Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסבתי נגמרה סוללה של מכשיר השמיעה ולא הייתה לה סוללה להחלפה, על הסוללה לא היה שום כיתוב, רק פלוס ומינוס.

סבתי חזרה כמה פעמים על כך שהסוללה היא "מספר 13", בהתחלה חשבתי שמדובר ב AG13 (כמו במחשבונים, קליברים דיגיטליים וכו') אבל סוללת AG13 הייתה גדולה בהרבה מהסוללה הגמורה שהייתה במכשיר.

הבחנתי שהסוללה דומה במידותיה לסוללה AG5, נתתי לסבתי חבילה של תשעה סוללות שנשארו לי בבית מחבילה שנקנתה מאיביי באיזה דולר ורבע.

סבתי סיפרה לי שהיא רוכשת 24 סוללות ב-100 שקל.

לאחר בדיקה מצאתי ברשת שמדובר בסוללה שנקראת P13 ושהמתח בה הוא 1.2V בניגוד ל 1.5V שבסוללת AG5

האם לדעתכם ניתן להשתמש בצורה קבועה בסוללות AG5 מבלי לגרום נזק כלשהו למכשיר השמיעה?

באיביי ניתן למצוא 500 יחידות ב-20 דולר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ברמת העיקרון המתח צריך להתאים.

מידע נוסף זה רק אם תבדוק את המעגל החשמלי של המכשיר שמיעה או תכתוב דגם ומישהו מכיר את המעגל החשמלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממה שקראתי לסוללה למכשירי שמיעה "13" מידות שונות מל AG5.

http://www.hearingaidbatteryshop.com/HABS/technical/duracell-13-data.pdf

http://www.jeffpower.com/pdf/AG5.pdf

לא הייתי ממליץ לשים AG5 זולות מאיביי במכשיר שמיעה יקר.

יש אתרים שמוכרים "13" בכמויות ובמחירים נוחים. לדוגמה:

http://www.microbattery.com/zinc-air-battery-specs

:turn-l:
פורסם

אין לי הסבר לזה, אבל מצורפות תמונות של הסוללה AG5 שברשותי.

במבחן התוצאה הסוללה נכנסת במכשיר ומפעילה אותו.

אני רואה עכשיו שבכל האתרים הללו כתוב שהמתח הוא 1.4 כך שההבדל לא משמעותי. אני מעריך שאורך החיים של הסוללה יהיה קצר יותר. נקבל דיווחים מסבתא בהמשך.

אני רואה שכל הסוללות הללו הן אבץ-אויר, חוץ מאורך חיים, יש עוד הבדלים בין לבין אלקלין ?

IMG-20140704-WA0007.jpg

IMG-20140704-WA0009.jpg

פורסם

פעם אחת שסוללה סינית זולה תשבית לכם את המכשיר בגלל נזילה, תקלקל לך את כל החיסכון עם רבית.

מצטרף להמלצה למצוא מקור זול יותר לסוללות מתאימות

פורסם

סליחה על הקיצוניות, אבל זה טמטום להתעסק עם זה. מכשירי שמיעה הם יקרים ורגישים מאוד, אין מה להתעסק איתם.

יש לי נסיון מעולה עם המוכר הזה:

http://www.ebay.co.uk/itm/180665552641

לא רשום שהוא שולח לישראל, אבל אתה מוזמן לשאול אותו, אמור לו שקיבלת המלצה ממישהו שקנה ממנו, אולי ירכך אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכולם על העצות, כמובן שאני לא מתכוון להתעסק בדברים שעלולים להשבית את שני מכשירי השמיעה של סבתי.

ניצ', מה הרעיון בלקנות סוללות במחיר גבוה יותר מזה שנמכר בארץ? הסוללות שסבתי הייתה משתמשת בהן עד עכשיו החזיקו כשבוע בין ההחלפות.

עכשיו כשאני יודע מה השם המסחרי של הסוללות, מצאתי אריזת סוללות אבץ אוויר למכשירי שמיעה בכ-3 דולר לאריזת שישיה. אני מניח שגם יהיה אפשר להגיע למחיר טוב יותר עם המוכר בקניית כמות.

המחיר הוא פחות מחצי עוד לפני שדיברתי עם המוכר, ואין שום סכנה נשקפת למכשירי השמיעה. אני גם יוצא מנקודת הנחה שהסוללות שנמכרות לסבתא שלי בארץ אינן פאר היצירה הטכנולוגית וסביר להניח שהחנויות מחזיקות סחורה סינית שאינה מאכזבת.

פורסם

סבתך משלמת בערך 4 שקלים לסוללה. הלינק ששלחתי לך הוא ל120 סוללות, כולל משלוח יוצא 1.36 ש"ח לסוללה. Rayovac זו חברה עם איכות סוללות מעולה, מנסיון של 16 השנים האחרונות. אחריהן גם אנרג'ייזר ודורסל לא רעות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פספסתי את העניין של הכמות, הייתי בטוח שהמחיר הוא לשישיה אחת.

שלחתי למוכר הודעה בבקשה לדעת כמה יעלה משלוח לארץ הקודש.

תודה.

פורסם

כשלסבתא שלי היה מכשיר שמיעה נתקלנו באותה הבעיה. הסוללות בארץ עלו המון ובתכלס הן נגמרות ממש מהר ככה שממש חבל.

אני הזמנתי את אלו מדיל-אקסטרים ולא היו לי בעיות כלל. מעולם לא נזלו והחזיקו בדיוק כמו הסוללות שמכרו לנו בחשמליה ליד הבית.

http://www.dx.com/p/gp-pr48-za13-zinc-air-1-4v-batteries-for-hearing-aid-6-pack-6947#.U8fKY_mSySo

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואני חשבתי שאת סבתא שלי עוקצים, כמה סבתא שלך הייתה משלמת ?!

ניצ', המוכר החזיר לי תשובה שהפסיק לשלוח לישראל בגלל זמני הגעה ארוכים שיכולים להמשך עד ארבעה שבועות (הלוואי וכל החבילות מסין היו מגיעות בזמן הזה)

ובגלל זה הפסיק להציע מכירה לישראל דרך איביי, אך עדיין מציעים משלוח לישראל דרך האתר של החנות. שם המשלוח עולה 4 פאונד.

אז יוצא 30 פאונד ל-120 סוללות. שזה כמעט 1.5 שקל לסוללה. סביר.

האם מחזיקות אצלך יותר משבוע או פחות?

פורסם

מחזיקות בין 5 ימים לשבוע, תלוי בשעות השימוש היומיות. קח בחשבון שלמכשירים שונים יש צריכה שונה, וגם למשתמשים שונים לפי עוצמת ההגברה. בכל אופן, לא היו לי סוללות מתות במשלוחים ממנו, יש כאלו שזה קורה אצלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...