Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נהג חדש, מעל 26, שרוצה לעשות נסיעת מבחן על מנת לבדוק רכב מסוים, האם הדבר אפשרי?

מה לגבי זה שאני עם רישיון שהוא עדיין על נייר? עדיין לא קיבלתי פלסטיק.

אם זה משנה, אני מדבר על סוכנות שברולט.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי urix
פורסם

אני מאמין שאם תלך לסוכנות ותפגין רצינות בקשר לקנייה יקבעו לך נסיעת מבחן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קבעו לי כבר נסיעת מבחן, בטלפון לא שאלו כלום.

השאלה מה יקרה כשאני יראה להם את הרישיון.

פורסם

אל תגיד סתם, בדרך כלל לא נותנים נסיעות מבחן לנהגים חדשים, חבל שתגיע וסתם תתבאס, היית צריך לומר להם שאתה נהג חדש ושומע מהן האפשרויות.

בדרך כלל אין על הרכבים האלו ביטוח לנהגים חדשים, כמו כן גם לנהגים מתחת לגיל 24 למרות שלא זה המקרה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לפני חצי שנה עשיתי נסיעת מבחן על אאודי S32014 הייתי בן 18 ... ברור שאבא שלי היה שם והוא היה רציני בעניין לכן יכלתי לנהוג עליה .

בכל מקרה אם אתה מראה רצינות בעניין אין שום סיבה שלא יתנו לך .

AUDI S3 2014 :evil:

פורסם

אני בזמנו הייתי בן 18 עם אבא שלי ולא נתנו לי לנהוג....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אז מה עושה נהג חדש שרוצה לקנות רכב חדש?

לא נוסע עליו לפני?

בהנחה שאתה מדבר על נער בן 17,18 , תן לו רק אוטו שנראה טוב (סטייל מאזדה), שמאיץ טוב ושיש לו שוק לשיפורים\שיבורים ולא תצטרך שהוא יסע על האוטו. רק מספיק שיסתכל עליו...

פורסם

לא נוסע עליו לפני?

לכל חברה יש תנאי ביטוח שונים, אצל כולם מדובר ב24+, לגבי נהג חדש כנראה שאין משהו אחיד.

כדאי שאתה תגדיל ראש ותבדוק את הנושא לפני ההגעה, היא לא שאלה אותך כי בימיינו נהג חדש בן 26 זה די נדיר.

בהנחה שאתה מדבר על נער בן 17,18 , תן לו רק אוטו שנראה טוב (סטייל מאזדה), שמאיץ טוב ושיש לו שוק לשיפורים\שיבורים ולא תצטרך שהוא יסע על האוטו. רק מספיק שיסתכל עליו...

מומלץ לקרוא לפחות את הודעת הפתיחה לפני שמגיבים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא נוסע עליו לפני?

או שמתלווה אליו מישהו מבוגר שנוהג ברכב או שהוא יושב ליד נציג נסיעות המבחן ומנסה להתרשם ממה שהרכב יכול להציע לו מלבי לחוות את הנהיגה עצמה.

אני מדבר מנסיון, כשהיתי בתהליך של רכישת רכב לפני גיל 24 (לא מדובר על רכב פשוט) לא הורשתי לנהוג ורק אבא שלי יכל להוציא את הרכב, קיבלנו את הרכב לסופש ורק הוא יכל לנהוג עליו, אם הנסיעה הייתה קצרה יותר אז נציג נסיעות המבחן היה נוהג.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בזמנו(לפני 4 שנים ככה),

כשאני הייתי נהג חדש נתנו לי לבצע נסיעת מבחן על אוקטביה(אחי כמעט היה סגור עליה והיה על היד עם ההזמנה כבר,אולי בגלל זה נתנו לי).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לכל חברה יש תנאי ביטוח שונים, אצל כולם מדובר ב24+, לגבי נהג חדש כנראה שאין משהו אחיד.

כדאי שאתה תגדיל ראש ותבדוק את הנושא לפני ההגעה, היא לא שאלה אותך כי בימיינו נהג חדש בן 26 זה די נדיר.

מומלץ לקרוא לפחות את הודעת הפתיחה לפני שמגיבים.

אני קראתי, כתבתי בהנחה ש...

פורסם

זה תלוי בחברה, ממה שאני ראיתי ברוב החברות על הרכבים הסטנדרטיים לרוב הביטוח הוא לגיל 21 ומעלה,

אבל יונדאי נתנו לי למשל לנהוג בI10 כשהיה לי רישיון שנה בלבד (נהג חדש, בן 18.5), בקרסו נתנו לי לנהוג באקו מיקרה עם שנתיים ותק (בלי נהג חדש, בן 19).

יונדאי נתנו לי גם לנהוג בI30 כשהייתי בן 20, לא נהג חדש כמובן.

זה תלוי ביבואן וברכב, כנראה שאם הייתי מחפש נסיעת מבחן על איזה טויוטה לאנד קרוזר לא הייתי מקבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...