Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין לא.

נסעתי למוסך שהומלץ לי כאן והוא אמר לי שני דברים:

1) הרעשים מהמנוע (כשהוא היה חם) לא חריגים ואצטרך להשאיר את הרכב כדי שישמע את המנוע שהוא קר.

2) הצריכה של שמן איכותי יותר גדולה יותר - האם אני יכול להסיק מכך שהשמן שהיה לי עד הטיפול הינו דרעק כי הוא לא נאכל בכלל ואחרי הטיפול הוא טוב יותר?

אני שואל כי חשבתי אולי פשוט לרוקן את השמן מהמנוע לבד ולקנות שמן איכותי(אם תוכלו להמליץ לי).

האם החלפת שמן מנוע דורשת אוטומטית החלפת פילטר?

תודה, אור.

כן...החלף גם פילטר!

פורסם

לפי החישוב שלך לאבד חצי ליטר כל 9000 זה צריכה שהיא סבירה מעבר לשמן איכותי יותר שהיהי עם צמיגות.נמוכה יותר יגרום לצריכה שמן גדולה יותר כל מה שאתה צריך זה להחזיק עוד בקבוק של ליטר שמן בתא מטען או בבית.

בגלל שאתה משתמש בשמן בעל צמיגות יחסית גבוהה 15/40 עדיף לעבור למרווחי טיפול של עד 10 אלף.

עם שמנים סינטטים בדרך כלל ניתן למשוך טיפול עד 15אלף.

במידה ואתה יודע להחליף בעצמך שמן אתה לפחות 150 שקל לטיפול מקסימום להכנס לפני טסט על מנת לבדוק דברים שאתה בעצמך לא יכול ברקסים.

• תוכן חדש...