Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלו הם הארבעה שאני מתלבט בינם אוטומט בלבד. ,הייתי רוצה את הפורד פיאסטה ,אבל לא חושב שהשוק שלה חזק ונראה לי שהיא אוכלת הכי הרבה דלק מהרשימה פה.

איזה רכב הכי אמין,מוצלח וכדאי ?

הנסיעות הם נסיעות יומיות ממוצעות,חשוב לי רכב עם כמה שפחות תקלות,צריכת דלק נמוכה יותר ,עדיפות למזגן חזק בטיחותי עד כמה שאפשר.

לפי סדר העדפה ,פורד פיאסטה,דייהטסו סיריון,פיקנטו,סוזוקי סוויפט ואז הניסאן מיקרה

חשוב לי לדעת מה אתם אומרים על הסוויפט גם ובכלל על כל אחד מהרכבים ,למי שיש ניסיון עוד יותר טוב.

תודה רבה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי sagib10
פורסם

הסוויפט קצת יקרה אבל נשמע שהיא מתאימה בדיוק לדרישות. הדגם הקודם קיבל 4 כוכבים בלבד במבחן הריסוק וקשה לי להאמין שהחדש יתאים לתקציב שלך - זה הסייג היחיד.

מעבר לזה מדובר ברכב קטן וחביב, הדגם הקודם עם מנוע 1.5 ליטר מציע ביצועים לא רעים והוא דיי חביב לנהיגה, אם אתה מחליט לרכוש סוויפט השתדל שתהיה מ-2010 ומעלה אז קיבל הרכב מערכת בקרת יציבות.

פורסם

הסיריון לא חסכנית בדלק כמו שאתה חושב אבל מצד שני היא הרבה מתחת לתקציב שלך .

הסוויפט גם לא ממש חסכנית (המנוע הגדול ברשימה) .אבל זה לטעמי הרכב העדיף . מה לגבי הסוזוקי ספלש חשבת בכיוון ?

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

האמת שאחרי בדיקה הסוויפט בכלל לא נכנסת לקטגוריית המחיר .

אם הסיריון היא ממש מתחת לתקציב אולי כדאי לקחת אותה כי הרכב נחשב אמין?

חשבתי גם על הסוזוקי ספלאש,אבל מה ההבדלים המהותיים בינה ובין הסוויפט?אני מאמין מרווח ???

לא דיברתם על הפורד פיאסטה ועל הפיקנטו....

האם משתלם בכלל לקנות את הפורד פיאסטה כיוון שאין לה שוק בארץ?

ואללה אני לא מבין בזה בכלל :( אשמח לעזרה ממכם

פורסם
האמת שאחרי בדיקה הסוויפט בכלל לא נכנסת לקטגוריית המחיר .

אם הסיריון היא ממש מתחת לתקציב אולי כדאי לקחת אותה כי הרכב נחשב אמין?

חשבתי גם על הסוזוקי ספלאש,אבל מה ההבדלים המהותיים בינה ובין הסוויפט?אני מאמין מרווח ???

לא דיברתם על הפורד פיאסטה ועל הפיקנטו....

האם משתלם בכלל לקנות את הפורד פיאסטה כיוון שאין לה שוק בארץ?

ואללה אני לא מבין בזה בכלל :( אשמח לעזרה ממכם

הסיריון מאד אמינה אבל צריך למצוא רכב שלא עבר הזנחה (התחושה של אמינות גורמת לחלק מהאנשים פשוט לא לטפל ברכב ).

הספלאש יותר קטן (הסיריון לדעתי היא המרווחת מבין האופציות) ,המיקרה לטעמי ודעתי זה רכב מגעיל ,לא נוח , לא סוחב ובטח שלא עומד מול השאר.

אני מאד חובב את הפיאסטה אך היות ולא היתה לי כזאת אני לא יכול להעיד ממש על טיבה .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

סוויפט 2009 ואולי גם 2010 כן נכנסות בתקציב.

מדובר על רכב שלא נפוץ בחברות הליסינג וההשכרה ולכן שומר על ערכו ביחס למתחרות.

פורסם

אני משער שמדובר על הפיאסטה דור קודם - 1.4 אוטו׳ . האוטו נהדר לא סובל משוק גרוע אבל סבל מתדמית עצלנית ובצדק. רכב אוטו׳ עצל ביחס למתחרות.

אתה מכניס את הפיקנטו פה להשוואה לא לה, ומה הכוונה. הפיקנטו לא רכב מיני גדול אלא מיני קטן. אומנם המנוע בגודל של מיני רגילה אבל המימדים ממש לא.. הוא קטן משמעותית מהפיאסטה הסיריון והסוויפט. כמו גם מייצר לפי הנתוני אחזקה של אנשים כאן וגם במקומות אחרים צריכה שלא מתאימה לסגמנט ממנו הוא מגיע. אבל לעומת הרכבים כאן הוא פחות או יותר דומה. אז מסקנה דומה בצריכה נחות בביצועים וגם בגודל (אבל כנראה שיהיה גם בשנתון גבוה יותר מהשאר) לגביי אמינות יש בפורום כמה חברה שכבר נשקו / עברו את ה 100 אלף קמ איתו ואין תלונות.

אני אישית קניתי סוויפט. למרות המחיר ואני אומר למרות כי המחיר שלה בהחלט גבוה ביחס לשנתונים. אבל התאימה לי לכל הצרכים שמאד דומים לשלך. כמו כן הבטיחות לא התפשרתי ולכן קניתי את הדגם החדש יותר...

הדגם שנכנס אצלך בתקציב בטיחותי פחות אבל עדיין בסדר. שים לב שאין אפשרות לבטל כרית אויר מקדימה בדגמים האלו..

סיריון, מיושן יחסית מנוע אמין מאד מאד כמו אצל הסוזוקי נפח קטן יותר ואופי אחר. נוקשה יותר מצאתי אותו לא נוח בעליל.. נסעתי המון בכזו.. לא מהנה לנהיגה בשום דרך אבל עושה את העבודה. לגביי בטיחות לא בדקתי מעולם את הדירוג שלה. קפוץ לאתר של ncap תבדוק..

לא חסכונית בצורה מורגשת לעומת המתחרות כאן.

אישית הייתי מחפש סוויפט או פיאסטה. במצב טוב כמובן!

Alfa 159 TBi

פורסם

הסוייפט יקרה לך מדי וגם לא הכי בטיחותית. הייתי מתבלט בין המיקרה לפיקנטו, הנסיעה במיקרה פחות נעימה מרגישים את רעישות המנוע וקצת רעש. הפיקנטו אומנם פחות חסכונית בדלק, אבל יש לה שוק וגם מוניטין שקשה להתעלם ממנו. אני חושב שהפיקנטו היא הבחירה הנכונה (מבחינת בטיחות קיבלה 5 כוכבים)

• תוכן חדש...