Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני בן 22 עוד מעט , חייל משוחרר ומתלבט בקניית רכב .

לא כל כך משנה אם משומש או חדש , אני פשוט רוצה שיהיה חסכוני .

הוא ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות, לעבודה , למרחקים לא ארוכים אבל גם בינעירוניים לכיוון תל אביב והסביבה , נסיעות של 25 ק"מ כל פעם לכיוון ומאוחר יותר השנה גם לנסיעות לאוניברסיטה , אני גר בהוד השרון .

 

אני כל כך מבין בעולם הזה של קניית רכבים משומשים או חדשים , מה כדאי , אז אשמח אם תכוונו אותי לדרך נכונה .

קצת מידע לגבי רכב משומש, עם איזה יצרניות כדי להתעסק ועל מה בכלל לא לדבר , איזה קילומטרז' לחפש בקניית רכב יד 2 ועוד כל מה שתוכלו להעשיר אותי בנושא.

 

אני רוצה שהרכב יהיה משנת 2005 ומעלה , התקציב הוא באיזור ה30K . לא יותר .

מעדיף ידנית, הבנתי גם שהגיר נשמר יותר לאורך השנים ושמדברים על רכב משומש זה עדיף . אבל גם אוט' יתקבל בברכה.

 

בינתיים ראיתי בתקציב סוזוקי איגניס, יונדאי גטס, פיאט פונטו

 

אשמח להצעות נוספות .

 

תודה מראש,

רוי .

פורסם

קח פיאט פנדה מעולה לסטודנט,מדובר על הרכב מחסכוניים שיש,אחזקה זולה,פשוט מכנית.

הגטס גם אמינה,קח משנת 2006 עם מנוע 1.4 ברמת איבזור gls/gli.

אם אתה צריך רכב מרווח תבדוק את הגרנדה פונטו ידנית,גם חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב, בדומה לפנדה אתה יכול גם למצוא פיאט גראנדה פונטו גיר ידני בשנתון מתקדם ומדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה, ויחסית זול לאחזקה

פורסם

יש לה גיר רובוטי,היתרון שהוא חסכוני,החיסרון שהוא בעיר פחות חלק,עקב מצמד יחיד.

מבחינת אמינות לא שיא האמינות אבל גם לא dsg.

אם יש אפשרות לידני עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...