Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ראשון 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 23,התשחרתתי לפני חודשיים אחרי שנתיים קבע.

עד היום נהגתי ברכים של ההורים.

פורד פוקוס, רנו פלורנס, טויוטה קורלה, ולנד קרוזר.

עכשיו אני מחפש אוטו ספורט בשבילי בתקציב של 100K

הוא בסה"כ לשנה, אחריה אני נוסע לארה"ב.

אין בעיה עם רכב דו משובי.

בגדול - רכב בעל אופי, ומהנה. mx5 לדוגמה.

פורסם

תעשה סיבוב על מיאטה ותראה אם היא מתאימה לך.

אני אישית לא הייתי ממליץ על מיאטה כרכב ספורט ראשון אבל מצד שני היא דיי צפויה ויש בקרות (שנניתן לנתק) כדי שיגנו עליך בזמן שאתה לומד את האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אחדד את החשש שלי.

אני חושב שכל חובב רכב חייב להתחיל מרכב הנעה קדמית חמים לפני שהוא עושה את הקפיצה להנעה אחורית.

כיום יש מגוון אדיר (שלא היה בתקופה שלי) בקטגוריית ההוט האצ'. קליאו ספורט, מגאן RS, גולף GTI, מגוון דגמי אבארט'.

רק תבחר למה אתה הכי מתחבר ותתחיל לצבור ניסיון (הדרכות, ימי מסלול, טיולי נהיגה).

אם תעשה את זה בשנה עד שנתיים אינטנסיביות אני חושב שהשלב הבא יכול להיות הנעה אחורית אלא אם כן החלטת שביצועים בקו ישר מעניינים אותך יותר ואז יש יתרון להנעה קדמית מבחינת מחיר (רכב הנעה אחורית חזק בד"כ מגיע מחברות היוקרה ולכן מחירו יקר לרכישה ואחזקה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תנסה למצוא מגאן RS או לאון קופרה/איביזה קופרה/גולף GTI/שירוקו.

לא אוהב את המיאטה ולכן לא אוכל להמליץ עליה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
תנסה למצוא מגאן RS או לאון קופרה/איביזה קופרה/גולף GTI/שירוקו.

לא אוהב את המיאטה ולכן לא אוכל להמליץ עליה.

זה שאתה לא אוהב מיאטה קשור לשרשור איך?

נהגת על שירוקו, גיטיאי או אחת מהאופציות האחרות?

נחזור לשרשור, לפותח השרשור, מה אתה מחפש באוטו ספורט, כי כל אחד יכול לפרש את זה להרבה כיוונים.

מעניין אותך אחיזה? האצה בין רמזורים? מראה ספורטיבי? תן דגשים ואז אנשים יוכלו לפקס אותך מניסיונם ולא מזה שהם ראו פרק בטופ גיר על שירוקו, או לחצו ברמזור עם האוטו ליסינג מול קליאו RS.

פורסם
זה שאתה לא אוהב מיאטה קשור לשרשור איך?

נהגת על שירוקו, גיטיאי או אחת מהאופציות האחרות?

נחזור לשרשור, לפותח השרשור, מה אתה מחפש באוטו ספורט, כי כל אחד יכול לפרש את זה להרבה כיוונים.

מעניין אותך אחיזה? האצה בין רמזורים? מראה ספורטיבי? תן דגשים ואז אנשים יוכלו לפקס אותך מניסיונם ולא מזה שהם ראו פרק בטופ גיר על שירוקו, או לחצו ברמזור עם האוטו ליסינג מול קליאו RS.

נועד למנוע את התגובה של "מה רע במיאטה?"-אז ציינתי שאני לא אוהב אותה.

בשירוקו האוטומטית.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...