Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עומדות בפני 2 אופציות:

הראשונה היא רכישת רכב עד15 אלף

האופציות הן רנו מגאן 2007-2008 או שברולט אבאו

האופציה השניה:

ללכת לחברת ליסינג לשים מקדמה של5k ולשלם כל חודש 500 שקל +- ,

למשך שנתיים ולאחר מכן לעשות אותו דבר על רכב אחר ובסוף של יום הרכב לא שלי.

האופציות הניתנות בעיסוקה כזאת הם:

שברולט קרוז2011 ורנו פלואנס 2010

או להוסיף עוד קצת לניסן אקו מיקרה 2012.

סהכ יוצא לי לשלם על עסקאת הליסינג 17,300( על השברולט קרוז ) ועל הפלואנס עוד 100 ש״ח בחודש שזה יוצא 19,760 לכל השנתיים . המחירים כוללים מעמ.

מה דעתכם?? מישהו ניסה? מה לדעתכם עדיף? אני ממש לא מבין בזה ויש לי כמה ימים לקנות רכב

פורסם

חח בשביל שתתחיל לפתח אז ככה:) :

בעיקרון הרכב משמש לנסיעות ראשון לציון תל אביב ומדי פעם בסופי שבוע בטח אני אסע לפה או לשם.. אבל לא עובר את ה20K בשנה ..

יש לי תינוק אבל זה לא רכב ראשי אלא משני אבל לפעמים אתה יודע.. אולי יהיה צורך שהילד יהיה באוטו..

כרגע נוסעים 2+תינוק שלרוב כמו שציינתי זה אני נוסע הלוך חזור ראשון לתל אביב

לפני כן נהגתי על רכבי אודי A3 אז אני אוהב רכבים שניתנים גם טיפה מעבר לנסיעות של100 בשיוט.. אבל זה לא חובה זה רק בונוס..

אם יש עוד משהו שתרצה לדעת בשביל לתת המלצה אני אשמח..

פורסם

הקרוז והפלואנס יצרכו דלק בכמויות מוגזמות וסה"כ אתה מתעתד לנסוע לא מעט כך שלא הייתי נכנס אליהם (וגם שזה רכב משני),

הייתי מותח קצת את התקציב ומחפש ספלאש, אקסנט, מיקרה דור ראשון וכו', הם יתנו לך אמינות יחסית גבוהה וצריכת דלק שפויה,

את האוואו תוריד מהרשימה בכל מקרה,

הריביות במשק היום מנמוכות מאוד שקול הלואה בנקאית קטנה ותקנה לך איזה אקו מיקרה,

המחיר של הליסינג אני מניח לא כולל הגבלת ק"מ (17K בשנה במקסימום) וכו' אם אין אותיות קטנות העיסקה נשמעת לא רעה בכלל (למיקרה).

פורסם

כעסקת ליסינג פרטי לרכב חדש, אפשר לשקול גם לקחת עסקה כזו

שגם בה אתה מחזיר את הרכב בסוף התקופה ללא התחייבות לעסקת המשך או מכירת הרכב בתום העסקה, אך בעסקה מסוג זה מדובר ברכב חדש.

בהצלחה

פורסם (נערך)

חחח אתה באמת הצעת לי אקסנט? אחת המכוניות הכי גרועות בקטגוריה עם נוחות נסיעה של פח זבל וצריכת דלק דומה לזה של הפלואנס ...

האקו מיקרה גם יכולה לבוא בחשבון בליסינג הזה שרשמתי ,

רק בבקשה מעניין אותי לשעת מה יותר משתלם העסקת מיני ליסינג שדיברתי עליה או לרכוש רכב

חוזר על מה שרשמתי,

לרכוש רכב עד 15K כמו שברולט אבאו או רנו מגאן 2008

או לחליפין לשלם מקדמה של 5000 שקלים לשלם כל חודש 500-600 ש״ח לחודש על הרכבים שדיברתי ( קרוז 2012או פלואנס2010) וגם אקו מיקרה בתוספת קטנה(כי 2012)

ל24 חודשים ואין תשלום בסוף.

הגבלה ל20KM בשנה

מה דעתכם? מה עדיף?

הקרוז והפלואנס יצרכו דלק בכמויות מוגזמות וסה"כ אתה מתעתד לנסוע לא מעט כך שלא הייתי נכנס אליהם (וגם שזה רכב משני),

הייתי מותח קצת את התקציב ומחפש ספלאש, אקסנט, מיקרה דור ראשון וכו', הם יתנו לך אמינות יחסית גבוהה וצריכת דלק שפויה,

את האוואו תוריד מהרשימה בכל מקרה,

הריביות במשק היום מנמוכות מאוד שקול הלואה בנקאית קטנה ותקנה לך איזה אקו מיקרה,

המחיר של הליסינג אני מניח לא כולל הגבלת ק"מ (17K בשנה במקסימום) וכו' אם אין אותיות קטנות העיסקה נשמעת לא רעה בכלל (למיקרה).

עריכה אחרונה על ידי orel86
פורסם

תוכל לשתף מאיפה קיבלת את העסקה?

בגדול אני חושב שצריך להתייחס לזה כאילו קנית את הרכב ויהיה לך ירידת ערך של 8,500 ש"ח בשנה. הקרוז והפלואנס בנזין הם גירסאות לא מוצלחות ומחירן נסק למטה. תברר מה מחירם כיום ואז תראה כמה אחוזים זה יוצא לך.

פורסם

אתה מדבר על נסועה של 20K ק"מ בשנה ומצד שני על רכב מיושן ב-15K ש"ח.

מכיוון שזה כל הכסף שלך ואתה לא משאיר 5K ש"ח בצד לבלת"מים אתה עלול למצוא את עתצמך עם רכב מושבת...

אם הנסועה שלך הייתה נמוכה משמעותית אז הסבירות לתקלה הייתה יורדת ולכן גם החשש.

מבין שתי האפשרויות שציינת, כנראה שלך עדיף ללכת על אופציית הליסינג.

שאלה מכיוון אחר - לשלם לחברת הליסינג 17K ש"ח ויותר או לקחת הלוואה מהבנק באותו הערך/סכום?

אם תיקח הלוואה של 20K ש"ח, ביחד עם הכסף שיש לך יהיו לך 35K ש"ח - תשקיע 30K ש"ח ברכב במצב טוב יותר ו-5K ש"ח תשמור בצד ל-'יום סגריר' (בהקשר הרכב).

כך תקבל רכב במצב טוב יותר, עם חשש נמוך יותר לתקלות גדולות.

אם תמכור אותו אחרי שנתיים ביותר מ-13K-15K ש"ח (מה שיקרה בסבירות גבוהה מאוד), עדיין תהייה ברווח ביחס לאופציית הליסינג.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

היי,

יש לח קצת יותר מזה פשוט זה מה שאני רוצה להשקיע כי זה רכב מהבית לעבודה בסהכ ,

אז האוטו צריך להיות נוח ואמין ולא אוכל דלק 1 ל6 .

ז״א שגם 1 ל10 1 ל12 זה סבבה.

החברה שהציע לי את הליסינג נקראת lis4u שהבנתי שהם שייכים לקראסו

הם נותנים שנתיים אחריות על רנו ז״א שאם אני קונה נגיד פלואנס 2010 והולך גיר יש לי אחריות . יש להם רשימה של דברים.

אני מניח שיש עוד רכבים אבל זה מה שהיה הכי זול עד 600 ש״ח בחודש.

הרנו פלואנס לא מומלצת?

איזה רכבים מומלצים בקטגוריה? כדי שאשאל בחברת ליסינג.

דא יש עוד חברות שעושות את המיני ליסינג הזה?

אתה מדבר על נסועה של 20K ק"מ בשנה ומצד שני על רכב מיושן ב-15K ש"ח.

מכיוון שזה כל הכסף שלך ואתה לא משאיר 5K ש"ח בצד לבלת"מים אתה עלול למצוא את עתצמך עם רכב מושבת...

אם הנסועה שלך הייתה נמוכה משמעותית אז הסבירות לתקלה הייתה יורדת ולכן גם החשש.

מבין שתי האפשרויות שציינת, כנראה שלך עדיף ללכת על אופציית הליסינג.

שאלה מכיוון אחר - לשלם לחברת הליסינג 17K ש"ח ויותר או לקחת הלוואה מהבנק באותו הערך/סכום?

אם תיקח הלוואה של 20K ש"ח, ביחד עם הכסף שיש לך יהיו לך 35K ש"ח - תשקיע 30K ש"ח ברכב במצב טוב יותר ו-5K ש"ח תשמור בצד ל-'יום סגריר' (בהקשר הרכב).

כך תקבל רכב במצב טוב יותר, עם חשש נמוך יותר לתקלות גדולות.

אם תמכור אותו אחרי שנתיים ביותר מ-13K-15K ש"ח (מה שיקרה בסבירות גבוהה מאוד), עדיין תהייה ברווח ביחס לאופציית הליסינג.

בהצלחה,

אלי

פורסם

אז מה דעתך?

היי,

יש לי קצת יותר מזה פשוט זה מה שאני רוצה להשקיע כי זה רכב מהבית לעבודה בסהכ ,

אז האוטו צריך להיות נוח ואמין ולא אוכל דלק 1 ל6 .

ז״א שגם 1 ל10 1 ל12 זה סבבה.

החברה שהציע לי את הליסינג נקראת lis4u שהבנתי שהם שייכים לקראסו

הם נותנים שנתיים אחריות על רנו ז״א שאם אני קונה נגיד פלואנס 2010 והולך גיר יש לי אחריות . יש להם רשימה של דברים.

אני מניח שיש עוד רכבים אבל זה מה שהיה הכי זול עד 600 ש״ח בחודש.

הרנו פלואנס לא מומלצת?

איזה רכבים מומלצים בקטגוריה? כדי שאשאל בחברת ליסינג.

דא יש עוד חברות שעושות את המיני ליסינג הזה?

פורסם

אני לא מכיר אפשרויות ליסינג מימוני כאלו או אחרות.

בזה אחרים כאן אולי יכולים לעזור לך.

בתחילת דברייך ענית כי הרכב יעשה עד 20K ק"מ בשנה.

זה לא מעט ולכן אני לא ממליץ על רכב מאוד מיושן ו/או מאוד זול שהאחזקה שלו עלולה להיות מאוד יקרה...

מקריאת דברייך שוב, נראה כי אתה עוד לא לגמרי מגובש.

אולי אני טועה ואולי לא - אולי פשוט תנסח לעצמך את הצרכים אל מול הרצונות.

בהצלחה,

אלי

פורסם

היי אלי

אז ככה

כמו שאמרתי יש לי 2 אופציות הראשונה לקנות במעט כסף משהו כמו 15K רנו מגאן 2008.

או לעשות מיני ליסינג ולקחת שברולט קרוז או רנו פלואנס..

השאלה מה עדיף והאם הפלואנס /קרוז יכולות להיות טובות מבחינת נוחות נסיעה ותצרוחת דלק סבירה לראשון תל אביב כי לומר את האמת זה נוח לי לפרוש לתשלומים של 500 שקלים בחודש למרות שהרכב בסוף לא שלי

פורסם

אז אשאר בדיוק עם שתי האפשרויות שהצגת.

הפלואנס תעשה בממוצע 1:10.6 משולב וקרוב יותר ל-1:9.5 בנסיעה עירונית/פקקים וכו' (קישור).

במקרה הזה שילמת כ-20K ש"ח על הרכב ואחרי שנתיים צריך להתחיל מהתחלה.

בקניית רכב בעלות של 15K ש"ח כנראה שתצרוכת הדלק תהייה דומה (המכוניות החדשות הופכות להיות חסכוניות עם השנים) ובהנחת אובדן ערך של כ-15-20 אחוז בשנה הרכב יהיה שווה כ-10K ש"ח לאחר שנתיים. אם תשמור בצד 5K ש"ח לבלת"מים (שכנראה יממושו) אז אחרי שנתיים אתה עם 5K ש"ח ביד (או כל סכום דומה או מעט יותר גבוה).

אם לדעתך מצבך הכלכלי ייטב במהלך/תום השנתיים האלו ואתה מוכן לשלם על מעט יותר שקט נפשי וכנראה יותר אמינות, לך על עיסקת התשלומים/ליסינג.

לגבי האפשרות של המיקרה - השאלה כמה תוספת עלייך לשלם והאם התוספת תתקזז במהלך השנתיים עם תצרוכת הדלק העדיפה.

בנסועה של 20K ק"מ בשנה ובהנחת תצרוכת דלק עירונית ממוצעת של 1:14, אתה חוסך כ-670 ליטר דלק בשנה זה שקול לחסכון של 420 ש"ח בחודש.

בהצלחה,

אלי

פורסם

הרכב הכי גרוע שהוזכר כאן הוא שברולט אבאו.

תאמין לי, אתה לא תרצה לנסוע עם המשפחה בדבר הזה אחרי הצפייה במבחן הריסוק שלו.

יש לי שאלה - מצאת מגאן 2007-2008 שעולה 15 אלף ש"ח?

שמור או כזה שצריך להשקיע עוד 10 כדי להביא אותו למצב נורמלי?

מגאן רכב נוח, בטיחותי ולא ממש זללן (יחסית למשפחתי 1600).

כל המימונים למיניהם זה הפסד כספי לא קטן. אם תמצא מגאן במצב שמור, מטופל נכון ובזמן, תקבל רכב איכותי במחיר זול.

השנתונים האלה (07-08 ) הרבה פחות בעייתיים.

אבל לפי דעתי, בסכום שנקבת תקבל מגאן גמורה או חצי גמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...