Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה לגבי יבוא מאירופה?

מצטרף לשאלה,

יש הרבה רכבים קלאסים שה"spec" האירופי שלהם נחשק הרבה יותר מהמקבילה האמריקאית.

Porsche 944 turbo

פורסם
שלום רב

אשמח לקבל עזרה בנוגע יבוא רכב אספנות - ווספה

לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/VESPA-SCOOTER-67-VINTAGE-free-shipping-California-restoration-100-restored-/321405439526?forcerrptr=true&hash=item4ad541ce26&item=321405439526&pt=Scooters_Mopeds

או דוגמא נוספת:

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Italian-Flag-Vespa-Green-White-Red-1963-VBB-Scooter-/261490996467?forcerrptr=true&hash=item3ce213f4f3&item=261490996467&pt=Scooters_Mopeds

או

http://www.ebay.com/itm/VESPA-SCOOTER-1966-VINTAGE-free-shipping-California-restoration-100-restored-/321406106505?forcerrptr=true&hash=item4ad54bfb89&item=321406106505&pt=Scooters_Mopeds

מה עלות משלוח מכס מיסים רישוי?

איך השמאי יודע בכמה להעריך את הכלי?

כמה יעלה בסופו של דבר כל הסיפור?

טל

עלות משלוח משתנית בהתאם למיקום הווספה.

מיסים: ייבוא מארץ המקור 102%, ייבוא שלא מארץ המקור 117%.

רישוי כמו כל רכב אספנות.

שמאי מעריך על פי חשבונית קנייה בכפוף לבחינתה אל מול מחירונים ועסקאות אחרות שמתבצעות עם כלים דומים, במידה ויש שוני מהותי יתכן וחשבונית הקנייה לא תתקבל והשמאי יתן את הערכתו.

בסופו של תהליך, העלות כוללת: מחיר קנייה, מיסים, שילוח, הוצאות בארץ (פקודת מסירה, הוצאות נמל, עמילות מכס, אחסנה וכו').

פורסם
מצטרף לשאלה,

יש הרבה רכבים קלאסים שה"spec" האירופי שלהם נחשק הרבה יותר מהמקבילה האמריקאית.

תמצא את הרכב ואנו נדאג להביאו :-)

פורסם

בעצם אתם אומרים שאם אני מחר לצורך העניין מעוניין לייבא רכב מאירופה שגילו אינו עולה על 24 חודש מיום ייצורו אתם יכולים להביאו לארץ?

תפקידו של מי להמציא אישורים? תקינה לרכב? שחרור מהמכס?

מה סדר הגודל של עלות כוללת של רכב שמחירו באירופה 15,000 אירו? איך מגדירים ארץ מקור היום בתקופה שיצרנים מייצרים בכמה מדינות שונות?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בעצם אתם אומרים שאם אני מחר לצורך העניין מעוניין לייבא רכב מאירופה שגילו אינו עולה על 24 חודש מיום ייצורו אתם יכולים להביאו לארץ?

תפקידו של מי להמציא אישורים? תקינה לרכב? שחרור מהמכס?

מה סדר הגודל של עלות כוללת של רכב שמחירו באירופה 15,000 אירו? איך מגדירים ארץ מקור היום בתקופה שיצרנים מייצרים בכמה מדינות שונות?

אלעד

אנו חברת שילוח וככזו, באפשרותנו לבצע עבורך שילוח כלי-רכב מכל העולם. ביצענו שילוחים רבים מאירופה ומארה"ב.

לפי חוק היבוא האישי כל תהליך רכישת הרכב יבוצע על-ידי היבואן-הקונה ומשלב זה כל נושא השילוח וכן השחרור בארץ יכולים להתבצע ע"י חברת השילוח, עמילות מכס וכו'. אנו נבצע עבורך את התהליך כולו, תוך שאיננו גובים דמי תיווך/עמלות כלשהן על הרכב והמחיר הינו קבוע וללא תלות בשווי הרכב. התקינה מבוצעת על-ידי הרוכש/יבואן עצמו.

ארץ מקור הינה המדינה בה יוצר הרכב. לדוגמא, רכב אמריקאי שיוצר בארה"ב ומיובא מארה"ב מוגדר כיבוא מארץ מקור. רכב אירופאי שמיוצר באירופה ומיובא מארה"ב הינו רכב שאינו מארץ מקור.

לעומת זאת, בשל האיחוד האירופאי, רכב המיובא ממדינות האיחוד ומיוצר במדינה כלשהי ממדינות האיחוד, נחשב כרכב מקור (רכב גרמני שמיובא מאיטליה, לדוגמא).

באתר החברה ישנו מחשבון לביצוע הערכות מחיר לרכב אחרי כל ההוצאות. המחשבון מתיחס ליבוא מארה"ב, הנך מוזמן ליצור איתנו קשר טלפוני ונוכל לבצע עבורך הערכה מדויקת של שילוח רכב מאירופה (ישנה חשיבות רבה למיקום הרכב באירופה, ישנה הובלה פנימית וחשיבות למיקום הנמל).

בברכה,

USHOPS motors

פורסם

האם יש,הגיון כלכלי ברכב שגילו עד 48 חודש, לתושב חוזר? (אל דאגה עדיין לא חוזר)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האם יש,הגיון כלכלי ברכב שגילו עד 48 חודש, לתושב חוזר? (אל דאגה עדיין לא חוזר)

לעיתים כן, הכל תלוי בסוג הרכב, במחירו בחו"ל בהשוואה למחירו בארץ. בכלי רכב יקרים בארץ, ישנה פעמים רבות צניחת מחיר לאחר 3-4 שנים אשר תביא את המחיר להיות דומה לזה של יבוא רכב דומה ובחלק מהמקרים עדיין ישתלם... כשהעניין יהיה רלוונטי, נשמח לסייע ולבדוק כדאיות :)

בברכה,

USHOPS motors

פורסם

מה לגבי רכב שבין 3-29 שנה, כאילו לא אספנות אבל גם לא חדש, האם יש אפשרות לייבא דבר כזה? ואם כן מה העלויות?

פורסם
מה לגבי רכב שבין 3-29 שנה, כאילו לא אספנות אבל גם לא חדש, האם יש אפשרות לייבא דבר כזה? ואם כן מה העלויות?

רק אם אתה עולה חדש...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את השירשור

אבל אני מאמין שהשאלה שלי חשובה לכלל האנשים שמתעניינים בצורה רצינית ביבוא

אני נכנסתי לאתר המחירון שנאמר שהמכס עובד איתו

אולם ישנו לדגם מסויים שלוש אופציות של מחיר

[TABLE=class: tbl-pricing used-pricing, width: 630]

[TR]

[TH=class: help, align: right]Suggested

List Price[/TH]

[TH=class: help, align: right]Low