Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאפליקציה של סוני לפי מה שאני מבין קוראים APP REMOTE הנה סרטון הדגמה:

אני יכול לאמר שבשרשור שלי לגבי מודל טכני לנקסוס 7, הגיב לפחות חבר פורום אחד שהטמיע את אותה השיטה - אני חושב שמדובר בZALMI ואם אני זוכר נכון הוא גם מציע עכשיו את המערכת וגם את הבניה המדהימה שנעשתה עבורו ע"י יוסי אלפיין (ECA )

אני עדיין לא מצליח להבין מה הפתרון פה. אני רואה בסרטון שני מכשירים שונים, למה להשתמש בשניים אם יש הכל באחד?

פורסם

כי ניתן גם במקום טאבלט להשתמש בסמארטפון שלך - לכמה אנשים היום אין סמארטפון?

מספיק שיש לך סמארטפון אנדרואידי ואתה יכול לשלוט ממנו על HU סטנדרטי כביכול דרך אפליקציה ומשדרי הBT שלהם.

זה בהחלט פתרון למי שכבר יש סמארטפון למשל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כי ניתן גם במקום טאבלט להשתמש בסמארטפון שלך - לכמה אנשים היום אין סמארטפון?

מספיק שיש לך סמארטפון אנדרואידי ואתה יכול לשלוט ממנו על HU סטנדרטי כביכול דרך אפליקציה ומשדרי הBT שלהם.

זה בהחלט פתרון למי שכבר יש סמארטפון למשל.

זה נכון אבל ממש ממש חלקית. יש יותר חסרונות מיתרונות לדעתי.

התעסקות עם הסמארטפון בזמן הנסיעה הרבה פחות נוחה והרבה פחות בטיחותית מאשר מסך מובנה כלשהו, זאת עובדה.

דבר שני, יש פה את עניין הקוסמטיקה שזה מוסיף לרכב (עד היום לא ראיתי רכב שיש לו מערכת מולטימדיה כלשהי ואמרתי זה מכוער).

עוד משהו, איך אפשר להשוות מסך 6.1/6.2/7/8 אינץ' לסמארטפון במקרה הכי גדול 5.5"?

פורסם

הכל בעיני המתבונן והשאלה היא מי מחפש את הפתרון ואיזה?

אני יכול להראות לך את אותו הפתרון שהעליתי בסרטון רק שאתה פשוט לא תאמין שזה לא יצא ככה מהמפעל - תהנה, כאן בארץ:

והנה הסרטון שמסביר את הפתרון

[video=youtube;6gXI-3X41qw]

ולגבי סמארטפון - לי יש איפון 5 ואני מסתדר איתו נהדר עם הWAZE

לאייפון שלי אני בניתי בעצמי תושבת קאסטום וזה נראה טוב, אסטתי ושומר על מראה הרכב מה גם יש לי עוד תושבת כזו ברכב שנבנתה גם כן ע"י ECA וזה נראה פשוט פגז.

בשבילך זה לא פתרון טוב וגם בשביל רבים אחרים אבל זה כן פתרון שרואים אותו מותקן יותר ויותר אז כנראה שגם רבים אחרים אחרים - חושבים שזה כן פתרון טוב.

כל אחד ודעתו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה מה שהוזמן:

http://www.ebay.com/itm/201054243080?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

הגיע יום אחרי המימונה, למרות כל החגים והבלאגן תוך 10 ימים.

רציתי לקנות גם בשבילי מערכת כזאת, פשוט אני לא צריך מתאמי פלסטיק אז כרגע הכי זולה ואמינה (מבחינת המוכר) שמצאתי:

http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-2-Din-100-Pure-Android-4-1-Universal-Car-Dvd-Player-Pc-Gps-Navigation/1835191705.html

אחרי מיסוי מלא 1380 ש"ח!!! כלום כסף יחסית למה שאתה מקבל. יש באיביי את אותן המערכות פשוט שם קצת יותר יקר (100-200 שקל) ואין ממש טעם לקנות שם, אלה אותם מוכרים/מפעלים והמשלוח גם ככה דרך חברות כמו FEDEX/DHL וכו'...

פה יש לך סרטון איך המערכת עובדת:

היי מאור,

איך איכות הקול בשיחה ? הדבר היחיד שלא מודגם הוא שיחה עם בלוטות?

תודה

דרור

פורסם
היי מאור,

איך איכות הקול בשיחה ? הדבר היחיד שלא מודגם הוא שיחה עם בלוטות?

תודה

דרור

מעולה, החיבור עם הדיבורית אוטומטי (במידה ואתה משאיר את הבלוטוס אצלך פתוח) ומהיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מעולה, החיבור עם הדיבורית אוטומטי (במידה ואתה משאיר את הבלוטוס אצלך פתוח) ומהיר.

לאחר בחינת ה cons ו pros החלטתי ככל הנראה ללכת על דיבורית מסוג motorola tk30.

את הגיפיאס גם ככה אני אעשה מהסלולארי, המוצרים מבוססי אנדרויד לא ממש מצדיקים את המחיר, וגם מה שהוצא לי ב 2500 ש"ח התברר כ "אי הבנה " והמחיר הנכון הוא 4500 שח.

הפיתרון שנראה לי יותר סביר הוא או מערכת שנותנת mirror link -או דיבורית.

הדיבורית המדוברת נותנת לפי חוות דעת סאונד טוב וניתנת לחיבור ל רמקולים של הרכב. כמו כן ניתן לעשות streaming בעזרת a2dp.

מחירה באיביי 288+66 שח במידה וידרש מכס יעלה סהכ 450 שח ( בהנחה שהמכס יהיה עד 30 אחוז)

התקנה 250 שח.

צמת חוטים מקורית עוד 90 שח.

לשם השוואה הדיבורית ללא התקנה וללא צמת חוטים עולה החל מ 800 שח בארץ הקודש.

מה דעתכם? אשמח לתגובות

דרור

• תוכן חדש...