Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון :

התקשרו אלי הבוקר הודיעו לי שהגאנטים שהבטיחו לי לא יהיו כי אין להם את זה במלאי

במקום זאת אני אקבל את הגאנטים האלה

http://ipocars.com/imgs/a/g/u/a/b/volkswagen__polo_1_2_tsi_7_speed_dsg_highline_navi_xenon_2011_9_lgw.jpg

האמת נחמדים לא ?

אבל שוב עשו קטע שהם משנים הבטחות !

אתה רק מתלונן ולא עושה כלום , אם אתה לא מתכוון לבטל הזמנה אז מה בעצם אתה רוצה ?

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שיש שם תחרות - כמה שינויים וסטיות מסיכומים תצליח לסבול. :-)

בלי לפגוע, זה פשוט מגוחך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איזה גודל ג'אנט אתה מקבל ?

לדעתי 15 זה על גדר הנורמלי ו16 נראה בהרבה יותר טוב על הרכב.

כמובן שיש עדיפות לג'אנט הזה :p

new-seat-leon-12.jpg

אוטו-מאניה :-)

פורסם

עוד מעט יתקשרו אליך ויספרו לך שיש שינוי קטן ובמקום פולו אתה תקבל אפ! ואתה תכתוב כאן ותשים תמונה ותרשום "נחמד, לא?"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תפסיקו לשבור לבחור את הביצים, יש מקרים שאתה נעול על משהו כל כך חזק שאתה מוכן להתפשרויות שמהצד נראות מוגזמות.

הבחור רוצה פולו , הוא לא רוצה ג'אז או ספייס סטאר או משהו יפני אחר. הוא רוצה איכות גרמנית, עיצוב צעיר ומושך, ביצועים טובים ושהאוטו יהיה חדש מהחברה. מה לעשות שב120 אש"ח פולקסווגן פולו היא הבחירה היחידה שעונה על כל הקריטריונים האלה ומה לעשות שהיבואן היחיד שלה בארץ אלו צ'מפיון המקוללים.

אם הוא יבטל את ההזמנה זה יגרום לו יותר צער מאשר לצ'מיפון שפשוט ימכרו את היחידה שלו לבן אדם הבא. הוא בכל מקרה לא יצליח לחנך אותם ככה שמה שנשאר לו לעשות זה לבלוע את החרא בשקט ( ולדעתי כל הדברים שהוא סיפר כאן הם לא דיל-ברייקרס).

נ.ב הג'אנטים שאמרו לך שיגיעו במקום אלה שהובטחו לך נראים יותר טוב.

תתחדש , תהנה וסע בזהירות.

פורסם
קשר אחד ---> מחיר.

יש לך X כסף להוציא על רכב, ועכשו אתה רוצה לקבל את התמורה הגדולה ביותר לכסף שלך.

אז נכון הלאון גדולה ורחבה יותר ( שבנסיבות ההשוואה שלנו זה מינוס ) אבל אפשר "להתפשר" על זה ולקבל באותו מחיר

יותר "אוטו" ( אבזור, טורבו, מראה וכו').

לא מבין אנשים שמבזבזים סכום גדול כזה על רכב מיני שבתכלס לא נותן יותר מהרנו קליאו החדשה (הבדל של 20-30 אלף שווה את התמורה ?)

עשית פה סלט בין רכבים שעולים 115K 124K ו130K אחת סופר מיני ושתיים משפחתיות קומפקטיות וקראת להן בסוף מיני תוך כדי השוואה לקליאו (שהיא סופר מיני אגב). לא כל דבר בלי בגאז' נקרא מיני או שייך לאותה קטגוריה.

יש מקרים שאתה נעול על משהו כל כך חזק שאתה מוכן להתפשרויות שמהצד נראות מוגזמות.

הבחור רוצה פולו

אז שלא יתלונן?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא הבנתי, מה זאת אומרת אין להם במלאי? במפרט באתר שלהם רשום שדגם ה-110 כ"ס מגיע עם חישוקים קלים, אז חשבתי שזה מקורי. אז אם אין במלאי, הם שמים איזה חישוקים סיניים זולים בארץ??? ממש עלוב, עדיף כבר לשים בעצמך משהו איכותי שלא ישבר או יתעקם.

פורסם

MJKO - הסבירו כאן שיש עוד המון אפשרויות ב-120 אש"ח או פחות, אלא אם אתה ממש נעול על VW בחזית.

אני יודע מה זה "איכות", אבל לא יודע מה זה "איכות גרמנית". עוד פעם הקשקוש עם ידיות האחיזה המשוככות? או אולי הסיפורים העתיקים על "הפח העבה" של החיפושית? ה-DSG7 הוא "איכות גרמנית" או אולי מנוע הטורבו/סופר?

לפולו יש "עיצוב צעיר"? מאיפה הבאת את זה?

בקיצור - אם הוא נעול על פולו ונתן לסוכן המכירות לקלוט את זה, שיבלע את הצפרדעים בשקט וישלם כמה שידרשו.

וכמובן- שיתחדש על הפולו וינהג בזהירות.

פורסם
תפסיקו לשבור לבחור את הביצים, יש מקרים שאתה נעול על משהו כל כך חזק שאתה מוכן להתפשרויות שמהצד נראות מוגזמות.

הבחור רוצה פולו , הוא לא רוצה ג'אז או ספייס סטאר או משהו יפני אחר. הוא רוצה איכות גרמנית, עיצוב צעיר ומושך, ביצועים טובים ושהאוטו יהיה חדש מהחברה. מה לעשות שב120 אש"ח פולקסווגן פולו היא הבחירה היחידה שעונה על כל הקריטריונים האלה ומה לעשות שהיבואן היחיד שלה בארץ אלו צ'מפיון המקוללים.

אם הוא יבטל את ההזמנה זה יגרום לו יותר צער מאשר לצ'מיפון שפשוט ימכרו את היחידה שלו לבן אדם הבא. הוא בכל מקרה לא יצליח לחנך אותם ככה שמה שנשאר לו לעשות זה לבלוע את החרא בשקט ( ולדעתי כל הדברים שהוא סיפר כאן הם לא דיל-ברייקרס).

נ.ב הג'אנטים שאמרו לך שיגיעו במקום אלה שהובטחו לך נראים יותר טוב.

תתחדש , תהנה וסע בזהירות.

אז למה קיבינימט הוא פתח את השרשור הזה???

כדי שכולנו נשב מול המחשב ונקלל את צ'מפיון בלב? אנשים כאן מנסים להציל אותו מרכישה פראיירית ומשירות עוד יותר גרוע בעתיד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עשית פה סלט בין רכבים שעולים 115K 124K ו130K אחת סופר מיני ושתיים משפחתיות קומפקטיות וקראת להן בסוף מיני תוך כדי השוואה לקליאו (שהיא סופר מיני אגב). לא כל דבר בלי בגאז' נקרא מיני או שייך לאותה קטגוריה.

אז שלא יתלונן?

צודק בחלק הראשון, אני נוטה להגיב את רוב התגובות שלי דרך האייפון וריכוז זה לא החלק החזק שלי.

בכל מקרה, תגדיר את הפולו איך שאתה רוצה (משפחתית קומפקטית) עדיין אני לא מבין למה לשלם כלכך הרבה על פולו שיש לך את הרנו.

רנו, כסופר מיני יכולה להיות מכונית משפחתית קומפקטית בדיוק כמו הפולו זה לא שאני משווה פורד פיאסטה מול סופארב.

ועוד פעם, לדעתי כל עוד אתה משווה רכבים שהם סביב אותו מחיר אז ההשוואה לגיטימית כי זה הכל תמורה לשקל.

זה שאני משווה בין ג'אז,יאריס ולאון זה שגוי ? אשמח לדעת למה.

אגב, לדעתי זה בושה שהבנאדם קונה פאקינג פולו ב120 K ולא מקבל אבזור ושירות בהתאם (תאורת לד נורמלית ורב איתם על שטויות).

תסכים איתי שבמחיר כזה אתה אמור לקבל את הפולו הכי מאובזרת, והיבואן צריך לשלוח כל שבוע פרחים על זה שקנית משפחתית קומפקטית במחיר מובקע לגמרי.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

mohen

, ראשית אני בחורה.

שנית, כדאי שתסגר על קטגוריות של רכבים, לאון ואוריס משפחתיות קומפקטיות בעוד שג'אז, קליאו ופולו הן סופר מיני.

למה זה שגוי שאתה משווה את הלאון ואוריס עם הג'אז? כי כמו שכבר אמרתי, לאון ואוריס משפחתיות וג'אז סופר מיני.

אני לא יודעת מה נקרא בשבילך סביב אותו המחיר, אבל הפרש של 15K לפחות בין הג'אז לאוריס ושל 10K בין הלאון לג'אז משמעותי בעיני.

תשווה תפוחים לתפוחים ותפוזים לתפוזים.

בנוסף, לא מבינה את ההשוואה התמידית לקליאו, לא כל אחד אוהב את הרכב והוא לא מתאים לכל אחד, אם קליאו היה הרכב המושלם עבור על מי שמחפש רכב בטווח 100-130K (לפי ההשוואות שלך) כנראה שהיינו רואים רק קליאו על הכביש, לא זה המצב.

על זה ש120K לפולו+השרות המזעזע שהוא מקבל זה בושה, מתנהל כל השרשור הזה וכולם מבינים את זה חוץ פות"ש וחברו לקונצרן Mjko.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבה נראה:

איכות גרמנית, עיצוב צעיר ומושך, ביצועים טובים ושהאוטו יהיה חדש מהחברה = קורסה OPC. ממש אין שום עיצוב צעיר ומושך של הפולו, אלא אם אתה בן 80 ורוצה להרגיש בן 60 שוב. ;-)

יודע מה? כל קורסה מעוצבת הרבה יותר מפולו. גם כל קליאו. אני מסכים שסידור הכפתורים בתוך הרכב ועיצוב הפנים בכלל של VW הוא נעים ונוח. גם אני אוהב אותו. אבל זה רק דבר אחד מתוך מכלול של שיקולים. ובכלל, חוץ משירוקו, איזה רכבים "צעירים ומושכים" יש שם? [ושלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהב את רכבי VW, אבל מעולם לא חשבתי שהם מעוצבים או מושכים]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המחיר של הג'אז הוא אוברייטייד מוחלט ! אני לא מבין איך אנשים משקיעים ברכב כזה כלכך הרבה כסף ( וגם טויוטה אוריס ).

אני עדיין עומד על שלי, בקטגורייה הזאת הלאון אוכלת את כולם !

א. קניתי יד שניה לפני יותר משלוש שנים וביחס למחיר ששילמתי והדרישות שלי מהרכב (מרווח, אמין, חסכוני ועם ביצועים סבירים) התמורה מעולה.

ב. כל הסופר מיני מתומחרות מעבר לשווי האמיתי שלהן ובינהן גם הג׳אז.

ג. הלאון לא באותה קטגוריה.

ד. במחיר הזה לא הייתי בוחר לא בפולו ולא בג׳אז, אבל אם הבחירה היא בין שתיהן בלבד לא הייתי בוחר בפולו.

פורסם

ממש אין שום עיצוב צעיר ומושך של הפולו, אלא אם אתה בן 80 ורוצה להרגיש בן 60 שוב. ;-)

]

גדול ומדויק!

עלאק עיצוב צעיר.

emotion of motion

• תוכן חדש...