Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי sx4

tkhvbcht188
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

אז ככה, אני עומד על סף קנייה של סוזוקי sx4 שנת 2010(אחרי השדרוג שהרכב עבר) עם 85 אלף קילומטר. הרכב יד שניה(יד ראשונה ליסינג שנקנה ע"י המוכר כשהיה ב8000 קילומטר), הרכב במצב טוב, מדובר בדגם GLA הפחות מאובזר.

אנחנו עומדים לקראת הגעה של תינוק(בעז"ה) למשפחה, ולכן רצינו להתרחב לרכב יותר בטיחותי, אמין ומרווח.

ברשותי כרגע יונדאי גטס שנת 2007 במצב טוב עם 210 אלף קילומטר.

המוכר ירד איתי במחיר ל45 אלף, הוא רוצה למכור.. זה מחיר משתלם ביחס למחירון לפי מה שראיתי.

ההתלבטות שלנו היא האם שווה להשקיע 30 אלף שקל ברכב חדש(הפער בין המכירה של הגטס לקניה של החדש בהנחה שנמכור ב 15 אלף) או שנסתדר עם הגטס, ונכניס עגלה ואמבטיה וכל זה ונסתדר.... אני יודע שאפשר להסתדר, אבל האם שווה לשדרג במחיר הזה של הsx4 זאת השאלה שלי...

תודה! מה אתם הייתם עושים?? :)

פורסם

הייתי משדרג.

כי זאת רמה אחרת לגמרי של רכב ואם המחיר טוב אז למה לא.

אגב כמה הגטס שווה? הקילומטראז' גבוהה מידי...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שהמחירון באזור 18-19...

הרכב במצב טוב, אבא של אשתי מוסכניק והוא אומר שהרכב במצב טוב(כיאה ליונדאי גטס)..

למה לא? כי יש איזו תחושה מנקרת של: תשאיר את היונדאי, תחסוך את הכסף.

אבל תכלס בבטיחות אני לא רוצה לחסוך, והיונדאי הזו עם כרית אוויר בלי abs ו esp :(

עוד דעה של מישהו?

חשוב לציין שאנחנו לא מתכוונים לנסוע הרבה, גג 10 אלף קילומטר בשנה..

פורסם

שלח הודעה פרטית לחבר הפורום

יש לו SX4

.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני נוסע ברכב דומה - אמנם GLX - מזה קרוב ל-4 שנים. בהחלט רכב אמין, יתרונו בגאג' עצום שיהיה שימושי מאד להורים צעירים. חסרונו בחינתכם - אין להניח את מושב התינוק במושב שליד הנהג, חובה לקבע אותו במושב האחורי.

במבחן ה-NCAP קיבלה הסוזוקי ציון נמוך מזה של הגטס בסעיף הגנה על ילדים - אבל מדובר בדגם ההאץ', והדבר המוזר הוא שבהערות יש התיחסות קטלנית לנושא מדבקת איסור הושבת ילד במושב הקדמי-ימני, אבל אין שום התיחסות לממצאי מבחן הריסוק על בובות ילדים. במבחן למבוגרים לשתי המכוניות 4 כוכבים, אבל לסוזוקי ציונים יותר טובים במבחני הריסוק. ומעבר לכך - בדגם 2010 יש מערכות ביחות כגון ESP שלא היו בדגמים המוקדמים שנבחנו ב-NCAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שהבנתי עדיף אפילו למקם את התינוק מאחורה מבחינת בטיחות בלי קשר לניתוק הכרית אוויר או לא...

אני יודע שזה לא הרכב הכי חזק מבחינת החוזק והבטיחות שלו אבל עדיין יש לו 6 כריות אוויר לעומת אחת, וabs וesp לעומת כלום בגטס!

אה. שנייה... אז הכוכבי בטיחות של הסוזוקי לפני 2010 שהוכנסו עוד אמצעי בטיחות?

אז בכללי...מה אתה אומר? שווה לרכוש את האוטו במחיר הזה?

פורסם

א. לא יודע אם תקבל על היונדאי 15 כאשר היא כבר עברה את ה200K, אייני מנבה פשוט השוק קשה כך שלחשוב שתמכור ב15 לדעתי קצת לא ראלי.

ב. אם יש לך כסף להוסיף לך על תתקדם בשנתון וכן אוטו גדול יותר בטיחותי יותר,מנגד אין שום בעיה לזוג +1 להסתדר גם עם הגטס מבחינת הגודל שלה.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...