Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופע פורמולה ירושלים 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו,תשמע,אתה תותח!!

לא ידעתי שבכלל מתוכנן השנה,איזה כיף!!! D:

בכל מקרה,מצאתי עוד קצת פרטים,לא יודע אם מותר לפרסם קישור ישיר אז אני אפרסם פה את הפרטים :

מאז הכרכרה של משה מונטיפיורי לא הייתה ברחבי ירושלים התרגשות כה גדולה מכלי תחבורה. הפעם, מדובר בפסגת היצירה של הרכבים הממונעים - מירוצי פורמולה 1 ו -MOTOGP למרגלות חומות העיר העתיקה!

תערוכה: 21-27.8

כניסה חופשית

הפקה: אריאל

מיקום: מסלול: מתחם הרכבת- החאן - גן הפעמון - המלך דוד - קריב - חטיבת ירושלים ובחזרה

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

מה שמוזר, יש חברות שמוכרות כרטיסים למופע וגם חבר פקח עירוני שטוען שמתכוננים למופע אבל חודש וחצי לפני האירוע המתוכנן ואין פרסום.

פורסם
מה שמוזר, יש חברות שמוכרות כרטיסים למופע וגם חבר פקח עירוני שטוען שמתכוננים למופע אבל חודש וחצי לפני האירוע המתוכנן ואין פרסום.

זה באמת מוזר...שנה שעברה דיברו על זה פעם ראשונה בערך חצי שנה לפני,פירסמו בכל פינה שהצליחו לפרסם,השנה...שום דבר,אפילו בירושלים אני לא רואה איזה פרסום כלשהו על זה,אם לא היית מפרסם לא הייתי יודע שיש בכלל O:

אני מאמין שזה בעיקר בגלל המצב הביטחוני עכשיו..S:

למי שרוצה,יש כבר מכירת כרטיסים בבימות (לפחות באתר שלהם),כרטיס לתערוכה עולה 45 שקל....

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
שנה שעברה היה ממש מצויין

:mm_yeah:

אני מניח שהכרטיסים הם לטריבונות. בשנה שעברה כל שאר האיזורים שהיו מחוץ לטריבונות היו פתוחים לקהל הרחב ללא תשלום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שנה שעברה ישבתי ביציע של UPS חוויה פשוט מדהימה ובלתי נשכחת מבחינתי.

אחד המופעי תרבות הטןבים שהייץי בהם, שואו אמיתי.

פורסם

שנה שעברה עמדתי בצומת ממילא, היה צפוף, ולכן ראות לא טובה ומאוד חם.

מבחינת מיקום זה היה מעולה, הרכבים הגיעו מכיוון החניה של קניון ממילא, ועלו לכיוון מלון קינג דייוויד. איך שהם לקחו את הסיבוב הם נתנו בגז. אח, איזה צלילים...

מי שמקדים להגיע יכול לתפוס מקום תצפית מעולה.

כמה עולה מקום בטריבונה?

פורסם

מבחינת מיקום זה היה מעולה, הרכבים הגיעו מכיוון החניה של קניון ממילא, ועלו לכיוון מלון קינג דייוויד. איך שהם לקחו את הסיבוב הם נתנו בגז. אח, איזה צלילים...

כמה עולה מקום בטריבונה?

לפי האתר של הבימות,יש ב-255 שקל ויש ב-355 שקל..

אני שנה שעברה הייתי בערך באזור שבין מלון המלך דוד לבין מלון מצודת דוד,ממש לפני הפנייה בהמשך,איזה כיף היה שם,אומנם היה טיפה צפוף אבל עדיין היה מספיק מקום לזוז ולצלם ללא בעיה,הרבה עצרו שם לכמה שניות בשביל שיוכלו לצלם והמשיכו לנסוע,היה כיף מאוד = ]

אם המסלול הוא אותו דבר כמו בשנה שעברה,לדעתי כדאי ללכת לעמוד או ביציאה מהמנהרה או בפנייה ממילא למלון המלך דוד,2 מקומות מרכזיים בעיקר ויהיה שם הרבה אקשן = ]

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

שנה שעברה הייתי בשני הימים.

ביום הראשון עמדנו ליד גן הפעמון (מקום לא מומלץ) ולמחרת כבר התמקמנו טוב יותר קצת אחרי ממילא.

מקווה שגם השנה אצליח להגיע לשני הימים והפעם לא לשכוח קרם הגנה :oops:.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כמה עולה מקום בטריבונה?

גם אני הייתי שם ולמרות שעל הגדר לא היה מקום, עדיין ניתן היה למצוא מקום טוב יחסית מחוץ לצפיפות (אבל ניתן היה לראות רק את העליה). הם עצרו לפעמים בתחילת העליה לעשות קצת סיבובים במקום. והצלילים אכן היו משגעים . :)

פורסם

http://www.ariel-jer.org.il/formula/

http://tickets.bimot.co.il/shows/formula%201%20-%20cars%20will%20travel%20the%20streets%20of%20jerusalem/events

[TABLE]

[TR]

[TD=class: item_data_background, colspan: 2]פורמולה 1 ברחובות ירושלים [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: item_data_background, width: 100%, colspan: 2]

28.8 | יום חמישי | 16:00

29.8 | יום שישי | 11:00

רחובות ירושלים

בהמשך להצלחה הפנומנלית של פורמולה 2013, לאור הביקוש העצום, אנו גאים להציג:

פורמולה ירושלים 2014 - אירוע של הקיץ של 2014, מהיר יותר, אינטנסיבי יותר, ומרגש יותר מאי פעם.

לראשונה בהיסטוריה של הספורט המוטורי העולמי שתי הקבוצות המובילות בעולם יופיעו על מסלול תצוגה אחד.Ferrari F1 ו- Red Bull F1 יעלו ויבואו בשערי ירושלים. נהגים בעלי שם בינלאומי, אלופי מרוצי גראנד פרי, פעלולני רכב מהמובילים בעולם, וכולם במופע ייחודי מרגש ועוצר נשימה.

עוד יכלול האירוע מכונית Formula Master, מכונית מסבב ה- NASCAR האמריקאי,רכבי קונספט X-BOW KTM מכונית Ferrari Challenge ממסלולי המרוצים באירופה, דגם ייחודי ממרוצי , La-Mans מגוון פעלולני רכב ייחודיים, והרבה מאוד אקשן ביומיים של שלמים של חוויית ספורט מוטורי בלתי נשכחת.

כשבועיים לפני האירוע תתקיים במתחם התחנה בירושלים תערוכת רכבי ספורט יוצאת דופן, אשר תציג את המגוון המכוניות המשתתפות במופע: מכוניות מירוץ מהדגמים החדשניים והמובילים בעולם, אופנועי פעלולים, רכבי שטח, ועוד. בנוסף יכלול המתחם: בית קפה, חנות קונספט עם כל המותגים המובילים בעולם הספורט המוטורי, ואת הפתעת השנה- מתחם ה Fan Zone המקורי!

לראשונה בישראל, מתחם ה- Fan Zone המקורי של Formula 1 יציע לציבור הרחב מגוון פעילויות לכל המשפחה הכוללות סימולטורים לנהיגת מירוצים, תחרויות מוטוריות, מגוון פעילויות נהיגת מסלול אינטראקטיביות בשלט רחוק, מסכי ענק,

עמדות צילום לקהל הרחב, ועוד מגוון אטרקציות מוטוריות לכל הגילאים.

וגם, לראשונה בישראל! המשתתפים שיגיעו לתוצאות הסימולטורים הגבהות ביותר בימי התערוכה, יזכו לרכב יחד עם אחד מנהגי המירוץ במופע הפתיחה ביום האירוע!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל

• תוכן חדש...