Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כל קיץ אני ניצב מול אותה בעיה קבועה. יש לי קישוטי אלומיניום שאני מדביק לדשבורד וללוח השעונים שנחרטו בעבודת יד ועלו המון כסף.

ניסיתי להדביק אותם עם איפוקסי עמיד לחום, סופרגלו למיניו השונים ודבק דו-צדדי חזק במיוחד להדבקת עיטורי מתכת על גוף הרכב החיצוני.

שום דבר לא שורד את הקיץ הקיצוני בארץ - איך שהקיץ מתחיל כל שנה הדבקים נכנעים והקישוטים נופלים.

עוד בעיה שבגלל שהדאשבורד לא ישר נדרש להפעיל לחץ בהדבקה עד להתייבשות של הדבק ובגלל זה לא ניתן להשתמש בהמון סוגים של דבקים חזקים בגלל שלוקח להם ימים להגיע להתייבשות מלאה.

במה היצרנים משתמשים ואם זה לא זמין לשוק מה כן יבצע את הפעולה מבלי שאני אצטרך לשבת יממה באוטו להחזיק את הקישוטים עד להתייבשות הדבק?

האם יש בעלי מקצוע שיעשו את העבודה עם אחריות?

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

poxipol

http://drfix.co.il/wp-content/uploads/2011/09/Epoxy-Glue1.jpg

עמיד לטמפ' של עד 180 מעלות, לפי האריזה.

החזיקה כיתוב על תא המטען שהודבק ישירות על הפח ללא הכנת המשטח.

*טיפ נוסף: לאחר ייבוש ראשוני (כרבע שעה), הדבק נייר דבק על מה שהדבקת, למשך כמה שעות ליתר בטחון.

פורסם

ניסיתי אותו ואת אחיו האיפוקסים - החזיק יומיים והשאיר סימנים צהובים על המתכת מאחורה

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני חייב לשאול כי זה נשמע לי תמוהה.

האם השתמשת בידיוק בדבק שהמלצתי עליו?

לא אחד דומה או עם שם דומה, בידיוק זה?

אם כן, האם הוצאת כמות חומר שווה מ2 השפורפרות?

אם כן, האם ערבבת את 2 החומרים?

אם התשובה לכל השאלות היא כן, איפה הכשל?

על איזה חלק נשאר הדבק כאשר ההדבקה נכנעת? האם על האלומיניום או על הדשבורד?

פורסם

מוזר שהאפוקסי המקורי לא החזיק לך.

מחזיק אצל אבא שלי ברכב כיסוי של מנורת תקרה ללא בעיה.

אגב לא ברור לי איך הוא השאיר סימנים צהובים אם הוא שקוף גם אחרי שהוא מתייבש :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

הנה מה שיש לי. אותו הדבר? נראה לי שכן.

וכן לכל השאלות ששאלת.

כיסוי למנורה זה פלסטיק לפלסטיק שזה מה שאיפוקסי מומחה בו. אלומיניום לפלסטיק כנראה שלא עובד כל כך טוב.

חוץ מזה שנראה לי שקישוט האלומיניום הגדול שלי שוקל קצת יותר מכיסוי של מנורה.

האיפוקסי שקוף למחצה בייבוש והסימנים שהוא השאיר על האלומיניום מאחורה הצהיבו עם הזמן.

על הפלסטיק של הדשבורד נשאר רוב החומר ואותו גירדתי...

דווקא הסופר גלו 5 שניות הוא היותר חזק מכל הדבקים שניסיתי אבל בקיץ השני אחרי ההדבקה גם הוא כשל

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי Don't Shoot

פורסם
הנה מה שיש לי. אותו הדבר? נראה לי שכן.

וכן לכל השאלות ששאלת.

כיסוי למנורה זה פלסטיק לפלסטיק שזה מה שאיפוקסי מומחה בו. אלומיניום לפלסטיק כנראה שלא עובד כל כך טוב.

חוץ מזה שנראה לי שקישוט האלומיניום הגדול שלי שוקל קצת יותר מכיסוי של מנורה.

האיפוקסי שקוף למחצה בייבוש והסימנים שהוא השאיר על האלומיניום מאחורה הצהיבו עם הזמן.

על הפלסטיק של הדשבורד נשאר רוב החומר ואותו גירדתי...

1) איפה הכשל? על איזה חלק נשאר הדבק כאשר ההדבקה נכנעת? האם על האלומיניום או על הדשבורד?

2) האם הקישוט תלוי בעזרת הדבק או מונח על הדשבורד בעוד שהדבק אמור לקבע את הקישוט?

3) תמונה של הקישוט על רגע האזור שאתה מבקש להדביק עליו תעזור (גיאומטריה של הקישוט/האזור, חשיפה לחום ישיר/עקיף, משקל הקישוט)

פורסם

הנה האביזרים מודבקים:

הדבק ברובו נשאר על הפלסטיק של לוח השעונים והדאשבורד ורק קצת ממנו נשאר על האלומיניום

licz1.jpg

50616d514b698_fr1u.jpg

פורסם
הנה האביזרים מודבקים:

הדבק ברובו נשאר על הפלסטיק של לוח השעונים והדאשבורד ורק קצת ממנו נשאר על האלומיניום

חייב לציין, נראה טוב מאוד!

פורסם

האיפוקסי 5 דקות שיש לך זה איפוקסי זבל. הוא גמיש מדי וחום עושה ממנו מסטיק כמו שגילית.

ככלל, כדי שאיפוקסי יתייבש מהר, נדרש חומר מזרז אשר גורע מאיכות ההדבקה.

איפוקסי איכותי באמת הוא איפוקסי 24 שעות - אבל זה לא ריאלי עבורך.

איפוקסי חזק באמת שיצא לי לעבוד איתו הוא איפוקסי שעתיים, שמגיע במעין מזרק כפול.

אין באמת צורך שתשב שעתיים ברכב - דאג לקיבוע מתאים - למשל גוש ספוג ענק שתדחוס בלחץ על לוח השעונים, וישאר שם למשך זמן הייבוש.

ואל תשתמש בהרבה איפוקסי - מספיק בכמה נקודות אסטרטגיות - בייחוד כדי שלא יגלוש החוצה בזמן הייבוש.

וטיפ אחרון - חשוב שהמשטחים יהיו מחוספספים מעט. איפוקסי לא נדבק טוב למשטחים חלקים.

עבור עם נייר זכוכית, או אפילו תבצע שריטות עדינות עם סכין יפנית באלומיניום מאחורה.

מומלץ שתחספס גם את לוח השעונים בנקודות ההדבקה, וגם את תא הכפפות (זה מה שהופיע בתמונה?).

פורסם
דוצ איכותי של 3m יחזיק בקיץ בחורף בסתיו ובאביב.

ניסיתי את הדו"צ שמשמש להדבקת סמלים על הפח, כזה שמחזיק לי את הסמל של הFR על הפח כבר 4 שנים - לא החזיק...

פורסם

לא יודע אם זה 3m אבל שניסיתי לקלף אותו מהלוח שעונים זה הוריד את חלק מהפלסטיק איתו

• תוכן חדש...