Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סובארו XV, 1.6 או 2.0


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי על רכב חדש : סובארו XV.

יש 2 דגמים אפשריים : 1.6 או 2.0 ליטר.

למנוע הקטן 115 כ"ס לגדול 155 כ"ס

למנוע הקטן 15 קגמ לגדול 20 קגמ.

הרכבים אותם רכבים מבחינת אבזור פנימי וחיצוני. אותו גיר רציף.

הפרש כספי כ 20 K ש"ח.

 

נסעתי ב 2 הרכבים נסיעות מבחן (קצרות). נהנתי משניהם. מורגש הבדל למנוע הגדול.

 

השאלות :

- לפי יצרן ופרסומים בעתונות, אין כמעט הבדל בתצרוכת דלק בין המנועים. (הפרש זניח עד לא קיים). איך זה יכול להיות ? (ולא נשמע הגיוני מנוע גדול פחות מתאמץ..)

- מה דעתכם על המנוע הקטן יותר ? האם יסחוב טוב משפחה בעליות סדום ? האם אפשר להנות ממנו בשטח (קל) ? האם הוא לדעתכם יספק את הסחורה ? (משום מה, לא מצאתי שום חוות דעת על הרכב הזה עם מנוע 1.6 בשפה האנגלית. ל 2.0 יש הרבה ביקורות גם בארץ, אך ל 1.6, אין).

- מסיטואציה מסוימת שנוצרה לי, הפער עבורי בין המכוניות יהיה כ 12,000 במקום 20,000. האם שווה את ההשקעה עבור מנוע גדול יותר ?

 

הקיצר, מה אתה! היית עושה .. ???

 

(גם הערות והארות כלליות על הרכב יתקבלו בשמחה).

 

תודה רבה !

פורסם

אם ההבדל הוא רק 12K הייתי הולך על הגדול ולו רק בשל הסחירות העתידית העדיפה שלו. מן הסתם 1.6 יירכש גם ע"י ציי הרכב בעוד ה2.0 יישאר רק ללקוחות פרטיים (בעיקר), עובדה זו תשרת אותך בעתיד ותבדיל אותך מן העדר. ותוספת הסוסים רק מקצינה את זה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא נהגתי באף סובארו עם גיר רציף, אז אני אכתוב ברמה הכללית.

אני חושב שהבחירה תלויה בכמה פרמטרים שהם לא מוחלטים, האם 1.6 יספק את הסחורה? כן, על הכביש הוא יגיע לכל מקום שיגיע ה 2.0, ובהבדל זמן זניח עד לא קיים. בתנאים קיצוניים (עליות סדום ורכב עמוס), כנראה שתצטרך להוציא מהמנוע את רוב מה שיש לו כדי לשמור על קצב טוב (אם התנועה תאפשר), ואם זאת לא נסיעה שמתקיימת לעיתים תכופות לא הייתי דואג.

בשטח בתנאים מסויימים כנראה שה2 ליטר יהיה עדיף באופן מורגש. זה רלוונטי לגביך? אתה מתכוון להציב בפניו אתגרים מחוץ לכביש? (אני מתכוון לאתגרים ברמת הג'יפונים, אני מניח שאתה לא מתכוון לחרוש את המדבר).

מה תנאי הנהיגה היומיומיים שלך, לרוב הנהגים, ברוב התנאים (בארצנו הקטנה והצפופה לפחות) ה1.6 ללא ספק מספיק. אתה רוצה יותר ממספיק? אין לך בעיה להוסיף את הסכום הנדרש?

 

בעניין הסחירות, אני מסכים עם עידן מעליי, אבל אין לדעת.

×
×
  • תוכן חדש...