Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני רכישה של אלפא מיטו, הייתי היום במספר מגרשים ונראה לי שמצאתי את הרכב:

אלפא מיטו לבנה 2011 אוטומטית 135 כ״ס, 58,000 ק״מ,

נתוני הרכב טובים, מחירון 91,000 מחיר נדרש 77,000

על הרכב אין סימני צביעה ישנם מעט דפיקות של דלתות מחניה, ללא תאונות(השלדה נראית נקייה)

רישיון הרכב מופיע בעלים 01 פרטי ובעלים נוכחי - סוחר רכב- xxxx סוכניות, מה יופיע לי ברישיון לאחר הרכישה? הסוחר טוען שזה פרטי והיא הייתה ליסינג מימוני של נהג חדש (קצת מטריד)

האם אני יהיה יד 3 כאשר ידיים קודמות יהיו בעלות פרטית?

מה לבדוק בעת הרכישה?

המחיר תואם לשוק?

לא מצאתי חוות דעת באתר ״ירוק״ או בפורום על הגיר האוטומט ולכן אני מניח שאין בעיות מיוחדות בגיר..

תודה מראש למגיבים,

בברכה,

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אתה תהיה יד שנייה 01 ברישיון. מה שראית הוא "תו סחר" זה למעשה כמו רוח רפאים, ולא נחשב כיד.

לגבי הגיר, גיר מוצלח.

קח את הרכב לבדיקה בכל מקרה.

פורסם

באופן כללי כדאי להתרחק ממגרשים. אם נראה לך בכל זאת שההצעה אטרקטיבית- צור קשר עם הבעלים הקודמים של הרכב (את הפרטים תוכל להוציא מהרישיון הקודם) ושאל אותו באילו נסיבות הגיע הרכב למגרש. כך תוכל לשלול תאונה קשה/שיקום חאפרי.

בכל מקרה- אל תוותר על בדיקה במקום שאתה​ תבחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לברר למה רכב עם נתונים טובים הגיע למגרש ולא נמכר רגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממליץ על בדיקה במוסך מתמחה באלפות ולא במכון בדיקה רגיל. אני מטפל ב"אוטואיטליה" בפ"ת ומאד מרוצה, מאמין שתוכל לקבל חוו"ד הוגנת ומקצועית שם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם ברישיון מופיע היום יד 01 אז אתה תהיה יד 02 כלומר יד שלישית.

הרכב כנראה נמכר מהליסינג לאדם פרטי והוא הגיע עכשיו למגרש, מחכה לבעלים השלישי שלו.

אם באמת מדובר בליסינג מימוני שמופיע ברישיון המחיר לא מספיק זול.

פורסם

מייק808, אתה סתם מטעה אותו.

כמו שכבר ציין דניאל (שבמקרה עובד בתחום) רכב שרשום על תו סחר לא מקבל יד נוספת, אלא נשאר 01 לאחר העברת הבעלות לקונה.

פות"ש, אם לרכב יש עבר של ליסינג כלשהו, בחלק העליון של הרישיון יש שורה: "רישום:___" אז יהיה כתוב שם השכרה החכר. אם השורה של הרישום ריקה, ז"א שלרכב לא אמור להיות רישום קודם בליסינג.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
צריך לברר למה רכב עם נתונים טובים הגיע למגרש ולא נמכר רגיל.

מה זה משנה? קיים חוק כזה שכל רכב המגיע למגרש מכוניות, הוא גמור?

בהנחה שמדובר ב"אוטודיל", סביר להניח שהרכב תקין. אך בכל מקרה אין לוותר על בדיקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וקיים חוק כזה שכל מגרש מוכר אך ורק רכבים מעולים? תמיד צריך לבדוק על כל מקרה, והיו דברים מעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה למגיבים

אני יבדוק את נושא הרישוי שוב..

הרכב נראה נקי אני הייתי יודע לזהות סימני תיקוני

ברור שאני יבדוק את הרכב לפני קנייה אין פה שאלה סהכ נראה לי שמדובר ברכב טוב לטענת הסוחר הבעלים

החליף אצלו לפולו

הסוכנות היא אופיר סוכניות- מצאתי שירשורים מלפני שנתיים שהם מזייפים קילומטרזים- קשה להאמין שברכב כזה

יתעסקו עם זה..

האם בשנת 2014 עדיין קיימת התופעה ? הרי יש מעקב טיפולים הכל ממחושב

טסט אחרון בינואר - הרכב עמד על 54,000

ראיתי מודעה בפורום קנייה שיש מבצע על המיטו מחר אולי אבדוק את האופציה של חדשה מהחברה..

לירן

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
מייק808, אתה סתם מטעה אותו.

כמו שכבר ציין דניאל (שבמקרה עובד בתחום) רכב שרשום על תו סחר לא מקבל יד נוספת, אלא נשאר 01 לאחר העברת הבעלות לקונה.

פות"ש, אם לרכב יש עבר של ליסינג כלשהו, בחלק העליון של הרישיון יש שורה: "רישום:___" אז יהיה כתוב שם השכרה החכר. אם השורה של הרישום ריקה, ז"א שלרכב לא אמור להיות רישום קודם בליסינג.

הרכב נחשב כאילו הוא מופקד אצל סוחר, הוא לא רשום כיד ברישיון.

מה שאומר שרכב עם יד 01 יהיה יד 02 אצל הרוכש הבא מה שאומר יד שלישית.

אני 99 אחוז בטוח שאני צודק.

פורסם

תמיד יש את ה1% ופעם אתה נופל בו.

אם קניתי רכב חדש ואצלי ברישיון רשום 00, אחרי שנה מכרתי לסוחר שרשם את הרכב על תו הסחר שלו, הרכב לא על שמי יותר ובתו סחר רשום 01. אתה קונה את הרכב מהסוחר ומקבל רישיון על השם שלך שכתוב בו 01 בעלים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תמיד יש את ה1% ופעם אתה נופל בו.

אם קניתי רכב חדש ואצלי ברישיון רשום 00, אחרי שנה מכרתי לסוחר שרשם את הרכב על תו הסחר שלו, הרכב לא על שמי יותר ובתו סחר רשום 01. אתה קונה את הרכב מהסוחר ומקבל רישיון על השם שלך שכתוב בו 01 בעלים.

נו אז זה לא מוסיף יד..

לירן

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

עשיתם סלט.

מר בחור קונה רכב מהחברה הוא יד 00.

מוכר לסוחר/טרייד וכו' הופך ל01 יד שניה, ברגע שהרכב נמכר מהסוחר/טרייד לא מתווספת יד, נקודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דבר ראשון תפנה לשירות לקוחות של סמל"ת ותבקש את היסטוריית הטיפולים של הרכב. מניסיון איתם, הם מחזירים תשובה כבר באותו יום או לכל המאוחר יום למחרת.

תוודא שהרכב עבר טיפולים בזמן ושלא היו תקלות או תאונות. כמובן גם תאמת את הק"מ בגיליון עם המונה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...