Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו שאנחנו רוצים לכסות כ 20 מר של גינה בדק עץ. ההתלבטות העיקרית היא באיזה עץ לבחור ? והאם לבנות לבד או להזמין יחד עם ההתקנה.

כמה ניתן לחסוך עי התקנה עצמית?(יש כלים וידיים סבירות אבל אין כל כך זמן )

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

טיק בורמזי (יקר במיוחד ואיכותי).

איפאה.

אלון. (זול ופחות עמיד).

ככל שרוחב כל פלאנק יהיה רחב יותר - המחיר עולה משמעותית.

בהתקנה סמויה המחיר גם גבוה יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הי בטוח שהתכוונת לעץ אלון ולא אורן? שהוא הבנתי הנפוץ ביותר והזול ביותר. אין לי בעיה מבחינת המראה של האורן השאלה מה זה עמיד יותר האם עמיד יותר למזג אויר או ללחצים שונים כמו ריצה ,קפיצה והנחת רהיטים. והאם ניתן לכמת את העמידות . נגיד עץ אורן יחזיק בממוצע 5 שנים ועץ איפאה בממוצע 15 .

פורסם

איפה טיפה יותר יקר מהפשוטים אך נראה ומרגיש הכי טוב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חד משמעית, לשלם יותר על איפאה. עץ קשה בצורה בלתי רגילה,

ובניגוש לאורן, עדיין נראה טוב גם אם מזניחים מעט את הטיפול בו.

לא לשכוח לרכוש מקדחה ומברגה באיכות טובה,

האיפאה מחייב אותך לבצע חורים מקדימים.

כמו כן להקפיד על עץ שעבר אימפרגנציה עבור הבסיס,

ותוספת של זפת במקומות הקריטיים.

לא יודע איך לתמחר את החיסכון, אצל כל אחד עלות הזמן שונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ על גרפרה.

מאוד דומה לאיפאה.

פחות מוכר ולכן קצת יותר זול.

גוון יותר בהיר, פחות מתחמם בשמש.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שלום

לא יודע אם זה יתאים לך, אבל אני עשיתי

בחצר דק מאדני רכבת.גס, מחוספס, לא מיועד למי שרוצה ללכת ברגליים יחפות.מצד שני, מיוחד, לא תראה כמעט בשום מקום.מצאתי מקום באזור הדרום שחותך אדנים לאורך.כל עדן כ2.6 מטר אורך, 20ס"מ רוחב, וכ7 ס"מ עובי ( אחרי החיתוך ).כל מה שצריך זה ליישר את הקרקע, לרסס נגד צמיחת עשב, לשים יריעה שחורה ולהניח את האדנים.פעם בחצי שנה או שנה מורחים שמן פשתן לא יקר כ80 שקל לגלון וזהו.אם תרצה תמונות או להגיע לביקור לראות את התוצאה ( אזור רחובות ) -בכיף

סלע

פורסם

אם אתה רוצה לעשות בעצמך, יש לי דק במבוק איכותי (מפורק) במחיר סמלי.

אני רק צריך לבדוק שיש לפחות 20 מ"ר...

פורסם
שלום

לא יודע אם זה יתאים לך, אבל אני עשיתי

בחצר דק מאדני רכבת.גס, מחוספס, לא מיועד למי שרוצה ללכת ברגליים יחפות.מצד שני, מיוחד, לא תראה כמעט בשום מקום.מצאתי מקום באזור הדרום שחותך אדנים לאורך.כל עדן כ2.6 מטר אורך, 20ס"מ רוחב, וכ7 ס"מ עובי ( אחרי החיתוך ).כל מה שצריך זה ליישר את הקרקע, לרסס נגד צמיחת עשב, לשים יריעה שחורה ולהניח את האדנים.פעם בחצי שנה או שנה מורחים שמן פשתן לא יקר כ80 שקל לגלון וזהו.אם תרצה תמונות או להגיע לביקור לראות את התוצאה ( אזור רחובות ) -בכיף

קלות ההתקנה מאוד קוסמת לי.הם לא מתנדנדים? אם תוכל לפרסם תמונה כאן או בפרטי אודה לך מאוד.

פורסם

לצערי , אני מאותגר טכנית.

אם תרצה, שלח לי מספר טלפון בפרטי ואשלח לך תמונות בווטס-אפ.

אם אתה באזור רחובות, מוזמן בכיף- גם קפה יהיה. :-)

אילן

סלע

פורסם (נערך)

אני עשיתי בזמנו דק מעץ אורן, היום לא היתי עושה את זה.

הוא אכן זול יותר אך יש לו חסרונות כמו סדקים עיוותים ושרף דביק שצץ בקיץ.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

חשבתם על אופציה של דק סינטטי?

ראיתי כמה התקנות כאלה והתוצאה מאוד יפה.

היתרון של דק כזה הוא שאין לו חסרונות של עץ - אין עיוותים, דהייה וחום מהשמש, והכי טוב - לא דורש תחזוקה.

החסרון הוא שזה לא עץ.. כלומר זה מרגיש ונראה מעט פחות טבעי (לטעמי אין הבדל כזה משמעותי).

• תוכן חדש...