Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה שאתה מדבר על נער בן 17,18 , תן לו רק אוטו שנראה טוב (סטייל מאזדה), שמאיץ טוב ושיש לו שוק לשיפורים\שיבורים ולא תצטרך שהוא יסע על האוטו. רק מספיק שיסתכל עליו...

cool-story-bro-500x499.jpg

אתה צודק, כי כל בני ה17 התנהגו בדיוק כמוך באותו הגיל ורצו אך ורק שופוני.

מזמן עברתי את הגיל הזה וממש לא התנהגתי כמו שאתה מתאר.

פות"ש, זה החלק החשוב בהודעה שלי: אתה לא רוצה לצאת לנסיעת מבחן בלי שיש עליך ביטוח מתאים. אם חס וחלילה משהו יקרה במהלך הנסיעה אתה תכנס לצרה צרורה אם אתה לא בדקת שיש לך ביטוח על הרכב לפני שנסעת עליו (ולכן התירוץ של "הם קבעו לי נסיעת מבחן- לא ידעתי" לא יתפוס פה).

תוודא שיש לך ביטוח באותו היום או אפילו לפני בטלפון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בקיה נתנו לי.. הייתי עם רשיון נהג חדש בן פחות משנה..

למרות שאני כמעט בטוח בטוח שלא היה ביטוח על האוטו,הסוכן היה חפיפניק והיה בטוח שלא יקרה כלום כי זו הייתה נסיעה קצרה של 5 דקות..

פורסם

בפיאט גם לנהג חדש/צעיר נותנים גם לנהג מתחת 18. כמובן שאיש נסיעות מבחן מתלווה לנסיעה (כמו כל נסיעה) ומשמש במקרה זה כמלווה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

בפיאט לא נתנו לי כשלא הייתי נהג חדש, התלו את הנסיעת מבחן בהזמנת הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בפיאט לא נתנו לי כשלא הייתי נהג חדש, התלו את הנסיעת מבחן בהזמנת הרכב.

זה ממש דבילי, אם היית יודע שאתה רוצה את הרכב ב-100%, למה נסיעת מבחן?

זה היה רכב מיוחד?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא מבין מה הבעיה כאן- תעדכן את אנשי הסוכנות שאתה נהג חדש. במידה והם מבטלים את נסיעת המבחן, תעבור הלאה. לא שווה שתשקיע המון כסף ברכב שלהם.

לכל היבואנים יש ביטוח לנהג מעל גיל 24 שלא מוגדר כחדש. אם הם מעוניינים, טלפון אחד לקצין הרכב של החברה (בהנחה ומדובר בסוכנות ראשית) ומוציאים לך ביטוח זמני.

פורסם
זה ממש דבילי, אם היית יודע שאתה רוצה את הרכב ב-100%, למה נסיעת מבחן?

זה היה רכב מיוחד?

מיוחד? פיאט פונטו סטנדרטית ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...