Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 צמיגים DELINTE ב 890 ש"ח

אני צריך לקורולה שלי, שנת 2000- מכונית שנייה במשפחה שנוסעת מעט מאוד-כפעם פעמיים בשבוע.

מה דעתכם?

ערן

&n

פורסם (נערך)

יכול להיות שהם טובים, אפילו מעולים. קיים סיכוי קלוש אפילו שהם עשויים זהב טהור מתחת לגומי.

אף אחד לא יודע כי אף אחד לא מכיר את המותג הזה, כולל אוטודיפו בעצמם.

עכשיו השאלה, אם אתה מוכן "להמר" על זה שהם טובים או אפילו סבירים.

באפשרותך גם להוסיף עוד כמה שקלים, ללכת על צמיגים שהם בטוח מצויינים, שקטים וחסכוניים (כמו ה הפלקן 912)

ולהרוויח את השקט הנפשי שאתה\בני משפחתך נוהגים עם צמיגים טובים.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

גם אם הרכב נוסע פעם בחודש הפעם הזאת יכולה להיות קטלנית, הצמיגים האלה הם סינים כמו צמיגי הדייהו שהם מוכרים, אתה יכול לקנות צמיג הרבה יותר בטוח ממותג מוכר בתוספת קטנה מאוד לצמיגים הסיניים האלו.

Miata ND2

פורסם

בדרך כלל המבצעים האלה לא שווים כלום מכיוון שהמחירים שם גבוהים בהרבה מהמחיר בשוק בפועל.

פורסם

ב-222.5 ש"ח לצמיג, כמה יותר נמוך אתה חושב שזה יכול להיות?

על פניו מחיפוש קצר מאוד ברשת מדובר בחברת בת של חברה סינית שעוסקת בתחום מ-2009. יש לה מפיצים בארה"ב ובאירופה ובעוד מקומות, ונראה שדווקא מקבלת חוות דעת חיוביות בסה"כ עד כה. אז לא צריך להיות כל כך דרמטיים, אך יחד עם זאת כנראה שאישית הייתי בוחר במותג מוכר.

פורסם

המחיר הוא 990 ש"ח לרביעיה. לאחד המחיר יוצא 247 ש"ח. בפועל תוכל למצוא בשוק סיניים זולים יותר (גם אם לא בהפרש גדול) וללא תנאי של קניית רביעייה.

פורסם

הבחור רשם 890 ש"ח, אבל אני רואה את הפרסום עכשיו ואכן מדובר ב-990 ש"ח. אולי יש לו הנחה נוספת או סתם טעות.

בכל אופן, אם תגלה לנו מה מידת הצמיגים שלך (175/65/14?!) נוכל להמליץ על צמיגים מוכרים.

במידה שהזכרתי Falken ZE912, Kleber Dynaxer HP3 ועוד מספר צמיגים מבית גודייר, קונטיננטל וכו' נמכרים סביב אותו אזור של 250 ש"ח לצמיג.

פורסם

בעקבות האשכול הזה (ובעקבות זה שהצמיגים הסיניים שהיו מורכבים על האוטו מהיום שקניתי אותו - כבר עשו את שלהם) החלטתי גם ללכת על הפאלקן ZE912.

החלפתי ב"דורון לדרך" בראשל"צ. 260 ש"ח לצמיג. זה הכי זול באזור המרכז, לפחות לפי TIRES4U.

אחלה שירות ועבודה זריזה ומקצועית. היה שווה להגיע אליהם מנתניה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...