Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע עברתי תאונה כשעמדתי ברמזור שפונה שמאלה, הרמזור נהפך לירוק והתחלתי בנסיעה

בלי ששמתי לב הגיע רכב במהירות, עבר באדום ונכנס לי בצד של הנוסע (במזל הייתי לבד)

לרכב יש ביטוח מקיף, תבענו את הביטוח ואחרי שבוע שהאוטו במוסך הוחלפו לו 2 דלתות וסודרו כל מיני תיקוני צבע קטנים.

האם תהיה ירידת ערך לרכב? ואם כן הביטוח לוקח חלק בזה?

בנוסף כבר יותר משבוע אני עם כאבי גב ורגליים (כבר באותו יום הייתי בבדיקות בבית חולים) ולפי מה שידוע לי מגיע לי פיצויים

ואם כן אז איך בדיוק הכל עובד?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

דווקא דלתות הן רכיב ניתק ואינו חלק משלדת הרכב. אז נכון שהחליפו דלתות אבל זה לא צריך להיות בעל משמעות גדולה לירידת ערך (אם בכלל).

לגבי הצוואר והגב... צר לי עליך. אני לא מכיר את התהליך.

פורסם

אם החליפו שתי דלתות, מה היה מצב הקורה שביניהן (קורה B)?

סביר להניח שמצבה לא מי יודע מה, וזה בניגוד לדלתות מאוד משמעותי, האם הקורה נמתחה חזרה?

יש לפגיעה בקורה משמעות בטיחותית וגם כספית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם החליפו שתי דלתות, מה היה מצב הקורה שביניהן (קורה B)?

סביר להניח שמצבה לא מי יודע מה, וזה בניגוד לדלתות מאוד משמעותי, האם הקורה נמתחה חזרה?

יש לפגיעה בקורה משמעות בטיחותית וגם כספית.

הדלת של הנוסע היא הנפגעת העיקרית, לדלת האחורית היו בעיקר בעיות עם הסגירה

יש סיכוי גדול שגם לא החליפו אותה בכלל וסתם אמרו לנו כדי שנהיה בראש שקט

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש דו"ח שמאי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש בעיה בסגירה זה אומר שמשהו התעות - או הדלת, או הקורה, או חלק אחר מהמסגרת.

האם שמאי אישר את התיקון?

משהו נראה לי לא מוזר בסיפור - נשמע כמו נזק שלא דווח לך או שלא הבנת שהתרחש. דרוש את דו"ח השמאות (ד"א - זה דבר שניסיתי להשיג מספר פעמים ומעולם לא הצלתי לקבל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא שמאי אבל לגבי נזקי גוף אתה יכול לתבוע עד 7 שנים, עם האישורים שיש לך בכול תהליך שתעשה ככולל הבדיקה שעשית בבית חולים, אם רופא המשפחה שולח אותך לפיזיותרפיה וכו תישמור הכול ואתה יכול להגיש תביעה,

פורסם

לגבי נזקי גוף:

1. שמור את כל החומר הרפואי.

2. אל תדבר עם נציגי חברת הביטוח. תפנה אותם לעוה"ד שלך.

3. תמתין כמה חודשים עד שנה להתקבעות הנזק.

4. פנה עם כל המסמכים הרפואיים לעו"ד שעוסק בתביעות נזקי גוף והוא ינהל את התביעה. התביעה מול ביטוח החובה שלך בלי קשר לשאלת האשמה בתאונה.

שכר הטרחה של עורך הדין קבוע בחוק והוא אחוזים מהסכום שיתקבל מהביטוח (עד 13% במקרה הכי יקר, כשהיה צורך בדיון משפטי והיה פסק דין. במקרה כמו שלך אין סיבה שזה יגיע כל כך רחוק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...