Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין בעצה לגבי מערכת מולטימדיה לרכב.( 2 דין)

במקום מסוים המליצו לי על דגם של חברת Adayo AN6B01

המחיר של היחידה גבוה יחסית למה שיש באינטרנט באיביי ו aliexpress

יחידות מבוססות אנדרויד 4.0 או 4.1 עולות בסביבות 300 דולר אך החשש שלי זה מהי האיכות שלהן ברמת הדיבורית והתגובתיות שלהן.

היחידה הוצעה לי במחיר 2500 שח לא כולל מתאם שיכול להגיע ל 300 שח

מה דעתכם? יש למישהו המלצות? ניסיון עם מערכות כאלו?

תודה

דרור

פורסם
איזו חשיבות יש עבורך למערכת מבוססת אנדרואיד?

מה אתה צריך שהמערכת תהיה מסוגלת לעשות?

טום אתה היחדי שפעיל :-) בפורום ( תודה בכל אופן)

בגדול זה התחיל בצורך בדיבורית

דיבורית של בורי פשוטה עולה +- 500 ועל זה צריך להוסיף אפשרות להתחבר לרמקולים של הרכב זה עוד 250 ש"ח

כמו כן מוסיקה לילדים ( לא וידאו)

ואם יש אפשרות ל גיפיאס סבבה.....מכאן הגענו כמובן לוויז ואפשרות לאנדרויד....זה לא must אבל זה יכול להיות נחמד

מצד שני לחבר היה ניסיון טוב עם חברת iokone

דגם שנקרא DSU7232 המערכת עולה 312 דולר + מכס שצריך לשלם

אבל אז אין וויז......והמערכת סגורה ועל זה יש להוסיף עלות התצקנה

תודה שוב

דרור

פורסם

דרור - בשביל דיבורית מובנית ומוזיקה לילדים אתה לא צריך בכלל להתאמץ על מערכת דאבל דין מבוססת אנדרואיד - כרגע גם ככה רוב ההיצע הוא מוצרים עלומי שם שאת איכותם ניתן רק לנחש.

ההצעה שלי תהיה להצטייד בסמארטפון טוב עם מסך יחסית גדול - ישדרג לך את חיי היום יום משמעותית בתוך הרכב והן מחוצה לו.

לילדים להתקין משענות ראש עם מסכים עצמאיים ולך מקדימה להתקין מערכת פשוטה רגילה שתהיה בה דיבורית BT מובנית.

אם אתה כל כך רוצה אתה יכול לקנות יחידת ראש של סוני שיכולה להשלט ע"י אפליקציית אנדרואיד ולשלוט בה דרך הסמארטפון! כל מה שאתה צריך לעשות זה למקם את הסמארטפון במקום מספיק נוח לגישה בתוך הרכב ואת זה ממש לא קשה לעשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צירוף מקרים :wink:. תרומתי הצנועה להתפתחות שרשורים.

אם לא יהיו תגובות נוספות, אנסה יותר מאוחר לחשוב על אפשרויות נוספות.

פורסם

יש הבדל בין מערכות מבוססות אנדרואיד לבין מערכות שולטות אנדרואיד.

לפי מה שהבנתי אתה מעוניין במערכת שולטת מכשירי אנדרואיד וגם וויז וגם BT

אז אתה יכול ללכת על Pioneer AVHX2650BT כולל מסגרת רדיו מתאם שליטה מכפתורי ההגה ועבודה

אתה תגיע למחיר שהציעו לך.

פורסם

לפני שבועיים הזמנתי לגולף של דודה שלי את "המערכת העלומת שם" מבוססת אנדרואיד 4.1, במילה אחת מדהים.

מסך קפסאטיבי, מתאם הפלסטיקה שהגיע באיכות מעולה, פשוט plug&play.

המערת רצה מהר, לא נתקעה עדיין (לא ניסינו ל"שחק" איתה ולהעמיס), הוויז עובד מעולה, הכל בעברית, לא מצאתי שום הבדל באיכות השמיעה בין המערכת המקורית לזו.

יצא 2050 שקל אחרי מיסוי ושליח עד הבית של DHL.

פורסם

אתה כותב עלומת שם במרכאות כי היא לא ממותג לא ידוע? כן מותג ידוע?

עבודה חלקה ורציפה איננה ערובה לאמינות קח בחשבון.

אחריות? שירות? מה תעשה עם משהו יתקלקל אחרי שנה או פחות?

יש לא מעט שיקולים לקנות מערכת כזו ויש גם עוד כמה דרכים להשיג את אותן התוצאות או דרישות לפחות.

אתה חבר פורום חדש אבל התגובה שלך, לא ברור לי אם מגוננת או תוקפת אבל הייתי מאוד שמח אם היית מוסיף עוד מידע מועיל עליה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה כותב עלומת שם במרכאות כי היא לא ממותג לא ידוע? כן מותג ידוע?

עבודה חלקה ורציפה איננה ערובה לאמינות קח בחשבון.

אחריות? שירות? מה תעשה עם משהו יתקלקל אחרי שנה או פחות?

יש לא מעט שיקולים לקנות מערכת כזו ויש גם עוד כמה דרכים להשיג את אותן התוצאות או דרישות לפחות.

אתה חבר פורום חדש אבל התגובה שלך, לא ברור לי אם מגוננת או תוקפת אבל הייתי מאוד שמח אם היית מוסיף עוד מידע מועיל עליה.

אמינות נמדדת לאורך זמן, המערכת מותקנת בקושי שבועיים ככה שקשה להגיד אבל עד עכשיו הכל עובד פיקס.

דודה שלי לא אודיופילית, אין לה דרישות בשמיים מבחינת איכות הצליל והעוצמה.

כתבתי עלומת שם במרכאות כי בתכלס כל המערכות מיוצרות בסין, זה שלפיוניר יש בקרת איכות גבוהה יותר לא תמיד מצדיק את ההפרשים, הכל תלוי בצרכים של הקונה.

המוכר באיביי שהמערכת נקנתה דרכו התחייב לשנה אחריות, לא זוכר איך הלך הקטע של מי משלם את המשלוחים, אבל לא רוצה בכלל לחשוב על זה כרגע, הכל עובד. חוץ מזה, בוא נגיד שאחריות ושירות בארץ, רק ספקים/יבואנים בודדים נותנים ברמה מספקת. מקסימום משהו מתקלקל הולכים למעבדה פרטית.

עוד משהו, מערכת מבוססת אנדרואיד טהור זה לא אותו דבר כמו הממשק שיש לפיוניר כרגע, לטעמי פחות נוח כל ההתעסקות עם יותר מדי כבלים ואפליקציות.

המערכת של פיוניר שתתמוך ב-CARPLAY למשל כרגע עולה 1400-1500 דולר (ספינת הדגל AVIC-8000NEX) בארה"ב, לא רוצה לתאר את המחיר בארץ אחרי כל המיסוי.

אה ואני לא כזה חדש, פשוט ממעט לכתוב כאן, אוהב יותר לקרוא.

פורסם

זה שאתה לא חדש היה לי ברור בגלל זה גם הגבתי ככה, בכדי להבין מה העמדה שלך והצפי - שתהיה ניטראלית.

אמינות זה אכן מדד של זמן אבל לאחר נסיון יחסית ארוך אפשר לאמר עם מוצרים המיוצרים בסין אך שלא תחת מדבקת מותג ידוע - פשוט אומר שבמידה והצלחת לעבור שנה ללא תקלות, מצבך טוב.

במידה ומצבך קצת פחות טוב, הצלחת לתקן את התקלה דרך היבואן\מעבדה פרטית.

יש יחידות ראש סיניות "עלומות שם" כפי שציינתי קודם, מאוד איכותיות, הבעיה - מחירן בהתאם וכיום כבר ניתן למצוא מותגים עם יבואן ושירות טובים (יחסית) באותו המחיר אף פחות.

אני גם מנסה להבין מה הטעם ביחידת ראש מבוססת אנדרואיד אם אתה לא מתכוון לנצל אותה בעיקר ליכולות היותר גבוהות שלה ובמקרה הזה מציע לקנות יחידת ראש סטנדרטית יותר אשר ניתן לחבר אליה אנדרואיד ובמקרה שציינתי בתחילת השרשור - אפילו לשלוט עליה דרך האנדרואיד.

עד עכשיו, הפתרון של סוני - גאוני בעיניי. לא לאודיופילים אך לקהל הייעד העיקרי של השוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

MaorK

אתה יכול לשתף את הלינק או הדגם של המערכת שקנית .?

דרך אגב גיליתי היום שהמחיר שניתן לי לפני שבועיים כבר לא תקף.....המחיר הוא 4500 ו 2500 למוצר בשם provision אבל אין לי ממש דגם עדיין

פורסם
זה שאתה לא חדש היה לי ברור בגלל זה גם הגבתי ככה, בכדי להבין מה העמדה שלך והצפי - שתהיה ניטראלית.

אמינות זה אכן מדד של זמן אבל לאחר נסיון יחסית ארוך אפשר לאמר עם מוצרים המיוצרים בסין אך שלא תחת מדבקת מותג ידוע - פשוט אומר שבמידה והצלחת לעבור שנה ללא תקלות, מצבך טוב.

במידה ומצבך קצת פחות טוב, הצלחת לתקן את התקלה דרך היבואן\מעבדה פרטית.

יש יחידות ראש סיניות "עלומות שם" כפי שציינתי קודם, מאוד איכותיות, הבעיה - מחירן בהתאם וכיום כבר ניתן למצוא מותגים עם יבואן ושירות טובים (יחסית) באותו המחיר אף פחות.

אני גם מנסה להבין מה הטעם ביחידת ראש מבוססת אנדרואיד אם אתה לא מתכוון לנצל אותה בעיקר ליכולות היותר גבוהות שלה ובמקרה הזה מציע לקנות יחידת ראש סטנדרטית יותר אשר ניתן לחבר אליה אנדרואיד ובמקרה שציינתי בתחילת השרשור - אפילו לשלוט עליה דרך האנדרואיד.

עד עכשיו, הפתרון של סוני - גאוני בעיניי. לא לאודיופילים אך לקהל הייעד העיקרי של השוק.

קישור?

פורסם
MaorK

אתה יכול לשתף את הלינק או הדגם של המערכת שקנית .?

דרך אגב גיליתי היום שהמחיר שניתן לי לפני שבועיים כבר לא תקף.....המחיר הוא 4500 ו 2500 למוצר בשם provision אבל אין לי ממש דגם עדיין

זה מה שהוזמן:

http://www.ebay.com/itm/201054243080?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

הגיע יום אחרי המימונה, למרות כל החגים והבלאגן תוך 10 ימים.

רציתי לקנות גם בשבילי מערכת כזאת, פשוט אני לא צריך מתאמי פלסטיק אז כרגע הכי זולה ואמינה (מבחינת המוכר) שמצאתי:

http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-2-Din-100-Pure-Android-4-1-Universal-Car-Dvd-Player-Pc-Gps-Navigation/1835191705.html

אחרי מיסוי מלא 1380 ש"ח!!! כלום כסף יחסית למה שאתה מקבל. יש באיביי את אותן המערכות פשוט שם קצת יותר יקר (100-200 שקל) ואין ממש טעם לקנות שם, אלה אותם מוכרים/מפעלים והמשלוח גם ככה דרך חברות כמו FEDEX/DHL וכו'...

פה יש לך סרטון איך המערכת עובדת:

פורסם

לאפליקציה של סוני לפי מה שאני מבין קוראים APP REMOTE הנה סרטון הדגמה:

אני יכול לאמר שבשרשור שלי לגבי מודל טכני לנקסוס 7, הגיב לפחות חבר פורום אחד שהטמיע את אותה השיטה - אני חושב שמדובר בZALMI ואם אני זוכר נכון הוא גם מציע עכשיו את המערכת וגם את הבניה המדהימה שנעשתה עבורו ע"י יוסי אלפיין (ECA )

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...