Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברורה לי הכתבה הזו, גם עד היום היה אסור משבשים וגם יש חובת חגירה מאחור ככה שקל וחומר שאסור להסיע נוסע שאין לו כלל אפשרות חגירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני כל פעם שומע על החוקים "החדשים" האלה, וחושב למה לא אוכפים את החוקים הישנים הכוללים בתוכם את רוב התרחישים של האפשריים? למה לבזבז זמן וכסף על חוק בכל מקרה קיים? כמובן שאני מבין למה, אבל עדיין לא חבל.:evil:

פורסם
תמיד אפשר להאשים אותך בהכשלת שוטר במילוי תפקידו,

אי אפשר.

אם היה אפשר היו עושים זאת.

כנראה החליטו לחוקק חקיקה ייעודית, כי עד עכשיו אכן לא היתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי משבש ראדאר, החוק היה פרוץ ובאמת היה ניתן להאשים רק בהכשלת שוטר. להתקין לא היה איסור, למכור ולייבא מכשירים כאלה, כן. לגבי החגורות, זה בעיקר יפגע במשפחות חרדיות ולא כמו שהכתב הזה כתב שזה יפגע בבעלי מכוניות קופה. המציאות היא שעד היום החוק חייב אכיפה של חגירת חגורות במושב האחורי לכל נוסע שיש לו חגורה, כלומר, חוקית אפשר להסיע כיום ארבעה או חמישה נוסעים במושב האחורי מבלי שהדבר יחשב כעבירה ובלבד ששלושה מהם חגורים בחגורת בטיחות. הדבר נועד להקל על משפחות מרובות ילדים שאם יש להם למשל ארבעה ילדים הם לא יצטרכו לקנות רכב בעל 7 מקומות יקר. החוק החדש כבר לא יאפשר זאת ונראה אם זה יעבור בלי התנגדות או מלחמה של החרדים כי הם אלה שבעיקר צפויים להיפגע מזה.

פורסם

עפ"י הוראות המכס, המכשיר אסור ביבוא ואסור באחזקה.

עכשיו גם ייתווסף איסור השימוש עפ"י הוראות משרד התחבורה.

כלומר, חוקית אפשר להסיע כיום ארבעה או חמישה נוסעים במושב האחורי מבלי שהדבר יחשב כעבירה ובלבד ששלושה מהם חגורים בחגורת בטיחות.

נשמע הזוי לחלוטין, יש לך איזה חיזוק לכתוב?

פורסם
לגבי משבש ראדאר, החוק היה פרוץ ובאמת היה ניתן להאשים רק בהכשלת שוטר. להתקין לא היה איסור, למכור ולייבא מכשירים כאלה

1. לא ניתן היה להאשים בהכשלת שוטר.

2. לייבא תמיד היה אסור, מסיבות בירוקרטיות.

פורסם

ואם אני מתקין חיישני חניה קדמיים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תלוי מה לשון התקנה, אני מניח.

אבל אל תניח שכולם במשטרה ובפרקליטות אידיוטים...

פורסם
ואם אני מתקין חיישני חניה קדמיים?

חיישני חניה קדמיים משבשים את פעולת הרדאר?

פורסם
עפ"י הוראות המכס, המכשיר אסור ביבוא ואסור באחזקה.

עכשיו גם ייתווסף איסור השימוש עפ"י הוראות משרד התחבורה.

נשמע הזוי לחלוטין, יש לך איזה חיזוק לכתוב?

אני יכול להעיד שבקורס חובה הזה של משרד התחבורה המדריך שם אמר לנו בדיוק את אותו הדבר.

לפי דבריו תאורטית מותר להסיע גם 10 אנשים במושב האחורי כל עוד כולם יושבים על המושב וכול מי שיכול לחגור חוגר.

בנוסף חיפוש קטן בגוגל העלה תוצאות הנה דוגמה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4351974,00.html

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...