Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סוזוקי ספלאש עם מערכת מקורית רציתי קצת לשדרג אותה בלי להשתגע במחיר,

היתי באוטו'ס אוטו סאונד בחיפה וקיבלתי הצעה כזאת:

סאב MB QURTE עשרה אינץ'

מגבר של ניפון 4 ערוצים

מנחת של אקס סקורפיון או משהו כזה ( סליחה אם טעיתי בשם)

כל זה כולל עבודה 1500 שקל.

מה אתם אומרים ומה דעתכם על החנות וההתקנות מי שמכיר? תודה רבה

פורסם

אחרי שיצא לי לשמוע רכב עם שינויים מינוריים לרמקולים המקוריים כאשר השדרוג היחיד היה המערכת למשהו שיש לו יכולת להשהות זמנים לרמקולים - והתוצאה היתה פשוט מספקת לכל הדעות (לרוב האנשים הנורמטביים זה היה מסתכם ב"וואו") אני בהחלט רואה בתוספת שכזו שדרוג, אבל!

למה מגבר ארבעה ערוצים? - אתה רוצה להגביר את הרמקולים המקוריים?

אם כן - אז בהחלט מומלץ - אבל ההמלצה שלי תהיה להוסיף טוויטר עם קבל שיחתוך אותו (קרוס אובר סדר ראשון הכי פשוט שיש) ואז לעשות כיווני פאזות כמו שצריך לכל הרמקולים ברכב ובאמת להיות מסוגל להנות ממנו.

אני באמת לא יודע עם מה מגיעה הספלאש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לאמור לעייל.

אני יוצא מנק' הנחה שהרמקולים המקוריים הם לא בדיוק שיא האיכות, בלשון המעטה, וספק רב אם הם צריכים הגברה או בכלל מסוגלים לקבל הגברה.

בדקתי אצלם באתר ואני לא רואה שם מגבר 4 של ניפון, על איזה דגם מדובר? כנ"ל לגבי הסאב וגם לא ציינת האם זה כולל תיבה או לא. לגבי מנחת לא מוכר לי ולא יכול כמובן לחוות דיעה.

בגדול, לי אישית לא מובן איך ב-1,500 אתה מקבל הכל יחד עם התקנה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אז ככה ממה שאני זוכר ויודע הסאב הוא 10 אינץ כולל תיבה של

MB QURTE זה בוודאות.

לגבי המגבר זה היה 4 ערוצים שאם בעתיד ארצה להוסיף קומפוננט מקדימה לגבי החברה הוא אמר משהו כמו ניפרו ניפרון או ניפון? משהו כזה יש?

והמנחת כמו שאמרתי אקס סקורפיו משהו כזה מישהו מכיר את החברות האלו?

פורסם

אקס סקורפיון הינה חברה מוכרת היום לייצור אביזרי עזר (אקססוריס) להתקנת מערכות סטריאו

הם מייצרים כמעט הכל הכל מטרמינלים לסוללות ודרך החיווט ועד לממסרי מצברים ועוד ועוד.

לפי מה שאני יודע הם נותנים תמורה טובה למחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...