Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתלה את יהבך בברס. הם לא יתנו לך שירות גם אם תרצה לשלם להם. הם לא נותנים שירות למכשיר שנרכש בחו"ל.

קניתי בסינגפור ואגש למרכז שרות בסינגפור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא קיים... או שלא מצאתי

Settings » Sound » Sound effects » Sound enhancements » Settings » xLOUD

תוודא שהוא מסומן, ושכל שאר האפשרויות שם לא מסומנות.

פורסם

אין... u4y7e9as.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש7e8uqaqe.jpg

פורסם
קניתי בסינגפור ואגש למרכז שרות בסינגפור.

אהה אז אם כך הפאזל מתחבר.

המכשירים הסינגפוריים פגומים.

גם המצלמה מסתבר.

בגלל זה התמונות הלא מרשימות בעליל.

פורסם
אישית, אני לא מבין איך אנשים משחקים עם הרולטה הרוסית הזאת שקוראים לה סוני.

יש בזה משהו. בסוני הפשוט של אשתי המצלמה נהדרת, בלי טיפת הגזמה,

אבל הביצועים ככה-ככה וכמות הזבל שהגיעה עם המכשיר בלתי נתפסת.

מיותר לציין שאין שום שדרוג ושום נעליים. לא פלא שעם גישה כזאת,

סוני במצב קטטוני מבחינה כלכלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה מכשיר יש לאישתך?

מהפשוטים יש לי נסיון לא מועט עם xperia sola והוא מכשיר ממש רע. כול כך רע מבחינת ביצועים שאני מעדיף כבר להשתמש במכשיר הסיני שיש לנו בבית ושווה בערך 50 דולר כיום.

פורסם

ה SOLA ודומיו מיועדים לצרכנים בעולם השלישי שרוצים זול. המכשיר הזה עלה בתקופת היותו חדש בערך 700 שקל. היו להם בליין עוד כמה כאלו עד שהם קלטו שהם יורים לעצמם ברגל.

אי אפשר להשוות את הSOLA (שאגב יש עד היום לאשתי והיא מרוצה ממנו, שיחות, הודעות וואצאפ ו..זהו בעצם.) לZ

פורסם

מסתבר, שאפשר להתקין google camera ואז המצלמה מתחממת פחות ולא מכבה את עצמה.

פיתרון סביר.

כדרג יש גרסת קושחה חדשה על הפרק שאולי תפתור את הבעיה.

לקחתי את המכשיר למרכז השרות והם מבקשים להשאיר אותו אצלם למשך 7 ימי עבודה לבדיקה ותיקון.

אם הקושחה החדשה לא תפתור את הבעיה אולי זה מה שאעשה, למרות שבכנות...כל עוד יש אפליקציה אחרת שעובדת, ניחא!

בלי כל קשר, אני ממשך להנות מהצילום התת מימי, פשוט כיף!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לכל חובבי הז'אנר ה- Z2

*** עדכון ***

קושחה חדשה זמינה החל מאתמול - Android 4.4.4 23.0.1.A.0.167

ממשיך להנות ולהמליץ על המכשיר המצויין הזה.

פורסם

תתחדש, אני מקווה שחוויית השימוש השתפרה בעקבות העדכון.

לדעתי אי זמינות של אביזרים זו לא סיבה לבחור מכשיר כזה או אחר.

אחרי שרכשתי את ה HTC, הזמנתי סטוק של מגיני מסך ועוד 3-4 מגיני טלפון שיהיו זמינים למקרה ו.... עניין של דולרים בודדים הכל יחד.

מגיע איתו מהחברה מגן מכשיר מקורי וכו' שמספיק להתחלה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...