Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות

BenB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 XS.

נתקלתי בבעיה שאני חושב שדנו בה פה, ואני אשמח אם מישהו יתן לי את דעתו לגבי גורם הבעיה ואיך לפתור אותה.

כמו כל מכונית צרפתית טובה, גם שלי מתחממת...

הנקודה היא שכל עוד שאני נוסע במהירות גבוהה, ויש זרימת אוויר - האוטו לא מתחמם בכלל. אפילו אם אני מאמץ את המנוע מאוד (מאוד).

אך כשאני נוסע בעיר, בין רמזור לרמזור, במהירויות נמוכות, המנוע מתחיל להתחמם. הוא מגיע למצב שקו החום מגיע כמעט לאדום, ואז המאוורר החביב בקידמת האוטו מתחיל לעבוד, ומוריד את הטמפרטורה במהירות יחסית חזרה ל 90. וכך חוזר חלילה... המצחיק הוא שזה לא קורה בעיר אם אני מפעיל מזגן, כי אז המאוורר נכנס לעבודה לעיתים תכופות יותר, ולא רק בטמפרטוה גבוהה.

לדעתי זה בעיה בחיישן חום או משהו דומה.

ודרך אגב, לאוטו הזה היתה היסטוריה של קורוזיה ונזילות בין ראש מנוע לאטם (או משהו כזה), וכבר החליפו את האטם פעם או פעמיים. בבדיקה שעשיתי (כשקניתי) אמרו שקורוזיה כזו נגרמת בד"כ ממים לא מתאימים לרדיאטור, ושזו בעיה ידועה שבד"כ לא דורשת טיפול מיוחד (למרות שדרשתי לתקן זאת, וכעת לא אמורות להיות נזילות).

מה אתם אומרים?

פורסם

באוטו שלך יש יוניט אם שני מצבים

אחד ב 89 מעלות... והשני ב 100 מעלות

אז מצב אחד לא טוב... תחליף יוניט, עולה לך גג 50 שקל וההחלפה זה ממש משחק ילדים

(יושבת בצד ימין של הרדיאטור... לא לישכח לנקז אויר בסוף!!)

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם

בר-לב האם יש לך אפשרות להביא צילום של היוניט הזה ומיקומו ליד הרדיאטור?

בנוסף, אם תוכל להסביר איך מנקזים את האוויר (ומאיפה בדיוק)

תשובה מפורטת תעזור מכיוון שיש לי בעייה דומה ברנו טווינגו (מנוע של רנו 5) וברצוני לבצע את התהליך

• תוכן חדש...