Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרו - הסניף קובע.

הייתי באוצר החייל כמה שנים, כי אני לא אוהב תורים - הסניף התחיל לסגור בימי שישי (בתור בנק שמכוון לאוכלוסייה צבאית - זה בעייתי מאוד לסגור ימי שישי) - עמלות גבוהות בלי שום רצון להוריד אותן (רק שסוגרים חשבון הם נזכרים שאפשר לעשות משהו).

עברתי לסניף יחסית קטן של דיסקונט. שעות פתיחה שיותר מתאימות לי ותנאי חשבון מועדפים. ואם זה לא ייראה לי - אז אני אעבור שוב.

פורסם

לפות"ש, לדעתי האישית , חד משמעית, גם אם תאמר שלא, הסיפור קצת שונה ממה שהצגת.

מטרתו של הבנק היא לעשות כסף. הוא שונא להציק ללקוחות, הוא שונא להתעסק עם משרדי עו"ד , הוא לא שם בשביל זה. זאת רק טרחה בשבילו.

בדיוק כמו שבנק יעשה שמיניות באויר לפריסת / החזר משכנתא, טרם פניה לכונס (אלף אלפי הבדלות).

לא כ"כ מהר בנק שולח מכתבי עו"ד על סכום של13,000 ש"ח.

מה בנק כן אוהב? לקוחות אחראים, לקוחות שמודיעים מראש, שמתייחסים מראש למצב החשבון שלהם, שעוקבים אחריו. אני מניח שהבנק פנה או ניסה לבדוק מולך אופציות ואתה נפנפת אותו. חבל מאד. האם הציעו לך/ אתה ביקשת הלוואה בפריסה ארוכה? עד שתעמוד קצת על הרגליים?

אני גם בפועלים, ויש לי משכנתא בפועלים, וכמו כל אחד בחיים , לפעמים יותר קשה לך, לפעמים נופלת הוצאה רצינית לא צפויה. תמיד דאגתי להודיע, תמיד קיבלתי שירות מצויין, פתרונות, הלוואה אם צריך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מצטרף לקודמיי - השירות של מזרחי מצוין. הכל ניתן לביצוע במייל, תמיד מדברים עם אותו הבנקאי, אין ספאם מיותר והצעות להלוואות כשאתה ביתרת זכות מרגע פתיחת החשבון, אין כמעט צורך להגיע לסניף פיזית (עד כה הייתי בסניף בשביל לפתוח את החשבון, לקחת את כרטיסי האשראי בפעם הראשונה וכמובן להפקיד צ'קים).

המינוס היחיד של מ"ט זה הממשק המכוער של האתר, וחוסר הקישור הישיר שלהם למנפיקות הכ"א - בפועלים יש לינק SSO ישירות לפועלים אקספרס\ישראכארט, במ"ט צריך יוזר נפרד.

נכון, אבל האפליקציה סבבה

פורסם

בודאי שצריך לעדכן את כל הגורמים, ובדרך כלל הם לא כל כך רבים. בל מקרה - אתה יכול להוציא מהבנק הננטש ומחברת האשראי רשימת הוראות קבע ולעדכן בקלות את הגורמים הרלונטיים. החשוב ביותר הוא מקום העבודה.

דבר נוסף - אל תסגור את החשבון הננטש מיד, תן לו חפיפה של כמה חודשים עד שתהיה בטוח שאכן כל מי שצריך קיבל את העדכון, או שהוא לא עדיף על החשבון החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תסגור, אחרת שתי אפשרויות או שתשאיר כסף בחשבון ברגע שתגיע הוראה יהיה לה כסף או לחלופין תשלם עמלות החזרה.

את כרטיס האשראי אם הוא חוץ בנקאי אפשר להעביר מבנק לבנק, וזה מקל על ההעברה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ה 2 cents שלי:

בכל מה שקשור למסגרת אשראי, למדתי על בשרי שהכל מתחיל ונגמר במצב של הבנק שאתה רוצה לעבור אליו.

אנחנו עברנו לפני קצת יותר משנה ל"לאומי", שם קיבלנו אשראי ומסגרת שב"פועלים" ו"מזרחי" הוציאו את נשמתנו עד שנתנו.

בשביל לסבר את האוזן: מסגרת עו"ש של 15K (ללא ש-ו-ם בטחונות), מסגרת 10K לכל כרטיס אשראי בינלאומי והלוואה בתנאים מעולים לכל מטרה (פריים + משהו כמו 1.25%).

לעומת זאת, ב"פועלים" הוציאו את נשמתי ועשו טובה שנתנו לי מסגרת של 5K, אבל כשקיבלתי את המסגרת ב"לאומי" איימתי, כמו ישראלי טוב, בעזיבה - וקיבלתי את אותם התנאים גם ב"פועלים". אותו הדבר היה גם עם ההלוואה (הפועלים נתנו לי הלוואה בריבית מפגרת של 10%, אבל כשלקחתי את ההלוואה ב"לאומי" וסגרת את ההלוואה ב"פועלים" (בלאומי הריבית היתה טוטאל של 4% ביחס ל 10% שקיבלתי בפועלים) הם "התבכיינו" למה לא באתי אליהם קודם לפני שסגרתי שם את ההלוואה.

בקיצור - שuק !

אם יש לך דרישות - שים אותן על השולחן בזמן הפתיחת חשבון (או המו"מ לפתיחת חשבון) ותראה באיזה בנק תקבל אותן. משם תמשיך הלאה !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

איציק - ההבדל בינך לבין פות"ש גדול - אתה עובד ומתפרנס. לפי המסגרת שאתה מציג אולי לא הכנסה גדולה, אבל כנראה מספיק יציבה כדי שתקבל מסגרת כלשהי. פות"ש נמצא בחוב ואין לו הכנסות (שכן אילו היו לו הכנסות הוא היה מסתדר עם הבנק בו מתנהל חשבונו עד כה). מעניין איזה בנק יהיה מוכן לתת לאדם במצב כזה מסגרת אשראי כלשהי.

הבעיה המרכזית של 106 כרגע כלל אינה ניהול החשבון - אלא מציאת מקור הכנסה, כיון שלא משנה היכן ינהל את חשבונו - בלי הכנסה הוא יקלע למצב דומה בתוך מספר חודשים, ועלול להכנס אפילו לצרות יותר גדולות. הסיפור שלו מחזיר אותי לשני דברים - האחד הוא שרשור "יוקר המחיה" ודומיו והתנהלותו של הבחור (הוציא את חסכונותיו הדלים על טיול וכעת נכנס למינוס שהצריך עזרה מהוריו), והאחר הוא סרט שראיתי פעם באחד מערוצי 8 על אנגלים (ובעקר אנגליות) צעירים שקיבלו לידיהם כרטיסי אשראי עם מסגרות די גדולות בעת שלא היתה להם הכנסה מתאימה, השתמשו במסגרת לצריכה ומצאו עצמם בגיל 20-25 במעמד של פושטי רגל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...