Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק,אולי באילת זה לא מספק מהירות שניה,ביום חם 3 אנשים ברכב מהירות 2 הייתה ממש מספקת,אפילו הנמכתי מ3ל2 כי היה יותר מידי קר.

איזה צריכה הספייס עשתה לך וזה רק בעיר?

בינתיים זה נע סביב ה-12 + -, עם מזגן. כאן אין פקקים או רמזורים, אבל יש עליות, אם כי מתונות. הרכב עם 20000 ק"ם.

יש ברכב {אולי רק ברכב הזה} תופעה של רעש של חוסר שימון, בכל פעם שמדליקים את הרכב אחרי עמידה של חצי שעה ומעלה.

זה נמשך בערך שנייה שתייים וזהו.

פורסם

נראה לי שלא הוזכרו כאן עוד כמה פרמטרים:

1. הפיקנטו קת זולה יותר.

2. אחריות שבע שנים לפיקנטו שלוש לספייס.

3. נכון היום השוק / סחירות של פיקנטו מעולה.

ה I10 ש יונדי -אחותה של הפיקנטו יכולה גם כן להיות אופציה

גילוי נאות

אני נוסע על פיקנטו 2013 ידני

פורסם

אל תשכח שאחריות על פיקנטו מותנת בטיפולים במוסך מורשה יבואן,המחיר בהתאם.

אם כבר הפיקנטו או היונדאי, היונדאי עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה אם זה מחיר טיפול+חלפים או לא.

לפי חיפוש ברשת אנשים שילמו על טיפול 15000 כ 570,היה אחד ששילם 600 ומשהו.

זה גם מאוד משתנה ממוסך אחד לשני,לא כולם גרים קרוב לתל אביב במידה וזה כולל טיפול+חלפים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אל תשכח שאחריות על פיקנטו מותנת בטיפולים במוסך מורשה יבואן,המחיר בהתאם.

אם כבר הפיקנטו או היונדאי, היונדאי עדיפה.

תמיד בתקופת האחריות חייבים לטפל במוסך מורשה - רכב עם אחריות ארוכה מן הסתם יותר שנים במוסך מורשה, לדעתי האחריות למנוע וגיר שווה את זה.

ברכב מיני עם מנוע קטן (שלי 1.0 ליטר) זה מוסיף שקט נפשי ונקודות זכות בעת המכירה בהנחה שזה יהיה במהלך 7 השנים

פורסם

אני בראש שלך,אני גם מטפל במורשה גם אם הרכב לא באחריות.

פורסם
ברכב מיני עם מנוע קטן (שלי 1.0 ליטר) זה מוסיף שקט נפשי

אולי מספיק עם הסטריאוטיפ המטופש הזה? אל תחשוב על אמינות בהקשר של נפח אלא בהקשר של אפליקציה. בגלל שמנועים קטני נפח שימשו ומשמשים מכונות שאינן מכוניות (אופנועים, מכסחות דשא, גנרטורים וכו'), היכן שהאפליקציה שלהם אכן מימשה צרכי אמינות ואורך חיים אחר, נוצר הסטריאוטיפ הזה.

מנוע שמיועד למכונית - בין אם ליטר אחד, בין אם 0.9, בין אם חצי ליטר - יהיה אמין כמו אחיו הגדולים מן הסיבה הפשוטה שהוא הותאם לאפליקציה הזו ותוכנן על מנת לענות על דרישותיה.

קאפיש?

:idea:
פורסם

לפי הנתונים שאתה כתבת ,מה שהכריע את הכף לטובת הפיקנטו , זה הבטיחות , 5 כוכבי בטיחות חשוב מאוד ברכבים האלה, גם אם אתה הנהג הכי זהיר בעולם, לא תמיד הדברים האלה בשליטתך לא חסר מטומטמים על הכביש

פורסם

בוודאי שהאוטו יעשה לך 1-12 בעליות ועם מזגן, ואתה שוכח שאתה גר באילת, ששם יש בממוצע כרגע 35 מעלות ולא 25 מעלות כמו במרכז, שגורמים לאוטו להתאמץ יותר. לי המיצובישי עם פקקים מטורפים בבוקר ובחזור עושה 1-16. שאני יוצא ביום שישי תלוי כמה אנשים יש איתי בדרך כלל האוטו עושה 1-20 בלי הרבה מאמץ וכמובן שיש איתי אוטו מלא האוטו אפילו יורד ל1-14. צריך לזכור שהחיסכון בדלק בא על חשבון משקל נוסף ותנאי הדרך.

• תוכן חדש...