Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי רנו קליאו ואני רוצה להחליף את הצמיגים (175\65 R14)

האם יש עדיפות לאחד מהצמיגים הבאים:

maxsis

goodride

kleber

oviation

האם מותר לנסוע עם ארבעה צמיגים מיצרנים שונים?

פורסם (נערך)

עדיף שעל כל סרן יהיו צמיגים זהים כדי למנוע הפרשים באחיזה. שים לב שאתה רוכש צמיג יש מדד שנקרא treadwear שמצביע על רמת הגומי בצמיג. ככל שהוא נמוך יותר ככה זה נחשב לטוב יותר. צמיג סביר יהיה בעל treadwear פחות מ- 400.

בנוסף כדאי לציין דגמים של צמיגים שעליהם קיבלת הצעת מחיר, וכמובן להשים לב שקוד העומס והמהירות תואמים לרכב.

תוכל להשוות באתר הבא http://www.tires4u.co.il .

בברכה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
באתר טייר קלאב ניתן להשוות בין מגוון דגמי צמיגים ולבחור את הצמיג המתאים ביותר לצרכיך ולסגנון הנהיגה שלך עפ"י תכונות הצמיג. כמו כן ניתן לבצע רכישה און-ליין במחירים אטרקטיביים הכוללים פירוק, איזון, התקנה ומע"מ.
פורסם

שלום,

ממה שרשמת יש העדפה ברורה לצמיגי KLEBER.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היי, ברשותי רנו קליאו ואני רוצה להחליף את הצמיגים (175\65 R14)

האם יש עדיפות לאחד מהצמיגים הבאים:

maxsis

goodride

kleber

oviation

האם מותר לנסוע עם ארבעה צמיגים מיצרנים שונים?

בגדול לכל מותג יש דגמים שונים (טובים פחות וטובים יותר), אבל בגדול הדגמים העדיפים ברשימה שציינת הם: (1 - הכי מומלץ, 4 - פחות מומלץ)

1. KLEBER

2. MAXXIS

3. OVATION

4. GOODRIDE - לא מומלץ

פורסם
באתר טייר קלאב ניתן להשוות בין מגוון דגמי צמיגים ולבחור את הצמיג המתאים ביותר לצרכיך ולסגנון הנהיגה שלך עפ"י תכונות הצמיג. כמו כן ניתן לבצע רכישה און-ליין במחירים אטרקטיביים הכוללים פירוק, איזון, התקנה ומע"מ.

מה שאני אכתוב תקבלו בתור הערה בונה, לא כביקורת:

ראשית כל, אין לי שום קשר לענף הרכב מלבד תחביב. אני עובד בתחום המחשבים והרשתות מעל 8 שנים, תחום הרכב אצלי הוא תחביב בלבד וגם יישאר כזה ככה הניראה.

נכנסתי לאתר שלכם כבר מזמן וראיתי שאין כ"כ מבחר. נכנסתי גם עכשיו, חיפשתי צמיגים למידה 175/70/14 עבור הרכב של אישתי ואני רואה שיש רק צמיג אחד (!!!) למידה הנ"ל והוא גם יקר יותר ממה שמפורסם ב tires4u.co.il. זו לא מידה נדירה ולדעתי כן אמור להיות מבחר של חברות איכותיות יותר.

לשם השוואה:

dmjtzmrkmo0o.png

jtmn2ejymn3z.png

יכול להיות שיש לכם מבחר יותר ופשוט צריך לשפר את האתר, קחו את זה בתור הערה בונה ואני מאחל לכם המון בהצלחה.

בברכה,

איתמר.

פורסם

שלום איתמר,

תודה על התגובה שלך. אנחנו מקבלים ביקורת, ובוודאי ביקורת בונה, בשמחה ומנסים תמיד להשתפר. האתר עליה לאוויר לפני מספר חודשים ועבר מאז כמה שיפורים (ושיפורים נוספים מתוכננים להמשך).

באשר לנקודות שהעלית:

1. באתר טייר קלאב מוצעים למכירה אך ורק צמיגים המיובאים ע"י קבוצת אוטולוקס, מהמותגים הבאים: Toyo, Hankkok, Falken, GT, Ovation. לכן באופן טבעי מס' הצמיגים המוצע באתר יהיה מוגבל, אם כי לרוב יש לפחות 2-3 צמיגים בכל מידה, ובמידות נפוצות גם כ- 10 צמיגים שונים.

2. באתר טייר קלאב מוצעים למכירה אך ורק צמיגים הזמינים כאן ועכשיו במלאי, וזאת בניגוד לאתרים אחרים המציגים גם צמיגים שבפועל אינם קיימים במלאי.

3. המחירים באתר טייר קלאב כוללים הכל (פירוק, איזון, התקנה ומע"מ) בלי תוספות ובלי הפתעות.

4. המחירים באתר טייר קלאב הם אחידים לכל הארץ, בשונה מהאתר שציינת, שמציין מחירים שונים בפנצ'ריות שונות ברחבי הארץ, שלא בהכרח קרובות למקום מגוריו של הלקוח.

לסיכום, אנחנו לא תמיד הזולים ביותר (למרות שאנחנו משתדלים להיות), אבל אנחנו מציעים רק צמיגים שנמצאים במלאי, במחיר קבוע וידוע מראש ללא תוספות והפתעות, ובכל מקום בארץ.

פורסם

אני קניתי לפני שבוע 2 צמיגים קדמיים של ברום barum. בינתיים מאד מרוצה.

צמיגים זולים וטובים יחסית.

פורסם
שים לב שאתה רוכש צמיג יש מדד שנקרא treadwear שמצביע על רמת הגומי בצמיג. ככל שהוא נמוך יותר ככה זה נחשב לטוב יותר. צמיג סביר יהיה בעל treadwear פחות מ- 400.

איתמר, מה שאני אכתוב תקבל בתור הערה בונה, לא כביקורת :wink::

מדד הTreadwear (או שחיקה) הינו מדד אינדיבידואלי לכל חברה ביחס לצמיג ביקורת. מדד 300 בגודייר אינו זהה למדד 300 בקלבר או כל חברה אחרת.

מדד 100 מציין כי רמת השחיקה זהה לצמיג המבחן. מדד 300 מציין כי הצמיג ישרוד פי שלוש.

אין קשר לרמת הגומי באופן ישיר. ומדד נמוך יותר פשוט מעיד על שחיקה מהירה יותר, שהינה מאפיין של צמיגים ספורטיביים יותר בעלי הרכב גומי "רך" יותר למטרת אחיזה טובה יותר.

פותה"ש - אם תציין תקציב מדוייק, יתכן ונוכל להמליץ לך על עוד דגמי צמיגים (ולא רק חברות).

פורסם

^ההערה של Tom_22 נכונה. אל תתיחס למדד treadware המוגדר על ידי היצרן כערך אבסולוטי המייצג איכות של צמיג.

לפות"ש, היה לי נסיון טוב עם צמיגי kleber dynaxer HP2 (תוצרת ספרד) וגם עם Falken ZE912 (תוצרת קוריאה) בדיוק במידה שציינת.

שניהם נרכשו במחיר זול יחסית והוחלפו אחרי 4 שנים של נסיעה מנהלתית ועמדו יפה בתנאי השמש הישראלית, בהשוואה לצמיגי michelin הנחשבים איכותיים יותר אבל התייבשו ונסדקו אחרי שנתיים.

שים לב לתאריך הייצור של הצמיגים המוצעים לך.

• תוכן חדש...