Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70D + TAMRON 16-300, אצל מי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך מקום עם הכל במלאי ושירות מצויין (בשביל שאני אוותר על קניה בB&H). יש לכם רעיונות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נסה בארליך, אומרים שיש שם שירות טוב, לא יצא לי לקנות מהם מצלמות או עדשות, אבל כל מיני אקססוריז קניתי והיה בסדר.

יצא לי גם לעשות קניה מקאמרה מיה, יש להם זמינות טובה של מוצרים במלאי. לגבי השירות - לא נזקקתי לשירות כך שאיני יכול להעיד על רמת השירות.

בפוטופילם גם כן השירות טוב ברכישה, אך גם שם לא נזקקתי לשירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קאמרה מיה קרובה עבורי, את ה70D יש להם אבל את הטמרון אין להם. נראה לי שהטמרון חדשה ואין עדיין לאף אחד, או שאני טועה?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני גם יודע שהיא חדשה יחסית,

תבקש לבצע הזמנה ולשלם מקדמה, כך שישמרו לך את המצלמה ויזמינו את העדשה.

אגב, מה השיקול לבחור בעדשה הזאת מעבר לעובדה שהיא מספקת טווח עצום ונכון לעכשיו היא הסופר זום שמציעה את הטווח הכי גדול?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה עבור אבא של אשתי, אני יודע שהוא מצלם הרבה טבע, והיא אמורה להיות טובה בזה - היא גם עושה מאקרו היטב וגם 300 מ"מ. יש לך הצעה אחרת? אשמח לשמוע.

פורסם

לטבע (אם הכוונה לצפרות ובעלי חיים), יש לקחת בחשבון ש300 מ"מ עלול להיות קצר מדי.

בשביל טבע עדיף ללכת על עדשה ייעודית.

מאקרו היטב? לא הייתי אומר, זה לא יחס הגדלה 1:1, כנראה שגם לא 1:2.

פורסם

בשביל טבע ומאקרו לא צריך 16. פצל לשתי עדשות איכותיות יותר.

אישית מעדיף את ארליך בגלל היחס והשירות. הם תמיד יתנו לך לנסות את הציוד לפני הרכישה וידאגו שתצא מרוצה. את פוטופילם אני פחות אוהב כי השונות בין המוכרנים השונים גדולה. יתרון נוסף וענק לארליך זה חנייה צמודה חינם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ארליך. שירות מצויין, יחס אדיב ושמחים לעזור בכל דבר שרק אפשר.

מאז המעבר ל-FF כל הציוד שלי נרכש מארליך (ואמשיך במסורת הזאת כנראה), ועד כה מרוצה מאוד.

הצעה נוספת: עדשה סטייל הקנון 15-85 (ליום יום) + טמרון 150-600 (לצילומי טבע / ציפורים / תעופה / וואטאבאר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ממליץ להמנע מעצמית סופר זום כמו 18-300 - זה בא על חשבון האיכות. עדיף לקחת עצמית קנון מקורית 18-135STM שהיא לא רעה אופטית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העצמית הזאת לא מתאימה לצילומי טבע.

ההצעה של RS טובה. אפשר לשקול גם שילוב של 15-85 או 17-50 F/2.8 של טמרון/סיגמא (RS לא אוהב, אני מאוד מרוצה מהטמרון שלי) + 150-600 או 100-400L משומשת/סיגמא 70-200 F/2.8 OS HSM עם מכפל 2X של סיגמא.

פורסם (נערך)

דור, חשבתי על ה-100-400... הבעיה שגם כמשומשות הן יקרות, והן אוהבות "לשאוב" אבק, לכן הצעתי את הטמרון 150-600 (שד"א, הביקורות עליה מפתיעות בהחלט).

אם כבר L, הייתי מחפש 70-300, יש לה אופטיקה הרבה יותר טובה מזו שב-100-400, והיא גם זולה יותר.

גם 70-200 עם מכפיל 1.4 יכולה להיות אופציה, רק לקחת בחשבון שהאיכות נפגעת קלות (לא יודע איך ה-70D תתמודד עם זה, אבל ב-50D שלי לשעבר הורגשה הירידה באיכות - בעיקר בתנאי תאורה קשים. על ה-6D אני כמעט ולא מרגיש זאת).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על ההצעות, אני בודק את האפשרות של 70-300L ועוד משהו קצר יותר.

פורסם

הייתי אומר 24-70, אבל על קרופ זה לא יעיל במיוחד (בלשון המעטה).

לגבי עדשות קצרות (רחבות) יש מספר אופציות והן תלויות בתקציב כמובן:

- קנון 15-85. עדשה חביבה בהחלט - חדה להפליא, גם די רחבה. הצמצם אינו קבוע אלא משתנה, אם זה משנה לאביך.

- קנון F4 17-40L. אומנם כבר לא צעירה, אבל עדיין נהדרת (בעיקר על FF) - חדה עד מאוד, יופי של גוונים, איכותית מאוד בכל הנוגע לבנייה (ואיטום) והצמצם קבוע (F4).

- קנון 17-55IS F2.8. אחת מעדשות הקרופ המשובחות שקנון מייצרת - חדה מאוד, יופי של גוונים, אופטיקה דומה לזו של סדרת ה-L, צמצם קבוע ומייצב תמונה. לשלילה אציין את העובדה שהיא אינה קלה במיוחד, איכות הבנייה והאטימה פחות טובה מזו המוצעת בסדרת L ועלות רכישה גבוה משל האחרות.

על הסט הקודם שלי - הייתה לי את הקנון 17-55IS F2.8 (יחד עם הקנון 10-22, שהיא עוד עדשת קרופ מצויינת). יופי של עדשה. רק במקרים מסויימים(צילומי תעופה וכדומה) היא הורדה מהגוף לטובת אחרת. ללא ספק אחת הקניות המוצלחות ביותר שעשיתי במהלך תקופת גופי הקרופ שהיו לי.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...