Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני כשעה כשתדלתי את האוטו לחצתי על כפתור נעילת הדלתות בפאנל של הנהג (הרכב לא היה מונע והמפתח היה בכיס שלי) נשמע איזשהו ציפצוף ולא ננעלה אף דלת, אחרי שסיימתי לתדלק התקדמתי כ 5 מטרים ושמתי לה שמחוון (דלת פתוחה) דלוק, יצאתי מהרכב ובדקתי דלת דלת, עדיין דולק,

כשהגעתי הביתה יצאתי מהרכב ולחצתי על כפתור נעילת הדלתות בשלט, נשמע צליל ארוך ולא קרה דבר, נעילת הדלתות לא פעלה ומרים השמשות לא נכנס לפעולה.

בדקתי את כל הפיוזים שמתחת להגה וניתקתי את המצבר לשתי דקות כשהדלתות נעולות והחלונות סגורים, אין שום שינוי.

את הדלתות נעלתי ידנית אבל את הבגאז' אין לי מושג איך סוגרים ידנית (האצ'בק).

מה לעשות?

פורסם (נערך)

כנראה שאחד מלחצני הדלתות התקלקל או לחצן מכסה מנוע/בגאז' שהתעלק על חוט לחצן הדלתות לטובת האזעקה.

סגור את כל הדלתות ותבקש ממישהו שישב בפנים ויסתכל על מחוון הדלת הפתוחה. אתה בזמן הזה תעבור ותפתח דלת-דלת בנפרד ותלחץ עם היד על לחצן הדלתות כולל תא המטען. תחפש גם לחצן כזה על מתחת למכסה מנוע, לפעמים מתקינים אותו כחלק מהאזעקה ומחברים לחיווי הדלתות.

Car-Switch.jpgCar-Switch2.jpgCar-Switch3.jpg

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם

כשהאוטו מכובה מנורת הדלת לא דולקת, רק כשהאוטו דולק, מה שמוזר שהיום בזמן הנסיעה חלק מהזמן היא הפסיקה לדלוק.

לחצתי על הלחצנים של כל הדלתות, אין אזעקה באוטו (עד כמה שאני יודע).

פורסם

אתמול בזמן נסיעה לחצתי על כפתור סגירת הדלתות והן נסגרו (!) אחרי 3 שניות בערך הן נפתחו עם איתות של פנסי המצוקה (נוהל פתיחת דלתות מהשלט).

יש רעיונות?

פורסם

אותו מקרה קרה ליב מערכת הנעילה המרכזית שלי (טויוטה קורולה 97)

250 שח החלפת מוח נעילה מרכזית.

אגב אצלי זה נגרם כי השוטף המטומטם שטף את פנים האוטו עם קיטור מהש גרם לקורוזיה במערכת

פורסם

נראה לי שזה קשור למנעול של דלת הנהג, אני לא יכול לנעול אותה מהמתג בפנים, הוא פשוט לא נכנס למצב נעילה כאילו משהו מפריע לו, רק בעזרת מפתח מבחוץ.

פורסם

בתוך הדש והדלת נהג נסה לראות באיזור בית פיוזים ראשי ברכב אם יש פיוזים לא מקורים של האביזרים האלו

או שאולי תתן לבעל מקצוע לטפל בזה

פורסם

בתא פיוזים שבתוך האוטו יש רק פיוזים קטנים 10,20 אמפר, בצד רואים שם שני חלקים גדולים יחסית בצבע כחול אבל לא יודע איך להוציא אותם.

אגב, הבעיה התסדרה מעצמה בימים האחרונים.

• תוכן חדש...