Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אין מה לעשות גם זמני הגיע וצריך להחליף צמיגים ברכב..

ברשותי סיאט איביזה שנת 2008 מנוע 1600.

רוצה להביא לה צמיגים שיהיו די ספורטיבים ושהרכב לא יחליק יותר מדי..

התקציב שלי הוא עד 450 שקל לצמיג (כמובן לא יהיה קטנוני על עוד כמה שקלים בשביל שיפור משמעותי).

לבנתיים ממה שהמליצו לי זה שני הצמיגים הבאים:

TOYO T1R

yokohama s drive

השמח אם תמליצו לי על עוד צמיגים ותגידו לי במה כל צמיג יותר טוב.

תודה רבה לכם !

שקד

פורסם

לפני 34,000 ק"מ החלפתי 2 צמיגים לTOYO T1R וכמעט כבר לא רואים חריצים. לא נתקלתי בחיים בצמיגים שנגמרים מהר כ"כ.

אני קניתי פלקן לאחוריים, צמיגים טובים.

בכל מקרה תוכל לבדוק פה: http://tires4u.co.il

פורסם

stio

קנית צמיגים ספורטיביים עם אחיזה משופרת ושחיקה מהירה.

לדעתי אתה יכול לפרסם את הדגם בכך שהגעת ל34 אלף קילומטרים איתם.

להבא תקנה צמיגי נוחות, יש גם של Toyo.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שציינתי לא פעם - הניסיון שלי עם T1R עגום ביותר - צמיג עם שחיקה מאד גבוהה, ודופן רכה שקורסת בסיבובים עתירי G.

ה-T1 SPORT מציעים אחיזה עדיפה, עמידות הרבה יותר גבוהה לשחיקה ובלי בעיות של קריסת הדופן, במחיר זהה או נמוך ל-T1R.

אין התלבטות ביניהם, וגם מול שאר המותגים הוא נותן תמורה גבוהה מאד למחיר, אם לא הטובה ביותר (תלוי במידה).

אפשר לראות בשרשור הזה השוואה שעשיתי ביניהם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?448807-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2012-(2-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8)/page4&highlight=T1R

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כפי שציינו כבר לפני, Toyo Proxes T1R הם צמיגים ספורטיביים, ולכן השחיקה שלהם מהירה יותר.

במידה המבוקשת קיימים גם צמיגי "Extreme" כגון Toyo Proxes R1R ו- Hankook Z222. מדובר בצמיגים שאחיזת הכביש שלהם גבוהה במיוחד, אך השחיקה שלהם מהירה מאוד והם מתאימים לנהגים המנוסים בנהיגה ספורטיבית.

Falken ZE912 מוגדר כצמיג כביש רגיל ולא כצמיג ספורטיבי, אך הוא מעניק יחס עלות -תמורה מצויין במחיר של 386 ש"ח לצמיג כולל איזון, התקנה ומע"מ בהזמנה און-ליין דרך אתר טייר קלאב.

• תוכן חדש...