Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האם ביטוח(חובה +ג) לנהג חדש שרק עתה הוציא רשיון יעלה יותר במידה והוא הנהג היחיד בפוליסה מאשר ביטוח בו יש נהג וותיק(ראשי)ללא תביעות וכו והנהג החדש בתור נהג משנה?

או שההפך הוא הנכון?

תודה מראש!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ביטוח לנהג חדש וצעיר הוא בעצם ביטוח ל"כל נהג" (בעל רשיון), כלומר הביטוח היקר ביותר שקיים. למיטב ידיעתי אין טעם בנקיבת שם נהג בביטוח כזה. אבל אולי סוכן הביטוח שלך ייתן הצעה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כלומר עדיף לצרף נהג חדש לפוליסה של נהג וותיק?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה לא משנה. בכל מקרה המחיר ייקבע על ידי הנהג ה"מסוכן" ביותר (כמובן מבחינת הסטטיסטיקה של חברת הביטוח).

אני, למשל, משלם תמורת ביטוח לכל נהג (עם ותק בנהיגה מעל שנה) כדי שהבנים שלי יוכלו לנהוג - למרות שהנהגים העיקריים בעלי ותק גדול מאד וגיל מעל 50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואני חשבתי שכל עוד הנהג העיקרי הוא מבוגר עם וותק ואילו הנהג החדש הוא משני המחיר זול יותר.

בכל אופן אבדוק מול חברת הביטוח את השאלה הזאת.

פורסם

זה לא משנה, הביטוח הולך נטו לפי הנהג ה"מסוכן" ביותר, זה שעליו צריך לשלם הכי הרבה כסף, וזה לא משנה לו אם עוד 4 נהגים שהם מעל גיל 35 מתכוונים לנהוג באותו הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...