Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שהסאב גורם לבעיה, אלא אם כן מדובר בסאב מאוד כבד/מנוע קטן.

הבדיקה הכי טובה היא להוציא את הסאב ולראות אם עדיין קיימת הבעיה או שהיא נפתרה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

סוזוקי ספלאש מנוע 1250 מגבר של mac audio mpe4000 והסאב קטן של 10 אינץ האם זה משפיע? יש מצב? כי האוטו איבד מהכוח. יכול להיות מצבר וחשמל קשור לסחיבה? או מכובד של הסאב? כי הסאב לא שוקל הרבה

עריכה אחרונה על ידי magen22
פורסם

זה רכב קטן עם תא מנוע מאוד קטן, אז המערכת חשמל לא תהיה מהחזקים בשוק. אלטרנטור 70-80 אמפר במקרה הטוב ומצבר של כ42 אמפר שעה זה הכי טוב שאפשר לנחש.

המגבר הנ״ל הינו קלאס AB לכן היעילות שלו נמוכה והוא דורש כמעט פי 2 הספק ממה שהוא מייצר.

תזכור שאנחנו בקיץ ויש סיכוי גדול שאתה מפעיל מזגן. גם המזגן הוא משאבת הספק לא קטן, והרכב כתוצאה מאבד המון כוח מהעונסים המופעלים על רצועת המכלולים.

כפי שסרול כתב, תנתק את הסאב לראות אם יש השפעה, ואף תוציא אותו מהרכב כדי לראות אם ההספק חזר לקדמותו.

פורסם

גם בלי מזגן האוטו לא מה שהיה. הבעיה איך אני מנתק את הסאב? אני לא מבין בזה ברגע שמנתקים את הסאב לקיחת הכוח של המערכת מפסיקה?

פורסם

תחליט. השינוי בסחיבה החל אחרי התקנת המגבר והסאב, או אחרי הטיפול במוסך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534099-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%91%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C&p=4410486#post4410486

לנתק את הסאב, מספיק שתוציא חוט אחד ממנו (ורק תעטוף אותו באיזולירבנד שלא יקצר).

פורסם

נראה לי הזוי שהמערכת תהיה הגורם, אלא אם ההתקנה ממש גרועה ופוגעת ברכב.

זה צריך להיות תקלה כלשהי ברכב עצמו. תבדוק מערכת הצתה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אוקיי חברים ניתקתי את הסאב ובאמת האוטו מרגיש יותר נמרץ . כנראה שבאוטו קטן הכל מורגש האם זה לא עושה נזק אם אשאיר את המערכת? עכשיו שאני מחזיר אתהסאב מה שיוצא מהפלוס של המגבר נכנס למינוס של הסאב ולהפך?

פורסם

זה פסיכולוגי לחלוטין,אני מוכן לשים כסף שאתה לא יכול להרגיש הבדל של פחות מ10 קילו(שזה בערך מה שהסאב שוקל).

אם שמת סאב ואתה מרגיש שינוי בסחיבה,מה יקרה שתשים נוסע? האוטו יסע רק רוורס?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אולי מבחינת כוח חשמל שהוא לוקח? עכשיואיך אני מחזיר את הסאב ?החוט שיוצא מהפלוס של המגבר נכנס למינוס או פלוס של הסאב?

פורסם

פלוס לפלוס

מינוס למינוס

ממליץ לך גם אולי לבדוק את הפילטר אוויר ששמו לך באוטו בזמן הטיפול.

לעיתים ששמים פילטר לא מקורי הוא יכול להשפיע על הסחיבה לרעה ולגרום לצריכת דלק מוגברת.

פורסם

פלוס לפלוס, מינוס למינוס. ברמת העיקרון.

הסיבה היחידה שבגללה אולי אכן יש השפעה היא רק אם ההתקנה לקויה וקיצרה איכשהו רכיב חשמלי אחר.

אם זה לא עלה כבר בעבר, נראה לי שמדד של צריכת דלק יהיה אינדיקציה טובה לענין.

• תוכן חדש...