Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה קודם כל אני עוקב פה בפורומים ומשתדל להתעדכן בכל מה שקורה פה ואני חייב

לציין שיש פה אנשים עם ידע רחב מאוד ומאוד כיף לקרוא את מה שאתם מגיבים

אז אחרי שהתחנפנו קצת נעבור לעניין שלשם כך התכנסנו

אני בחור בן 26 מחפש רכב בתקציב כמו שנאמר בכותרת ומה שחשוב לי שיהיה ברכב זה כך:

קודם כל חשוב לי שהרכב יהיה יפה, יש כאלה שייקראו לזה פוזה אני קורא לזה יופי

כמו בבני אדם חשוב לי שהרכב יהיה יפה גם מבפנים וגם מבחוץ

עד היום נהגתי על מאזדה 6 שנת 2003 דגם פרימיום (מושבי עור, סאן רוף אורות קסנון)

שהיא בהחלט יפייפיה בצורה הישנה שלה מבחוץ וביחסית לשנה גם האבזור שלה והמושבים מעור עושים עבודה יפה מבפנים

התלבטתי בין כמה רכבים ובכל אחד מצאתי איזשהו חיסרון אז ברור לי שאין דבר כזה מושלם אבל חשוב לי שיהיה הכי קרוב שאפשר

-מיצובישי לאנסר ספורטבק - מאוד אהבתי את הצורה שלה, ספורטיבית וניראת טוב אבל מבפנים קצת נראה כמו רכב שנת 99

כנ"ל לגבי הסיאט איביזה והיונדאי I30

הונדה האצ'בק הדור החדש - ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו שהוא אמין ורכב טוב אבל הצורה החיצונית שלו קצת ביאסה אותי

וכמובן יש את הגרמניות (פולו וגולף) שהם בהחלט מאובזרות מאוד מבפנים ונראות טוב מבחוץ אבל מהידע הלא כל כך נרחב שלי

אני יודע שהאחזקה שלהם יקרה.

רוב הנסיעות שלי הם עירוניות אז ככה שהצריכת דלק לא כל כך משנה לי (ברור שלא 1 ל-5 אבל בין 1 ל-8 ל-1 ל-10 לא כל כך קריטי בשבילי)

כמובן שחשוב שהרכב יהיה אמין וכמה שפחות תקלות שידועות לכם

המלצות ייתקבלו בברכה, תודה מראש לעוזרים:lol:

פורסם

מה עם מאזדה 3 ספיריט?

לדעתי ההאצ'בק נראית הרבה יותר טוב מהסדאן, מאובזרת לא רע ומציעה ביצועים טובים.

עם קצת מאמץ תצליח למצוא אחת מ-2009 מהדור השני של ה-3.

פורסם

החיים מלאים בפשרות, וכמו שהבנת, ב-70 אלף לא תמצא מכונית מושלמת. תגדיר לך את הדרישות וצרכים שלך מהרכב לפי סדר חשיבות ועדיפות. נניח נוחות, צרכת דלק, בטיחות, ביצועים, פוזה, שימושיות וכו'. שום מכונית לא תיתן לך מענה מושלם אבל אם תמצא משהו שעונה על רוב הדרישות בסיסיות לך, זו תהיה מבינתך הפשרה המועדפת. בהצלחה

פורסם
החיים מלאים בפשרות' date=' וכמו שהבנת, ב-70 אלף לא תמצא מכונית מושלמת. תגדיר לך את הדרישות וצרכים שלך מהרכב לפי סדר חשיבות ועדיפות. נניח נוחות, צרכת דלק, בטיחות, ביצועים, פוזה, שימושיות וכו'. שום מכונית לא תיתן לך מענה מושלם אבל אם תמצא משהו שעונה על רוב הדרישות בסיסיות לך, זו תהיה מבינתך הפשרה המועדפת. בהצלחה[/quote']

נוחות יופי ואבזור זה מאוד חשוב לי אבל חשוב לי גם האמינות. לכן צמצמתי את האפשרויות שלי למיצובישי ספורטבק הונדה האצ׳בק החדשה ויונדאי I30

כמו שכבר אמרתי הידע שלי לא כל כך נרחב ואני לא בקיא מבחינת איזה רכב מהדגמים האלה יהיה עיסקה הכי טובה ובגלל זה פתחתי את האשכול:)

• תוכן חדש...