Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן אהלן

אז ככה,

לפני כשנה טסתי לטיול בדרום אמריקה, עבדתי וחסכתי כ40,000 ש"ח (מעולם לא הייתי במינוס)

קרה שחרגתי מהתקציב ובזבזתי קצת יותר,

חזרתי לארץ והייתי במינוס של 9,500 ש"ח, לרוע מזלי לא מצאתי עבודה והמינוס טפח והגיע ל13,000 ש"ח מריביות ועמלות מונפצות,

הבנק לא הפסיק לאיים ולדרוש את הכסף והודעתי להם שכרגע אני לא עובד ושזו פעם ראשונה בחיים שאני במינוס (אני בן 25)

את עובדי הבנק זה לא עניין והם העבירו את זה הלאה לעורך דין וראו איזה פלא! מי העורך דין שקיבל את התיק? בת דודה שלי!

שהתקשרה לשאול ולהודיע על המצב, ההורים הטובים שלי עשו לי טובה ושילמו את החוב במלואו ואני את החשבון סגרתי,

לא רוצה לשמוע עליהם יותר בחיים!

אז נכון לעכשיו אני מחפש חלופה מתאימה,

אשמח לשמוע המלצות, דעות, וגם חוויות טובות ושליליות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אכנס לחינוך פיננסי.

אני מקבל שירות מעולה מבנק מזרחי, כולל שיחות ישירות, סמס ומייל עם הבנקאי, ומרוצה מכל רגע מאז שעברתי מפועלים.

פורסם (נערך)

קודם כל - אתה בכיין.

דבר שני, בנק הפועלים, הוא בנק מעולה בדיוק כמו כל בנק אחר.

אם אתה חושב שיהיה בנק אחר שיתן לך להיכנס למינוס 9500 שקל, להמשיך משם ל 13,000 וכל זה בלי מסגרת ובטחונות - אני מציע לך להתעורר מהסרט שאתה חי בו.

לפני כמה שנים היה החמרה רצינית בנושא, ואין אפשרות לחרוג היום ממסגרות. - עצם זה שנתנו לך להגיע ל 13 אלף מינוס - אתה צריך להודות להם 15 פעם שאיפשרו לך להגיע לשם.

ואני בטוח שלא סתם העבירו את זה לטיפול עו"ד אתה בטח לא טרחת לנסות ולהגיע להסדר - הסתתרת מאחורי "אני לא עובד זה מה יש תתמודדו" ברוב חוצפתך אחרי שהבנק נתן לך 13 אלף שקל ביד.

אתה מדבר עליהם ש"איימו" עליך, ודרשו את הכסף - מה רצית ? שיגידו לך "טוב נו מתנה מאיתנו כפרה - תהנה" ?

אתה נכנס למינוס, שגם זה סוג של מתנה שקיבלת, לא מעוניין לסגור אותו כי אתה לא יכול (זה לגמרי בעיה של הבנק הריי) ואתה עוד ברוב חוצפתך מתלונן.

אנשים אחרים לא היו מקבלים שקל - בטח שלא 9500 בטח שלא עוד 3500 מעל.

בקיצור שום בנק אחר לא יהיה טוב לבכיין כמוך.

הלוואי והיו נותנים לי לחרוג בעוד 13 אלף שקל מהמסגרת שלי.

אני מאוד מרוצה מבנק הפועלים, יש לי פקידה אישית שאני מתקשר אליה או שולח מייל והכל מבוצע במהירות ובקלות.

עריכה אחרונה על ידי שניר106
פורסם

אני מאמין שכמעט כל בנק היה פועל ופונה לטיפול משפטי.קרה לי אישית מקרה דומה בבנק יהב בלי קשר לא הייתי מרוצה מהיחס שלהם ועברתי ללאומי.

פורסם

אני חושב שאיכות השרות הבנקאית תלויה מאוד בסניף ספציפי עצמו (ופחות משנה איזה בנק זה), או באיזה פקיד/נציג שם, שיכול לתת לך שרות קצת יותר טוב מהמקובל.

כ"כ - יסלח לי גם פות"ש - אתה יכול להלין רק על עצמך שנכנסת למינוס.

alfa 156 2.5.

פורסם
קודם כל - אתה בכיין.

דבר שני, בנק הפועלים, הוא בנק מעולה בדיוק כמו כל בנק אחר.

אם אתה חושב שיהיה בנק אחר שיתן לך להיכנס למינוס 9500 שקל, להמשיך משם ל 13,000 וכל זה בלי מסגרת ובטחונות - אני מציע לך להתעורר מהסרט שאתה חי בו.

לפני כמה שנים היה החמרה רצינית בנושא, ואין אפשרות לחרוג היום ממסגרות. - עצם זה שנתנו לך להגיע ל 13 אלף מינוס - אתה צריך להודות להם 15 פעם שאיפשרו לך להגיע לשם.

ואני בטוח שלא סתם העבירו את זה לטיפול עו"ד אתה בטח לא טרחת לנסות ולהגיע להסדר - הסתתרת מאחורי "אני לא עובד זה מה יש תתמודדו" ברוב חוצפתך אחרי שהבנק נתן לך 13 אלף שקל ביד.

אתה מדבר עליהם ש"איימו" עליך, ודרשו את הכסף - מה רצית ? שיגידו לך "טוב נו מתנה מאיתנו כפרה - תהנה" ?

אתה נכנס למינוס, שגם זה סוג של מתנה שקיבלת, לא מעוניין לסגור אותו כי אתה לא יכול (זה לגמרי בעיה של הבנק הריי) ואתה עוד ברוב חוצפתך מתלונן.

אנשים אחרים לא היו מקבלים שקל - בטח שלא 9500 בטח שלא עוד 3500 מעל.

בקיצור שום בנק אחר לא יהיה טוב לבכיין כמוך.

הלוואי והיו נותנים לי לחרוג בעוד 13 אלף שקל מהמסגרת שלי.

אני מאוד מרוצה מבנק הפועלים, יש לי פקידה אישית שאני מתקשר אליה או שולח מייל והכל מבוצע במהירות ובקלות.

אדון שניר היקר,

המסגרת שלי הייתה 10,000 ש"ח,

המינוס טפח ל13K בעקבות ריביות ועמלות כאלה ואחרות, מעבר ל9,500 לא משכתי אפילו שקל,

אז חבל סתם להסיק מסקנות ולעשות השוואות כמה אתה מסכן וכמה אני "מפונק"

מעולם לא הייתי במינוס, מאז שפתחתי את החשבון תמיד הייתי ב + ומעבר לזה תמיד בבנק הציקו לי בנוגע ל"תוכנית חסכון" או ל"קחת הלוואה"

כשטוב לך, אז עוזרים לך, כשרע לך, לא מכירים אותך.

ולפי התגובה שלך, אתה הבכיין מבינינו, לא בקטע אישי.

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

הוא באמת בכיין :) אבל בלי קשר לכך - הדבר החכם לעשות היה ללכת לבנק , להסביר להם את המצב - לקחת הלוואה ולסגור את המינוס (ועל הדרך להימנע מהריבית הנוראית של המינוס במיוחד לעומת הריביות הנמוכות מאוד כרגע על הלוואות).

במקום זה - כמו שנאמר טמנת את ראשך בחול ואני לא מכיר בנק שהיה מתנהג אחרת.

השירות הוא תלוי סניף וההיסטוריה שלך בסניף.

בסניף א. הייתי שנים , החשבון היה סה״כ סבבה לגמרי - אבל לא היה לנו איזה חיסכון או משהו מיוחד - והיחס היה - תעמוד בתור כמו כולם - שעה לקבל שירות.

עברתי לבנק ב. שבו כל היחס הישתנה (בנקאות אישית , טלפון ישיר של הבנקאים שמטפלים בי, קבלה תוך 5 דקות).

הסיבה? שאר חשבונות המשפחה שם שמצטברים סה״כ לדבר יפה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אדון שניר היקר,

המינוס טפח ל13K בעקבות ריביות ועמלות כאלה ואחרות, מעבר ל9,500 לא משכתי אפילו שקל,

מעולם לא הייתי במינוס, מאז שפתחתי את החשבון תמיד הייתי ב + ומעבר לזה תמיד בבנק הציקו לי בנוגע ל"תוכנית חסכון" או ל"קחת הלוואה"

ריביות הן הוצאה לכל דבר ועדיין לא רק שהפסקת להכניס כסף אלא החוב תפח. במקרה כזה אם אתה היית זה שיוזם פנייה לבנק מבעוד מועד רוב הסיכויים שהכל היה נראה אחרת.

אישית נמצא בחשבון הפרטי בסניף הוירטואלי של מזרחי ומאוד מרוצה ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
אדון שניר היקר,

אני בכיין, אבל בשקט לאישתי (ולליביו) - ולא על גבי הפורום.

שוב - המסגרת שלך היא 10 קי - כל הכבוד לך - אבל אני מזכיר לך שזה 10,000 שקל שאתה לקחת מהבנק. דהיינו הם לא שלך.

הם של הבנק. והוא רוצה אותם בחזרה. זה שזה תפח ל 13K זה לא רולונטי, אתה עדיין מתבכיין פה על בנק שעשה עימך חסד ונתן לך את האפשרות לסגור את הכל - ואתה לא עשית את זה (לטענתך כי אין לך עבודה - ואתה עוד מעיז להאשים בזה מישהו) - ואז אתה בא בטענות שהעבירו את זה למחלקה משפטית.

אני לא מבין אותך, אתה נשמע כאילו יש לך קצת יותר מ 2 תאים במוח, אז למה אתה חושב שהבנק לא בסדר ?

הם נתנו לך כסף, ועכשיו הם רוצים אותו בחזרה, ומגיע להם, ואתה מסרב להחזיר, אז הם העבירו למחלקה משפטית. כך זה עובד.

אגב - אני בטוח שאם היית מבקש לקחת הלוואה קטנה לסגירת המינוס, ותשלומים חודשיים פרוס לאיזה שנתיים - היית מקבל את זה בכיף. (הם מרוויחים שם יותר בעמלות אז יאשרו בלי בעיה)

עריכה אחרונה על ידי שניר106
פורסם

באיזה בנק שלא תבחר (אני מרוצה מאוד בפועלים), זכור להבא, הבנק אינו חבר שלך וזה שהיית פעם בפלוס, לא מעניין אותו ולכן כאשר אתה בפלוס שכזה, אתה יוצר בבנק מסגרת חשבון שתאפשר לך להיות במינוס, ללא שהבנק יטריד או יאיים.

בנוגע לרמת הדיון, הבא שקורא למישהוא בכיין, יקבל סיבה טובה להתבכיין :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה , אם אין לך כסף או לחלופין הכנסה קבועה , או שאתה סטודנט שלומד לתואר ,

לרוב אתה לא מהווה יעד מבוקש אצל הבנקים

בעיקרון , בבנקים קטנים אתה יכול לקבל תנאים טובים יותר מאשר בבנקים גדולים ,

לגבי יחס , זה משתנה ותלוי בסניף , באיכות האנשים , בתחלופה שם ובעוד משתנים מקומיים שקשה להגיד בלי לפחות לדעת איזור.

אני יכול להגיד שעברתי מבנק הפועלים לבנק איגוד חסכתי המון כסף גם על עמלות עו"ש (לא משלם עמלות נפוצות, לא משלם ריבית על המינוס עד לתקרה מסוימת , מקבל ריבית על פלוס עד לתקרה מסוימת ) וגם על עמלות מסחר בבורסה

אולם כאמור אם אין לך הכנסה קבועה או הון להשקעה , תהיה לך בעיה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
באיזה בנקים יש פקיד אישי?

אני בלאומי וכל הזמן צריך להמתין לנציג וכל פעם אחד אחר.

בבנקים שבהם אתה משקיע הרבה כסף, יש לך פקיד אישי לרוב. :lol:

ככל שאתה משקיע יותר , ככה הפקיד יהיה בכיר יותר ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• אחראי פורום
פורסם

מצטרף לקודמי שטוענים שהסניף הוא מה שמשנה בסופו של דבר.

אצלי ההתנסות הזו היתה מוחשית יותר - בנק לאומי, סניף שהחזקתי בו חשבון חיובי תמיד במשך 16 שנה, היו לארג'ים בחזרה במה שהייתי צריך.

היו אדיבים גם בימיי הקשים בתור סטודנט מרוד, נתנו משכנתא הטובה מכולן בדירה הראשונה.

אותו סניף בדיוק עבר למקום אחר בעיר ועל הדרך חשב שהוא מתייעל עם שיטות שונות (חלוקה מחדש של מחלקות, ביטול מקומות ישיבה,

קמצנות מופגנת בכל דבר) - חוויית השירות שם הפכה להיות נוראית, מהוצאת צ'ק בנקאי אצל הטלר ועד התמקחות על משכנתא.

הכל קשה, הכל בתור ארוך, הכל בחוסר חשק. וזאת, אגב, דווקא שהמצב בחשבון עוד השתפר.

ארזתי את עצמי לבנק פועלים ששם קיבלו אותי בבנקאות פרטית בשמחה. מאוד מרוצה שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...