Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס ידני 1.4 שנת 2008 GLI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות את הרכב במחיר של 27000, יד שניה מפרטי 140 אלף קילומטר.

הרכב אמנם לא חסכן גדול בדלק - לפי מה שרשום עושה 1 ל 16 צריכה ממוצעת אבל מצד שני אני לא נוסע הרבה... הרכב מיועד לנסיעות קצרות באיזור שלי.... בשביל הנסיעות הארוכות יש את הדלקן של אבא.

בטיחות לא נורא מעניינת אותי...

אמינות - אומרים שהוא לא רע...(מה אתם חושבים ?)

מוסכים - אני מאמין שהטיפולים והכל בו נורא זול...

בקיצור מה דעתכם ?? קניה נכונה ??

לגבי התקציב שלי : הוא בעקרון 40 אלף שקל אבל אז גיליתי שככל שהרכב יותר חדש ויקר ככה הערך שלו יורד מהר יותר ומאוד רציתי פיקנטו שנת 2011 אבל הבנתי שהערך שלה ירד נורא מהר ביחס לרכב שהוא שנת 2008 במחיר שפוי יותר אז באיזשהו מקום אני מעדיף לקנות רכב שהערך שלו ירד לאט יותר וגם להישאר עם עודף זה דיי קורץ לי...

מה דעתכם ??

פורסם

אני בדיוק מוכר כזה מאותה שנה לאחר 3 שנים שהיא אצלנו

בסה"כ רכב מאוד בסיסי, לא לצפות לפינוק או חווית נסיעה.

צריכת דלק יותר בכיוון של 1 ל-10-11.

תחזוקה מאוד זולה, רכב לא מפונק בטיפולים.

המחירים שלהם היום לדעתי מאוד אטרקטיביים

פורסם

יש כאן מישהו שיכול לאמר לי מהצריכה של היונדאי גטס הידני בקשה ?? וגם מה רמת האמינות של שנת 2008 ?( אחרי המתיחת פנים והשיפור של המנוע)

פורסם

איפה ראית שהערך של הפיקנטו יורד מהר? בדיוק אתמול שמתי כאן לינק לזה שיחסית זה רכב ששומר על הערך שלו . כמובן שהכל יחסי וצריך לקחת בחשבון שתמיד יורד הערך, מי יותר ומי פחות.

ובקשר לצריכה של היונדאי גטס בעיקרון משנת 2007 אם אני לא טועה הם עשו שינויים משמעותיים וזה משפר את צריכת הדלק (אם אני לא טועה זה 1 ל13 אבל תבדוק ממי שנוהג עליה).

פורסם

הגיר הידני יעשה עוד 1/2 לליטר אז תקבל בערך 1/13 אולי טיפה יותר,תלוי בתנאי הכביש,לגבי האמינות,כמו גם לפני טובה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כמה יש קשר בין צריכת הדלק לבין הגיר הידני או האוטומט , אם בכלל? זה לפחות מה שה בנתי מהכתבה ששמו פה... לגבי שמירת הערך גם אני שמעתי שלפקינטו יחסית הערך לא יורד בהרבה לעומת הדגמים האחרים בקט' שלה... לגבי המחיר שהציעו לך על היונדאי אני חושב שאתה יכול אפילו בפחות מזה..

פורסם

ידני יותר חסכוני.

פיקנטו זאת לא השקעה בנדלן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...