Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא טורבו לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא האם אפשר לייבוא טורבו לאופל ויוארו 2003 DTI דרך EBAY.

בדקתי את הנושא ומצאתי טורבו מקורי של GARRETT במכיר ריצפה בEBAY השאלה היא האם אני יוכל להכניס אותו לארץ בלי בעיות במכס כלומר לשלם מכס+מע"מ ומשלוח מהיר והכניס אותו בלי בעיות.

הנושא עלה בגלל ששמעתי שיש בעיה רצינית בהכנסת רכיבים של רכבים לארץ. זה נכון או רק שמועות?

תודה על העזרה מראש.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

לפי נוהל שחרור מהיר של משרד התחבורה טורבו / מגדשים למיננהם נכללים בנוהל שחרור מהיר ,

לא מצריך אישור של משרד התחבורה

אתה יכול לקרוא את הנוהל כאן

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

שים לב שאם אתה מתכוון להשתמש בחברת שילוח מהיר זה יעלה לך עוד כ 300-400 ש"ח עמלות שקר כלשהו לחברת השילוח על השחרור מהמכס .

תעשה חיפוש בפורום על חברות בלדרות / שילוח מהיר ותראה את החוויות של האנשים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

באותו נושא, מישהו יכול להסביר לי מה אתה צריך לחפש ב EBAY כדי למצוא טורבו לגולף TDI? וכמה אני חוסך לעומת רכישה בארץ?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
באותו נושא, מישהו יכול להסביר לי מה אתה צריך לחפש ב EBAY כדי למצוא טורבו לגולף TDI? וכמה אני חוסך לעומת רכישה בארץ?

אני במקומך, מברר עם חברים/משפחה שגרים בברלין ומביא את החלק עם חבר שטס או בעצמך וככה תהנה מטיול בברלין.

אני הייתי צריך להביא צינור לטורבו שבארץ רצו עליו 1800 לפני מע"מ, מצאתי אותו במחיר של 120 אירו (חלק מקורי כמובן ממחסני החברה) בחנות של פולקסווגן אתה צריך להצטייד במק"ט, דגם מנוע + נפח שנת רכב ואתה תוכל לחסוך המון כסף. (רצוי שמישהו יעזור לך קצת עם השפה כדי לברר מחיר של החלק לפי המק"ט. תפנה אליי בה"פ לעוד פרטים אם אתה רוצה. בהצלחה.

פורסם

ככל הידוע לי השוק בארץ בשיפוץ מגדשי טורבו מאד נפתח בשנים האחרונות ומחירי השיפוץ הם סבירים ושווים לכל נפש. בדוק זאת לפני שתתחיל בתהליך הייבוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקתי את הנושא ומצאתי טורבו מקורי של GARRETT במחיר ריצפה בEBAY.

אני לא יודע מה זה אצלך מחיר רצפה אבל גארט הוא מותג איכותי ויקר ולכן אם מצאת אחד במחיר זול מאוד, מדובר בזיוף או במשומש במצב פח.

בערך כמו למצוא קורולה יד ראשונה, ק"מ נמוך בחצי ממחיר מחירון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ככל הידוע לי השוק בארץ בשיפוץ מגדשי טורבו מאד נפתח בשנים האחרונות ומחירי השיפוץ הם סבירים ושווים לכל נפש. בדוק זאת לפני שתתחיל בתהליך הייבוא.

+1, חפש "טורבו-טק" באינטרנט.

• תוכן חדש...