Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב כבר לא חושב. מעבר למחשב נייד.

SmartCoupe
שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי שחזרתי מתאילנד לפני יומיים עם אייפון 5S חדש, החלטתי לשדרג את כל מערך הטכנולוגיה שלי.

המחשב שלי כבר זקן מזדקן בן יותר מ5 שנים, מעבד QUAD CORE Q6600 מיושן כבר ורדום.

הקצבתי לעצמי 3000 ש"ח למחשב נייד, מצאתי מחשב שמתח לי קצת את התקציב, אבל לא בהרבה (אחרי החזר מע"מ).

המחשב הינו לנובו U330 מסדרת IdeaPad:

905214433537E3019D3D45828F40D173.jpg (קישור למחשב בזאפ)

מפרט:

מעבד: I7 4500U (דור רביעי)

זכרון: 8GB DDR3

דיסק קשיח: 500GB עם 16GB SSD (אני מרחיב ל128GB SSD)

מסך: מסך מגע LED בגודל 13.3" רזולוציה 1366X768

משקל: 1.7 ק"ג (אולטרה בוק)

תוספות: כל הצ'יפס הרגיל- בלוטוס,מצלמה,HDMI,USB3.0...

המחיר: 3800 ש"ח כולל מע"מ. לאחר ההרחבה ל128GB המחיר יהיה 4250 ש"ח כולל מע"מ.

השימוש שלי במחשב הם אינטרנט בעיקר, קצת סרטים, קצת פוטושופ, לא משהו בומבסטי. הסיבה למחשב כזה "מפלצתי" היא שאני קונה אותו לתקופה של 3 עד 5 שנים, ואני רוצה שיהיה חזק ומהיר.

אשמח לשמוע דעות על המחשב הזה אם למישהו יש או שמע או יודע. תודה רבה..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאבא שלי עובד כל השנים עם 13.3" ויש לו בעיות ראייה ועם זאת הוא עדיין מסתדר עם הגודל וזה מאוד קומפקטי ומחשב קליל.

בשנה הבאה אני מתחיל ללמוד ואצטרך להשתמש יותר בניידות של המחשב, בגלל זה אני צריך לחשוב על קומפקטיות ונוחות תנועה איתו. 15.6 באמת קצת גדול מגושם וכבד ולא נחוץ לי כזה גודל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים בכלל.

אלא אם זה פרו רטינה או מקביל (ששוקל 2 קילו ל15״) אין מצב לתפוס אותי עם משהו שאני קורה לו מחשב נייד מעל 13.3.

15.6 זה פשוט עונש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאורך שנותיי כסטודנט ועל הקו סופ"שים אצלי ואצל החברה (היום אשתי) הסתובבתי עם 15.6", וזה היה כשהם נשקו ל-3 ק"ג בלי מטען ודברים נוספים.

באותו זמן 13.3" או אפילו 14.1" היו לי קטנים מאוד.

היום אם אני מסתובב עם נייד זה Acer One כפול ליבה (Atom כפול ליבה לא רע בכלל) שהוא 10.1".

מצד שני גם הצרכים שלי השתנו, כסטודנט הנייד היה המחשב העיקרי שלי, היום הנייד זה פתרון למילואים ונסיעות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא צריך את הניידות אז תישאר עם הנייח.

תשקיע 300 שקל ב-SSD ולא תאמין איך המחשב יטוס. 20 שניות לוקח BOOT. יישומים נפתחים מיידית. כן, על מחשב בן 5+.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום עשיתי השתלת מעבד Xeon L5420 למחשב בן כמה וכמה שנים (לוח עם צ'יפסט G43 או משהו כזה).

מדובר במעבד שבעיקרון מיועד לשרתים והיו בזמנו לפני כמה שנים הטופ של הטופ, המעבדים האלו נמכרים משומשים באיביי במחירים אטרקטיביים (100-200 ש"ח כולל משלוח לארץ) ועם התאמה קטנה של לוח האם ניתנים להשתלה בלוחות של מחשבים נייחים רגילים:

http://www.stenyak.com/archives/1269/hacking-the-lga-775-socket/

אז מקבלים 4 ליבות במהירות גבוהה, VT-x, וגם 12MB L2 Cache וכו' וכו'.

לא מיועד לבעלי 2 ידיים שמאליות (יש צורך בחיתוך חתיכת פלסטיק בגודל מילימטר רבוע באיזור רגיש)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...