Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם טעיתי והטעיתי לגבי היד - מצטער.

אני אנסה לחפש מחר את הרישיון שאני קיבלת מאלבר, הרכב פשוט לא קרוב אליי כרגע.

פורסם (נערך)

[

)

chevy-man רישיון הרכב מופיע בעלים 01 פרטי ובעלים נוכחי - סוחר רכב- xxxx סוכניות,

MIKE 808 לך אין שום טעות ,

כרגע הרכב לפי השואל יד 2 (01 בעלים קודמים)

ברגע שהוא יקנה את הרכב הוא יהיה יד 3 (02 בעלים קודמים),

ויד סוחר בכל מצב לא נחשבת ,במקרה זה הרכב עכשיו כבר יד 2 ,

עריכה אחרונה על ידי kfirrev
פורסם
אם טעיתי והטעיתי לגבי היד - מצטער.

אני אנסה לחפש מחר את הרישיון שאני קיבלת מאלבר, הרכב פשוט לא קרוב אליי כרגע.

אם קנית רכב שהיה בליסינג של אלבר ואלבר היו בעצם הבעלים יד1 של הרכב, אז ברור שנוספה לך יד, אבל אם אלבר היו רק ה"מתווך" בעיסקה, ז"א שהם קנו רכב מאדם פרטי או עשו איתו טרייד אין ורשמו על התו סחר שלהם, היד לא תשתנה.

kfirrev, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, חבל שאתה מטעה.

בפעם השלישית רק בשרשור הזה, כאשר מעבירים בעלות לתו סחר השם ברישיון משתנה ומתווספת יד, כאשר הסוחר מוכר את הרכב לקונה "המאושר" השם ברישיון משתנה, אבל היד נשארת כמו שהייתה רשומה בתו סחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

וזה לא נראה לך מוזר שרכב "טוב" נמכר לסוחר ונמכר במחיר נמוך?

אין מתנות חינם, אנשים לא מבינים את זה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסוכנות היא אופיר סוכניות- מצאתי שירשורים מלפני שנתיים שהם מזייפים קילומטרזים- קשה להאמין שברכב כזה

:roll:

פעם נוכל תמיד נוכל.

והמשפט על הפראיירים שלא מתים......

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
אם קנית רכב שהיה בליסינג של אלבר ואלבר היו בעצם הבעלים יד1 של הרכב, אז ברור שנוספה לך יד, אבל אם אלבר היו רק ה"מתווך" בעיסקה, ז"א שהם קנו רכב מאדם פרטי או עשו איתו טרייד אין ורשמו על התו סחר שלהם, היד לא תשתנה.

הרכב אצלי יד שלישית, אלבר שימשו כסוחר מתווך והרכב לא הנה בבעלות ליסינג שלהם במועד הרכישה.

עוד לא התפניתי לחפש את הרישיון.

פורסם
תודה למגיבים

אני יבדוק את נושא הרישוי שוב..

הרכב נראה נקי אני הייתי יודע לזהות סימני תיקוני

ברור שאני יבדוק את הרכב לפני קנייה אין פה שאלה סהכ נראה לי שמדובר ברכב טוב לטענת הסוחר הבעלים

החליף אצלו לפולו

הסוכנות היא אופיר סוכניות- מצאתי שירשורים מלפני שנתיים שהם מזייפים קילומטרזים- קשה להאמין שברכב כזה

יתעסקו עם זה..

האם בשנת 2014 עדיין קיימת התופעה ? הרי יש מעקב טיפולים הכל ממחושב

טסט אחרון בינואר - הרכב עמד על 54,000

ראיתי מודעה בפורום קנייה שיש מבצע על המיטו מחר אולי אבדוק את האופציה של חדשה מהחברה..

הכי פשוט במקרה הזה, תסתכל מתי בוצעה העברת הבעלות. אם אחרי ינואר - סביר להניח שהלקוח הפרטי לא שינה את הק"מ. מה גם שמדובר בק"מ ממוצע לחלוטין.

פורסם

דניאל תודה!

בכל אופן למרות הפיתוי של הרכב

כנראה שאני יקנה מפרטי אם לא יסתדר אחזור למגרש

סהכ למרות הסטיגמות עם רכב כזה קמ נמוך חדש יחסית ואין ממנו הרבה שלדה נקייה יש היסטוריית טיפולים לא נראה לי כזה מסוכן לקנות ממגרש..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אתה קצת סותר את עצמך.

אם:

סהכ למרות הסטיגמות עם רכב כזה קמ נמוך חדש יחסית ואין ממנו הרבה שלדה נקייה יש היסטוריית טיפולים לא נראה לי כזה מסוכן לקנות ממגרש..

אז למה:

בכל אופן למרות הפיתוי של הרכב כנראה שאני יקנה מפרטי אם לא יסתדר אחזור למגרש

לא שאני מתנגד לחיפוש בשוק הפרטי, פשוט לא צריך לשלול בהכרח מגרשים, אלא להיות עם אצבע על הדופק (כשאני חושב על זה, זה נכון גם לשוק הפרטי). אגב, כן לפעמים רכבים טובים (ואפילו מאוד) נופלים למגרשים מכל מיני סיבות.

בהצלחה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...