Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום (הודעה ראשונה שלי כאן),

הייתי באחת מחברות הליסינג והציעו לו את הרכב הנ"ל, מאזדה 2 שנת 2011 דגם ACTIVE.

מד אוץ נוכחי עומד על 80,500 ק"מ כאשר חברת הליסינג מתחייבת שהיה נהג יחיד במשך תקופת הליסינג ואף מוכנים להוציא על כך אישור.

הרכב עלה לכביש בינואר 2011. מהתבוננות ברישיון הרכב, ניתן לראות שבמהלך השנתיים הראשונות (עד ינואר 2013) הרכב גמע 34 אלף ק"מ - סביר בהחלט. במהלך 16 החודשים האחרונים הרכב גמע 46 אלף ק"מ. מדובר בלא מעט ק"מ לתקופה כזו. האם זה משהו שצריך להדליק לי נורה אדומה? לצורך העניין, הגעתי איתם למחיר שנמוך כ - 21% ממחיר המחירון.

אודה לעצתכם. שיהיה יום טוב,

יקיר.

פורסם

השינוי בקילומטראז' לא צריך להטריד אותך. אולי הנהג עבר דירה והתחיל לנסוע יותר קילומטרים לעבודה ואולי סתם הוא התחיל לצאת עם מישהי מירושלים וטחן נסיעות הלוך-חזור לגבעת שמואל. בקיצור, לא רלוונטי.

במקום לדבר איתנו על אחוזי הפחתה מהמחירון בו נדבר על המחיר הסופי. כמה שקלים חדשים צריך לשלם על התענוג? האם בדקת את הרכב במכון בדיקה מטעמך והוא נמצא תקין? האם חברת הליסינג מתקנת את מה שלא היה תקין?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה. המחירון הוא 69K והסכום הדרוש הוא 55K. טרם בוצעה בדיקה כי הרכב עדיין לא הגיע. חברת הליסינג התחייבה לתקן כל ליקוי שיימצא בבדיקה. דבר נוסף עליו חשבתי, הבנתי שבמאזדה 2 לא ניתן לבטל את כרית האוויר של הנוסע באופן עצמאי אלא צריך ללכת למוסך מורשה ומחתימים על מלא טפסים מסייגים וכו' וכו'. הדבר קריטי כאשר רוצים לשים כיסא תינוק במושב הנוסע. ממש התלבטות...

פורסם

תראה, המחיר לא מלהיב ואולי אפילו טיפה יקר. כבר שמעתי על מאזדה 2 מליסינג עם קילומטראז' דומה במחירים קצת יותר זולים מזה. אבל אם הרכב שמור ויפה והכל טוב, אז אולי יש לזה הצדקה. לא יודע, לא ראיתי את הרכב ולפי מה שאני מבין גם אתה.

עניין כרית האוויר אכן מטריד לא מעט אנשים. אני לא יודע, אין לי ילדים אבל לדעתי המקום של מושב הבטיחות הוא בכלל לא מלפנים אלא רק מאחור. לא יקרה לילד שום דבר אם הוא יבכה עוד 30 שניות עד שתספיק לעצור בצד ולהחזיר לו את המוצץ לפה. בטח ובטח שזה עדיף לדעתי על הסתת תשומת הלב מהנהיגה והסכנה בתאונה שעלולה להיגרם עקב כך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...