Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הי חברים,

ברשותי קורולה אוגוסט 2008 רובוטית, 12300 קמ לערך, עשתה טיפול לפני כ8 חודשים.

מדי פעם כשהרכב עומד, יש רעש של תיקתוק, הרעש חלש מאוד. כשאני מרים את מכסה המנוע , אני שומע גם שריקות, השריקות חלשות ולא מחרישות אוזניים, וניראה לי שרק מי שמכיר את הרכב ישים לזה לב.

הרכב ברשותי כבר כ3 שנים ומטופל אצל היבואן.

רעיונות מהמומחים? :-)

פורסם

קצת קשה לאבחן רעש דרך המקלדת בלי לשמוע אותו.

ובכל זאת, לגבי התקתוקים - האם הם מופיעים רק בעמידה ? אם מעלים סל"ד (עמידה או נסיעה) - האם הרעש מתגבר / נעלם (עוצמה + קצב התקתוקים) ?

כנ"ל לגבי השריקות (מה המצב בעמידה, סל"ד גבוה).

האם התופעות חדשות ? האם ניתן לקשר אולי אירוע מסויים להופעתן ? (החלפת סוג שמן למשל ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

הי,

רק בעמידה, מצד שני כשאתה נוסע יש את הרעש של המנוע אז אין סיכוי לשמוע רעש כזה חלש.

כשאני מעלה סלד בנוטרל לא שומעים את הרעש, אבל שוב אי אפשר לדעת כי הרעש של המנוע יכול להסתיר.

כן, מדובר בתופעה חדשה, לא מצליח לקשר את זה לשום דבר.

ניראה לי שאין מנוס מלבקר במוסך יבואן..

רצועת מנוע יכולה לגרום לזה לדעתך?

• תוכן חדש...