Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש כל מיני תיבות לסאבים שבנויים גם מחומר שקוף (פיבר גלאס או סוג של פלסטיק).

האם שימוש בחומר כזה לא גורם לירידה באיכות הצליל מסיבה כלשהי (עובי, אטימה וכו')?

האם כשהסאב מושמע חזק אין סכנה שהתיבה תישבר?

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי ברור שיש הבדל,

אני לא הייתי ממליץ להשתמש בכלל בכל סוג של פלסטיק בתיבה לסאב - אך ורק עץ, עדיף כבר סיבי עץ.

כמובן שהכל תלוי במה אתה מעוניין!?!?, אם אתה רוצה מערכת יפה אבל לא אופה (נשמעת טוב) אז אתה בטח תעדיף את הפיבר גלאס...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אם תיקח פיבר גלאס, MDF, סיבית, עץ אלון וכו' שיש להם את אותה הקשיחות אז אפשר להשתמש בכולם העניין הוא שיהיה הבדל בעובי שלהם.

אם מישהו חושב שהפיבר הוא לא טוב אז אין לו מושג. אפשר להשתמש בפיבר בעובי קטן יותר מMDF ולקבל חוזק גדול יותר.

פורסם
אני מבין מדברך שעובי גדול יותר = טוב יותר

אם זה נכון למה לא בונים תיבות לסאבים מ MDF בעובי "1 ומעלה :?:

כי זה מיותר..

ואתה עוד אומר שאתה מתקין מקצועי.

פורסם

רועדת ? :|

מתפרקת, ממש לא נראה לי ..

ו1 " ? זה אולי 2 ס"מ ויש טיפה פחות .. 17 , 18, 19 מילימטר

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחח

הרגת אותי, אני יודע מהזה " , התכוונתי שלא ידוע לי על תיבות סטנדרטיות שמשתמשים ב1". ובטח שאף אחד לא יגיד שזה הכרחי, כי אחרת התיבה פשוט תתפרק ...........

הכובד לא ממש קובע, זה יותר האטימות של החומר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי מה שאני יודע משתמשים ב 1.7 בגלל מחירו הזול

וחוץ מזה כאשר התיבה כבדה או מקובעת נוצרות פחות וויברציות בחומר התיבה

פורסם

אתה בכלל יודע מה הבדלי המחירים,שאתה קובע שזאת הסיבה שמשתמשים בו ? :|

אם יש לך פחות ויברציות, מהזה אומר !?!?

שסאב יותר מדוייק ? יותר עמוק ? יותר יפה ? יותר חם ?

למי איכפת איזה ויברציות יש לך בתיבה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה יהיה שי, עוד פעם אתה מדבר בבטחון על דברים שאינך יודע?

ויברציות ניתן לשמוע. אני לא מדבר כרגע רק על סאב אלא בכלל גם על רמקולים ביתיים למשל. גם דיקט עם לכה יכול להיות אטום, למה אתה לא משתמש בו?

ככל שיהיו לך יותר ויברציות ככה תאבד עליהם יותר אנרגיה מה שיתבטא גם באיבוד עוצמה.

ככל שהחומר עבה יותר ככה הוא יהיה עמיד יותר נגד ויברציות. MDF הוא חומר שמשלב קשיחות אל מול עובי, מחיר ומשקל בצורה טובה ולכן משתמשים בו.

פורסם

אז איל,

ללכת להחליף את ה19 מילימטר שלי, ב2.5 ס"מ ?

יהיה לי פחות "ביזבוז אנרגיה" ?

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...