Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 למזרחי טפחות.

הייתי בלאומי, מאז גיל 16 בעצם, אבל היחס היה ממוצע במקרה הטוב.

עברתי למזרחי עם 2 משכורות, ותאמינו לי שחוץ משטיח אדום עושים עבורי כמעט הכל.

אבל אני מניח שזה יהיה נכון בכל בנק או ברובם. הם די נלחמים היום...

ולפות"ש - מבין אותך ומכל דבר לומדים. זה היה השכר לימוד שלך במקרה הזה.

עופר

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הבנק הוא המקום הבטוח ביותר לשמור בו על המינוס!"

הבנקים מתחרים ביניהם על לקוחות חדשים, בעיקר אם הם מכניסי משכורת קבועה או שייכים לקבוצה מועדפת כלשהי.

אפשר וגם כדאי לעשות איתם משא ומתן על ההטבות והתנאים. פרט למיזוג האוויר בסניף,אין הבדל בין בנק לסוחר בשוק.

הכל תלוי בהיצע וביקוש. הבנקים דווקא אוהבים לקוחות עם יתרת חובה (כל עוד הם משלמים עבור הריבית החריגה והעמלות).

גם כלקוחות קיימים, אתם לא שבויים של הבנק: אם תתעקשו, אפשר גם להיטיב את מסגרת האשראי, לקבל פטור מעמלות שונות, ולהיטיב את תנאי ההלוואות שהבנק מציע.

פורסם

דבר וסף שחשוב לבדוק זה כשאתה מנסה להשיג אותם בטלפון לאן אתה מגיע.

א י ברחתי מלאומי בגלל אותה מערכת ששמה כל מיני ילדים שיחליטו אם אני אדבר עם הסניף או לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אם המסגרת שלך 9000 אז הבנק לא יאיים עליך בהחזרת הכסף או סגירת המינוס

מ9000 ל 13000 אי אפשר להגיע בריביות ועמלות גם במשך 3 שנים אז יפה שהחסרת פרטים בנושא זה.

בכל אופן שום בנק לא היה נותן לך לחרוג מהמסגרת ואם הם דרשו ממך משהו זה רק שתסגור את המשיכת יתר ולא את כל המינוס

וכמו שנאמר למעלה, אין דבר כזה בנק טוב או לא טוב.

הכל תלוי בסניף והתנאים שלו מולך.

קרבה

שרותים שהוא נותן (קופה, הפקדה, משיכה וכו׳)

גודל ועומס לקוחות

הנפשות הפועלות בסניף

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ועוד טיפ חשוב, אני למדתי שרק טוב יוצא מזה שאתה מודיע לבנק מראש ולא מפתיע אותו, כי אז הוא דואג להפתיע אותך.

הולכת להיות חריגה של 100 שקל למשך מספר ימים?

אל תחכה שהבנק יתקשר אליך, אל תחכה לחריגה, מספר ימים מראש, תרים טלפון לבנקאי שלך, שאל אותו מה נשמע, תהיה נחמד, אדיב, תגיד שביום X ירד צק, החריגה תהיה בגובה Y ואתה מבקש אישור לחריגה מיוחדת למספר ימים.

לא רק שיאשרו, אלא שגם יצא לך בבנק שם של מי שמאוד אחראי ומודיע מראש על "בעיות" צפויות.

הבנקים מאוד אוהבים לקוחות כאלה וסומכים עליהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשוב מאוד להיות בקשר עם הסניף ולהראות להם שאתה בתמונה.

מעבר לכך עדיף להיות בסניף בעל חתך סוציו אקונומי בינוני פלוס. מצד אחד לא תהיה שם המיץ של הזבל ומצד שני הפקידים לא יהיו כלבים שרגילים שהופכים עליהם שולחנות.

פורסם
דבר וסף שחשוב לבדוק זה כשאתה מנסה להשיג אותם בטלפון לאן אתה מגיע.

א י ברחתי מלאומי בגלל אותה מערכת ששמה כל מיני ילדים שיחליטו אם אני אדבר עם הסניף או לא.

מה זאת אומרת "שיחליטו" ?

כשהייתי מתקשר פעם בכמה חודשים למוקד בנק הבועלים אחרי שהייתי מזדהה במוקד הפנימי ועונה לי ילד\ילדה כזה או אחר,הייתי מבקש שייצרו איתי קשר מהסניף בו מתנהל החשבון שלי,וזהו.

היו מצהירים שתוך שעתיים יתקשרו אלי,בפועל חזרו אלי הרבה לפני זה.

מעולם לא נמנעה ממני זכות זו,נשמע מוזר כאילו ניסו לפתור לך "בעיה" כלשהי בלי שתדבר עם הסניף (כי את זה רצית מלכתחילה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באמת לא מבין את פות"ש,

בן 25, עם מינוס של 13K ואבא ואמא צריכים לכסות לך את המינוס?

הנה ה-2 אגורות שלי:

בנק דיסקונט:

צבא של פקידים מקום המדינה, שלא ממהרים לשום מקום וישמחו להשאיר אותך יושב מולם שעה כדי לגלות שהם הדפיסו את הטופס הלא נכון. הייתי במשך שנה, שרדתי בקושי, ברחתי בשיא.

בנק מזרחי טפחות:

אחלה בנק, לא חברמנים אבל מקשיבים כשאתה מדבר איתם.

אני משתדל תמיד לעדכן מראש כצפויה להיות חריגה.

לדוגמא - בחודש האחרון ביצעתי פעולה מסויימת בניירות ערך שגרמה לחריגה מטורפת מהמסגרת, שלחתי הודעה מפורטת לבנקאית שאני מבקש לחרוג זמנית מהמסגרת עם פירוט ההוצאות העתידיות. כמה דקות אח"כ היא השיבה - "אין בעיה". כשאתה מודיע מראש מתייחסים אליך אחרת. כשאתה זורק אחריות ואומר להם לך תחפש, אז הם באמת הולכים ומחפשים אותך ומוציאים ממך שקל שקל פלוס דמי הוצאה.

----

פורסם
כאשר אתה בפלוס שכזה, אתה יוצר בבנק מסגרת חשבון שתאפשר לך להיות במינוס, ללא שהבנק יטריד או יאיים

על זה נאמר "בנק זה גוף שנותן לך מטריה בקיץ ומבקש אותה חזרה כשיורד גשם"

העצה שלי בענייני בנקים- לפתוח חשבון בבנק שיש לו את הסניף הקרוב ביותר לביתך שפתוח ביום שישי :lol:

ועוד הלצה בענייני בנקים- אני לא דואג לגבי המינוס שלי בבנק. הוא גדול מספיק כדי לדאוג לעצמו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה זאת אומרת "שיחליטו" ?

כשהייתי מתקשר פעם בכמה חודשים למוקד בנק הבועלים אחרי שהייתי מזדהה במוקד הפנימי ועונה לי ילד\ילדה כזה או אחר,הייתי מבקש שייצרו איתי קשר מהסניף בו מתנהל החשבון שלי,וזהו.

היו מצהירים שתוך שעתיים יתקשרו אלי,בפועל חזרו אלי הרבה לפני זה.

מעולם לא נמנעה ממני זכות זו,נשמע מוזר כאילו ניסו לפתור לך "בעיה" כלשהי בלי שתדבר עם הסניף (כי את זה רצית מלכתחילה)

זהו שאני לא רוצה שהם יחליטו מה דחוף לי ומה לא ומתי יחזרו אליי. אני רוצה להחליט לבד מתי אני מדבר עם הבנק שלי או לחילופין מייל.

כשעברתי דרומה הבנק שלי נשאר בחיפה בגלל ההבטחה של מנהל הסניף שאת הכל ניתן לעשות בטלפון. בפועל לא כך היו הדברים והנוחות שבמזרחי שאני מגיע ישירו למי שמטפל בי ולא למי שהחליטו שיחזור אליי מהסניף זה עולם אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף לקודמיי - השירות של מזרחי מצוין. הכל ניתן לביצוע במייל, תמיד מדברים עם אותו הבנקאי, אין ספאם מיותר והצעות להלוואות כשאתה ביתרת זכות מרגע פתיחת החשבון, אין כמעט צורך להגיע לסניף פיזית (עד כה הייתי בסניף בשביל לפתוח את החשבון, לקחת את כרטיסי האשראי בפעם הראשונה וכמובן להפקיד צ'קים).

המינוס היחיד של מ"ט זה הממשק המכוער של האתר, וחוסר הקישור הישיר שלהם למנפיקות הכ"א - בפועלים יש לינק SSO ישירות לפועלים אקספרס\ישראכארט, במ"ט צריך יוזר נפרד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

2 דפים שלמים ואף אחד לא הציע לו להצטרף לבנק של המורים? רק שם יקראו לך אוליגרך :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...