

מה הבעיה לחתוך את המנעול ולהמשיך לנסוע רגיל בלי ההגבלה.

×
×
  • תוכן חדש...