Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת anipollution fault בפיגו 307 2002 XT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

היום בבוקר הופיעה לי תקלת anipollution fault ונורית החיווי של מנוע בפאנל נדלקה.

אני לא מרגיש כל שינוי בהתנהגות הרכב לא בטורים ולא ברעש המנוע, האם יש למישהו פתרון לנושא? והאם תוסף דלק יוכל לפתור את הבעיה?

פורסם

זו הודעה כללית לתקלה כלשהי במנוע/מערכת דלק/פליטה.

תצטרך לבצע סריקה ממוחשבת כדי להוציא קוד תקלה ולראות מה הבעיה.

אם אין לך מוסך קבוע- יש כמה מוסכים שמומלצים בפורום ומתמחים בפיג'ו-סיטרואן.

פורסם

מנוע 2.0? אם כן ככל הנראה מדובר על מעברי אויר שנסתמו או משאבת אויר שלא מזרימה אויר בזמן התנעת המנוע.

אם לא, יש להתחבר למחשב של האוטו ולחלוב ממנו תקלות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
חברים שלום,

היום בבוקר הופיעה לי תקלת anipollution fault ונורית החיווי של מנוע בפאנל נדלקה.

אני לא מרגיש כל שינוי בהתנהגות הרכב לא בטורים ולא ברעש המנוע, האם יש למישהו פתרון לנושא? והאם תוסף דלק יוכל לפתור את הבעיה?

מנורת התראה כללית, נדלקת על כל דבר שקשור למערכת ההזרקה\ההצתה\ וכדומה.

מה שעליך לעשות הוא להתחבר למחשב סורק תקלות , ולשאוב מהמחשב ניהול מנוע את התקלה המדויקת.

אם אתה מתחבר דרך סורק תקלות OBD2, אתה תראה קוד תקלה בעל 4 ספרות, בד"כ מתחיל ב P ואז 4 ספרות.

תאמר לנו פה מהי הקוד תקלה שאתה רואה, ואולי נוכל לעזור לך.

בברכה:

רוני אגזוזים, רחובות.

• תוכן חדש...