Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

פותחים בכבוד אכסניה,

זאת הפעם ראשונה שאני שואל שאלה למרות שאני אוהב לקרוא בפורום הזה המון, אז תודה לכולם, אני נהנה באמת . :-P

הבעיה שלי היא כזאת , אני מחפש לקנות רכב יד שניה עד 35 אלף בערך , חרשתי את הפורום על כמעט כל סוגי הרכבים שיש , וכמו כן חרשתי את כל מדורי הלוח הקיימים ,

והגעתי למסקנה שאני מחפש רכב חסכוני וזול עם שנתון גבוה כמו פיאט פונט, אבל עם אמינות של הונדה / טויוטה

הסיבה לידע שלי על חוסר האמינות של פיאט, באה מזה שכשעברתי על רכבי הפיאט פונטו בלוחות, גילתי שמעל 50% בערך הוחלף קלאצ' בקילמוטר די נמוך ועוד כמה שהחליפו להם גיר .

ולכן אני בדילמה רצינית .

לסיכום :

התקציב שלי הוא 35 אלף

שנתון 2008+- ומעלה

גודל בנוני ומטה גם מיני טוב העיקר שיהיה 5 מקומות , (פסלתי פז'ו 107 בגלל ה 4 מקומות )

אוטומט (לאשה )

קילומטר נמוך

צריכת דלק כמו פיאט פונטו ויותר טוב. (חשוב מאוד )

וזהו...

תודה לכל המגיבים..

האמת, קיימת למען בעלי ההגיון, היופי. ולמען בעלי הרגש.:roll:

פורסם

דייהטסו סיריון / סוזוקי סוויפט ייכנסו בתקציב הזה משנתון גבוה יחסית. חשוב לחפש רכב שמור ומטופל מכל השפע הקיים מהן בחוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

user-offline.png, מתי בפעם האחרונה בדקת את המחירים של הסוויפט? הדגם יצא ב2007 והצצה זריזה ביד 2 מראה שספרה 3 בכלל לא מופיעה בתחילת המחירים המבוקשים בלוח, ככה שאני לא מאמינה שפות"ש יצליח למצוא אחת שמורה ב35 גם אם יתפשר על שנתון 2007.

דייהטסו סיריון 2008-2009 זה רכב הרבה יותר ריאלי בתקציב, אבל כנראה שיהיה עם עבר של ליסינג\השכרה, ככה שצריך לבדוק טוב טוב את מצב הרכב.

פות"ש, אם יש לך את האפשרות לעלות מעל 40K, זה יפתח בפניך לא מעט אופציות (החביבה עלי זאת הפונטו איבו 2010, שהיא מאובזרת, בטיחותית ויש שמועה שבשנה הזאת הבעיות של הגיר הרובוטי נפתרו) או שתוכל לרכוש את הסוויפט משנתון 2007-2008\סיריון חדשה יותר ומבעלות פרטית.

בהצלחה

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה לעונים, אבל ממה שאני יודע צריכת הדלק בסיריון ובסוויפט די גרועה , (ביחס לפז'ו 107 או הפנדה )

יש למישו מידע על הצריכה האמיתית של הרכבים הנ"ל ?

האמת, קיימת למען בעלי ההגיון, היופי. ולמען בעלי הרגש.:roll:

פורסם

צא מנקודת הנחה שאין דבר כזה אוטומטי(רגיל) חסכוני, רק רובוטי או רציף.

סופרמיני רובוטיות משנת 2008 שעולות עד 35K אפשר לספור על יד אחת(פונטו EVO/גרנדה), רציפות יש אפילו פחות.

הדרישה שלך לא כל כך מציאותית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תודה לעונים, אבל ממה שאני יודע צריכת הדלק בסיריון ובסוויפט די גרועה , (ביחס לפז'ו 107 או הפנדה )

יש למישו מידע על הצריכה האמיתית של הרכבים הנ"ל ?

צריכת דלק בסריון גבוהה? כנראה שאתה לא יודע או לא מעודכן,

הסריון נחשבת ואכן חסכונית מאוד ביחס לעבודה שהיא גם זרירה נתון של 1\15 באוטומט כולל מזגן הוא ראלי לחלוטין, מחוץ לעיר ובנהיגה רגוע הנתונים יהיו טובים יותר.

פורסם
אבל ממה שאני יודע צריכת הדלק בסיריון ובסוויפט די גרועה , (ביחס לפז'ו 107 או הפנדה )

אז אתה בעצם מצפה לקבל סופר מיני אוטומטית עם צריכת דלק של מיני רובוטית, שנתון 2008+ וב35K לכל היותר? אין חיה כזאת.

לחלום תמיד אפשר, אבל אתה צריך לחזור למציאות ולעשות סדר בעדיפויות שלך, להחליט על איזה פרמטר אתה מוותר ומשם להתקדם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פות"ש, אם יש לך את האפשרות לעלות מעל 40K, זה יפתח בפניך לא מעט אופציות (החביבה עלי זאת הפונטו איבו 2010, שהיא מאובזרת, בטיחותית ויש שמועה שבשנה הזאת הבעיות של הגיר הרובוטי נפתרו) או שתוכל לרכוש את הסוויפט משנתון 2007-2008\סיריון חדשה יותר ומבעלות פרטית.

בהצלחה

מור, כל שפות"ש ביקש זה המלצה על no fiat ודווקא על פונטו את ממליצה לו ? ועד רובוטית ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

א. אני לא מור

ב. אם תקרא את השרשור כולו תבין שהדרישות של פות"ש לא תואמות את המציאות.

ג. אני הצגתי את דעתי בנושא מתוך ניסיון אישי והבחירה שאני ובן הזוג שלי עשינו בהתאם לתקציב נתון.

ד. הבאתי אלטרנטיבות נוספות באותו הסכום

ה. מה אתה עשית שיתרום לשרשור?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היי מורזילקה, לפי היוזר חשבתי שקוראים לך מור.

מסכים איתך בדבר אחד שהדרישות שלו מנותקות מהמציאות.

אני תרמתי לשרשור קצת הומור.....בזה את חייבת להודות

נוסע בפריוס 2008

פורסם

רק מי שלא דובר רוסית יכול לקרוא מור למורזילקה...

לענייננו - מכיוון שבאמת אין רכב שעונה על כל הדרישות ( גודל, תקציב, חסכון, שנתון, אמינות, מחיר, גיר אוטומטי) יש להתפשר על משהו.

אם אתה לא יכול להתפשר על מרחב פנים, אמינות וחיסכון, תרד בשנתון ולחפש הונדה ג'אז מהדגם הקודם, עד 2007, עם גיר רציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיה ריו? אמנם לא מצטיינת בצריכת דלק, אבל אני מאמין שעונה על כל השאר. אי אפשר לקבל הכל בחיים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
דווקא אני יודע בערך 30 מילים ברוסית.

תיכף תגיד לי שגם אתה לא ולאד...

:roflmao:

גרמת לי לצחוק בקול

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...