Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם- רציתי להתייעץ לגבי דגם לרכב ובנוסף כדאיות לרכישה.

סיימתי כיתה י"ב ואני מתגייס במרץ 15. אוטו משלי זה אחד החלומות הכי גדולים שלי הבעיה שהרישיון התעכב לי טיפה בגלל טסטים:roll:

המצב הוא כזה- אבא שלי מוכן לעזור לי בסביבות ה8 אלף לקניית רכב, כאשר התחזוקה היא עליי. חשבתי על לקנות פג'ו 206 בשנתונים 2003-2002 שעולה סביב ה9-10 אלףו וזהו התקציב שלי. הסיבה שאני רוצה רכב מעבר לזה שזה החלום שלי היא שמסיבות כאלו ואחרות במהלך היום יום כמעט ולא יהיה לי את הרכב של ההורים שלי..

הנסיעה היא עירונית כמעט רוב הזמן, מעדיף אוטומט.

מעבר לכך שאשמח לשמוע הצעות לרכבים בתקציב ודעות על הפיג'ו, אשמח לדעת מה אתם חושבים לגבי קניית הרכב עד למרץ בערך.

אני מאמין שההוצאה החודשית עליו תהיה בסביבות ה1000 שח ושקניית רכב לתקופה הזו לא כדאית בכלל ובכל זאת, אני נוטה לכיוון הקנייה כאשר הרצון רק גובר...

תודה לעוזרים

פורסם

מצטרף להמלצה על יונדאי גטס/אקסנט מדובר בכלי רכב זולים לאחזקה ואמינים (אם כי לא מי יודע מה חסכוניים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

206 מכונית מצויינת ואם מוצאים אחת שמורה אז גם לא בעייתית במיוחד, פרט לגיר האוטומטי.

באופן כללי אם תסכים לקנות ידנית יהיו לך יותר אופציות, הרכב יסחוב יותר טוב, יצרוך פחות דלק וכנראה גם יעלה פחות במוסך. המשפט האחרון נכון תמיד ועל אחת כמה וכמה כשמדובר במכונית צרפתית ישנה.

בנוסף כשקונים מכונית זולה מאוד וישנה הכי חשוב לבחור את המכונית לפי מצבה ופחות לפי סוגה.

• תוכן חדש...